Şimdi Ara

TYT FEN İÇİN SORU BANKASI ŞART MI ve KAMPÜS TYT FEN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
4
Favori
1.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • tyt fen çalışmak isteyen bir ea olarak biyoloji ve kimyayı internetteki soru çözüm videoları ile götürüp denemelere girerim diye düşünüyordum, fizik için aynısını yapabilir miyim yoksa soru bankası şart mı ? ve kampüs kanalının biyoloji,kimyası nasıldır bilgisi olan var mı



  • Fizikle barış + kimya adası + selin hoca izliyorum 1 haftaya biticek 3d ve sarmal fen denemesi bitirdim soru bankası çözmedim hiç şuan 345 fen denemesi aldım netlerim 10-15 arası. Sb ile zaman kaybetmeyin zaten çıkan soru tipleri belli deneme çöze çöze aşina olursunuz.
  • up:(
  • hocam bir ea'cı olarak ben de yazdığınız şekilde götürmeyi düşünüyorum , forumda ea'cılar için önerilenler arasında biyolojide selin hoca kimyada kimya adası var bunların haricinde bir bilgim yok maalesef.
  • Atmaca. kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam soru bankası almayayım bende o zaman
  • Kampüs iyi hocam +sb cözsem iyi olur ama
  • Fizikle barış + kimya adası + selin hoca izliyorum 1 haftaya biticek 3d ve sarmal fen denemesi bitirdim soru bankası çözmedim hiç şuan 345 fen denemesi aldım netlerim 10-15 arası. Sb ile zaman kaybetmeyin zaten çıkan soru tipleri belli deneme çöze çöze aşina olursunuz.
  • Up
  • hocam dinleyip geçtiniz mi yoksa notlar aldınız mı ? selin hocanın pdfi var zaten ama diğer ikisinde yok diye biliyorum
  • abçodtü kullanıcısına yanıt
    Dinleyip geçtim hocam
  • Valla ben tek kimya biyo kastım fiziğe girmedim bile 8-10 arasına gelmiş(biyo bitmedi)
    bence sadece video izlemek benim gibi temeli olmayan biriyseniz yemez.Ben not alarak izledim en azından kimyayı ve 5 ten yukarı geliyor.Kimya adasını izlerseniz fizikten de banko 2 netiniz oluyor :D.Biyoloji için ben Selin hocayı izliyordum epey de önerdim ama not alarak ilerleme kısmı çok ağır işledi ve beni sıktı doğrusu.Tekrardan Aras hocaya başladım sınıflandırma dun bitti onda da şöyle yapıyorum zaten pdfleri hoca bize sene başında atmıştı önce konuyu dinleyip ardından müsvedde bir kağıt alıp sanki beyaz bir tahtaymış gibi birine anlatıyorum bu yol da epey geliştirdi hem daha az vakit alıyor.Fizik için normalde girmeyecektim ama son olaylardan sonra işi riske atmamak adına ben esş ile ilerleyeceğim ama fizikle barış hocamız da gayet iyi zaten fizikte not alacak vs pek bir şey yok.Matematik gibi olduğu için mantığı anlayıp geçip 3 4 test çözsek yeter diye düşünüyorum.(Zaten branş ve genel denemelere yüklendiğimiz için sb vs gerek yok)
  • hocam selin hocanında pdfi var diye biliyorum not yazmanıza gerek yoktu aslında, aras hoca kim bu arada
  • Ben selin hocanın videolarını görseli eksik buldum.Temelim yok fen adına ama yanlış hatırlamıyorsam biyolojide görsellik diğer fen derslerine göre daha fazlaydı. Sallıyor muyum yoksa doğru mu beyler
    Bu arada kimyaya karo33 önerdi diye kimya adasından başladım. Şu an memnunum,ilerisi ne gösterir bilemem.
    Fiziğe kimya bitmeden başlamayı düşünmüyorum,ona bir şey diyemiycem
  • abçodtü kullanıcısına yanıt
    Senin biyolojin hocam.Aslında not alma sebebim şuydu hocam ben kimyada da ilk pdf ile gidiyordum baktım takılıyorum vs biyolojide ilk senin biyolojin ile başladım yine anlamadım dediğim gibi temel yoktu sonra kimyada not alarak çalışınca full veya 1y gelmeye başladı ben herhalde not almalıyım diye düşündüm ama sıktı sonra falan hocanın cidden sesi vs çok hoş ama biraz sıkıyormuş Aras hocadan izleyince onu fark ettim yani kötülemiyorum kesinlikle bunlar göreceli şeyler olduğu için bana öyle geldi diyim ama konularınız bittikten sonra kimden izlerseniz izleyin 10 15 arasına gelirsiniz (ben 8 10 yazdım da son 2 genel denemem 12.50 14.25 lakin fizik kolaydı :) yani ben 0 altyapıyla bu hocaları izledim e ben de ultrasonik bir adam olmadığıma göre emek verirseniz direkt bedava 10 15 arası net yani.Birde bazı eaları görüyorum çok ikilemde kaldıkları için başlayamıyor yav abi kimyada zaten ilk ve son üniteyi unut asit baz kimyasal türler arası etkileşim ve son olarak atom ve periyodik sistem bunun haricinde konu yok ki.Sarmal 40 lı denemeye bitirdim soru sayısını denemeye girmeden çıkarırsınız hatta gelecek soruları bile o kadar daraltmışlar yani kimyayı.Biyo için de seçin bir kanal vurun geçin bence.0 temel varsa benim gibi soru üzerinden öğrenme olayı ne yazık ki pek yemiyor
  • Hocam taktiğiniz efsaneymiş gerçekten. Ben de deneyeceğim teşekkür ederim. Hangi denemeleri önerirsiniz. Piyasadaki bütün denemeleri çözelim mi?
  • Hocam dediğim gibi sarmal 3d ve 345 çözdüm toplam 65 deneme yapıyor. 2 günde 1 çözseniz bile bitmez. 3 ünü de alabilirsiniz yeterli olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daydreamer12 -- 9 Nisan 2020; 16:27:16 >
  • Sağolun hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.