Şimdi Ara

TWRP Yükleniyor, Sonra Yok Oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İlginç bir durum, ne güzel yüklüyorum sıkıntı olmuyor, sonra supersu kuruyorum sonra telefonu açıyorum supersu yok, teamwin açmaya çalışınca da download moduna giriyor twrp girmesi gerekirken. Sizce bu twrp neden kalıcı olmuyor ? Aklıma gelen ilk şey, rom değiştirdim, acaba recovery dosyası uyumlu mu değil ? Yüklediğimiz roma uyumlu recovery.img nasıl hazırlanır ?




  • Bazı telefonlarda custom recovery flashlanırken tam yüklenmeye yakın ilgili tuş kombinasyonuyla twrp'yi açabilmeniz lazım. Yoksa stock recovery tekrar yükleniyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exfat -- 6 Ocak 2021; 5:34:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Exfat

    Bazı telefonlarda custom recovery flashlanırken tam yüklenmeye yakın ilgili tuş kombinasyonuyla twrp'yi açabilmeniz lazım. Yoksa stock recovery tekrar yükleniyor.

    Bir ara gayet güzel rootlamıştım aynı şekil şimdi olmuyor, twrp açmak için ses açma ve güö tuşuna aynı anda basıyorum venüs yazısı gelince çekiyorum normalde twrp gelmesi lazım fakat bootloader ekranı grliyor, acaba diyorum çalışan twrp varken rom derleme sürümü 5.4 idi, sonra değiştim şimdiki 5.2 bu açıdan mı sıkıntı oluyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bey V kullanıcısına yanıt

    Daha önce yaptığınıza göre benim dediğim geçersiz bir bilgi oldu. Maalesef derleme sürümüne göre twrp'nin yüklenmeme ihtimalini bilmiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.