Şimdi Ara

Twitter, Sana Özel zaman tüneli dayatmasında geri adım atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Twitter, Sana Özel zaman tüneli dayatmasında geri adım atıyor
    Geçen aya kadar Twitter'da, zaman tünelinin hangi versiyonunu kullanmak istediğinize dair bir tercih belirlemenizi sağlayan bir düğme vardı. Şirket, iki zaman çizelgesi arasında geçiş yapmanıza izin veren bir kullanıcı arayüzünü kullanıma sunduğundan beri bu seçenek ortadan kalktı ve uygulama varsayılan olarak ‘Sana Özel’i açmak üzere ayarlandı.



    Twitter, Sana Özel dayatmasını gevşetiyor



    Ancak görünen o ki Twitter bu değişikliğinde bir adım geriye gitmeye hazırlanıyor. Elon Musk’ın paylaşmış olduğu bir tweet’e göre bir sonraki güncellemede Twitter, algoritmik zaman tüneli ‘Sana Özel’i kullanmanız konusunda daha az ısrarlı olacak. Bu sayede hangi zaman tünelini görmek istediğinizi seçmeniz ve o zaman tünelinde kalmanız sağlanacak.



    Twitter, Sana Özel zaman tüneli dayatmasında geri adım atıyor
    Twitter arayüz güncellemesiyle birlikte esasında birtakım işlevsel yenilik de getirmişti. Bunlar arasında Instagram’daki kaydetme tuşuna benzeyen bir özellik de yer alıyor. İstediğiniz tweet’i daha sonra okuyabilmek için tek tıkla kaydetmeniz mümkün hale getirildi. Bu kaydedilen içerikler gizli olacakken yer imlerine eklenen tweet’ler gizli beğeni olarak kayda geçecek ve orijinal tweet’in beğenisi artıracak.



    Ayrıca Bkz.TikTok'ta viral videolara çalışanlar karar veriyor



    Bu özellikler arasında bulunan belki de en önemli özellik ise aslında özelleştirilmiş bir zaman tüneli oluşturmanızı sağlıyor. Bildiğiniz gibi Listeler bir süredir Twitter’da var. Şimdi bu listeleri zaman tünelindeki Sana Özel ve Takip Edilenler sekmelerinin yanına ekleyebiliyorsunuz. Dolayısıyla oluşturduğunuz listeye aynı arayüzde kaydırarak erişmeniz mümkün.




    Kaynak:https://www.theverge.com/2023/1/20/23564806/twitter-for-you-timeline-update-default-remember-tabs



  • ya belki de hiç karışmasa, ellemese 2 sene içinde o parayı amorti edecek hala kurcalıyor aptal herif. karışma olm ayarıyla oynama şu sitenin.

  • Kendine_Antagonist kullanıcısına yanıt
    Değil mi? Mükkemmel bir siteyi oyun alanına çevirdi. Esasında Twitter üzerinde tasavvruları yahut eleştirileri ile yaptıkları arasında hiçbir alaka yok. Tik meselesinden şimdi daha önce eleştirdiği algoritma dayatmasına kadar. Saçma.

  • Sana Özel varsayılan olduğundan beri Twitter'ı açınca kapatmam 10-15 dakikayı buluyor. Sürekli güncel şeyler, tartışmalar, eleştiriler, övgüler karşıma pıtır pıtır geliyor. Bu beni rahatsız ettiği için uygulamayı kaldırdım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.