Şimdi Ara

Twitter'ın yeni CEO'su bu kez de güvenlik ekibinde değişikliğe gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
92
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Twitter'ın yeni CEO'su bu kez de güvenlik ekibinde değişikliğe gidiyor



    Geçtiğimiz Kasım ayında kurucusu olduğu Twitter'daki CEO görevinden ayrılan Jack Dorsey'in ardından göreve gelen Parag Agrawal, şirkette yenilikler yapmaya devam ediyor. Agrawal son olarak platformun güvenlik ekibinde yapılandırma yapıyor.



    Twitter'da değişiklikler devam ediyor



    Göreve geldikten kısa bir süre sonra mühendislik şefini ve baş tasarım sorumlusunu işten çıkararak yönetebilirliği artırmak adına bir genel müdür modeline geçiş yapan Agrawal, şimdi de güvenlik ekibinde değişikliğe gidiyor.



    2020 yılında Twitter'da güvenlik şefi olarak göreve başlayan ve daha çok Mudge olarak bilinen Peiter C. Zatko'nun, şirketteki görevinden ayrıldığı bildirildi. Twitter'da çalışmaya başlamadan önce Mudge, ABD Savunma Bakanlığı'na bağlı olan ve ordu tarafından kullanılmak üzere yeni teknolojilerin geliştirilmesinden sorumlu kurum olan DARPA'da program yöneticisi olarak çalıştı ve daha sonra 2013 yılında Google'a geçti.



    Twitter'ın bilgi güvenliği şefi olan Rinki Sethi ise önümüzdeki haftalarda Twitter'dan ayrılacak. Sethi, IBM bilgi güvenliği başkan yardımcısı olarak görev yapmasının ardından Temmuz 2020'de şirkete katılmıştı.



    Ayrıca Bkz.Amazon ilk fiziksel giyim mağazasını açıyor: Amazon Style



    Agrawal'ın Twitter'da CEO olarak göreve gelmesinin ardından yaptığı değişikliklere devam edip etmeyeceği bilinmiyor ve kısa süredir güvenlik ekibinde çalışan iki kişinin değiştirilmesinin şirkette nasıl karşılanacağı şimdilik belirsizliğini koruyor.




    Kaynak:https://www.engadget.com/twitter-security-team-shake-up-211534032.html







  • Sanırsın burada herkes twiter kimi işe almış, kimi çıkarmış onu merak ediyor. Adı yazan hiçkimseyi burada kimsenin tanıdığını bildiğini sanmam. Tanıması bilmesi de gerekmez. Zukerbergi işten çıkartırlarsa haberimiz olsun ama. Gerisi boş.

  • Tüm dünyada olduğu gibi, yeni gelen her yönetici, çevresine kendi ekibini kurar. Bu böyledir; öyle gelişmiş ülkeler, uygar medeniyetler, geçiniz bu safsataları.

  • Her yeni gelenin rutin teranesi... Yenilik

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.