Şimdi Ara

Twitter, Elon Musk'la yeni verileri paylaştı: Ünlü girişimci henüz ikna olmuş değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Twitter, Elon Musk'la yeni verileri paylaştı: Ünlü girişimci henüz ikna olmuş değil



    Business Insider'ın haberine göre geçtiğimiz günlerde Twitter yönetimi, Elon Musk'a sosyal ağın çalışmasıyla ilgili ek veriler gönderdi.



    Ayrıca Bkz.Microsoft, Windows 8.1 desteğini sonlandırmaya hazırlanıyor



    Kaynağa göre Musk'ın avukatları geçtiğimiz hafta Twitter'a bir mektup göndererek sosyal ağ tarafından sağlanan son veri paketinin Twitter'ı satın alma kararı vermek için "yeterli olmadığını" savundu. Bildirildiğine göre mektup, kullanıcıların tweet kayıtlarının yanı sıra bu kullanıcıların hangi cihazlardan tweet attığına dair bilgileri de içeriyordu.



    Musk paylaşılan verilerden memnun değil



    Business Insider, Musk'ın sosyal ağ tarafından paylaşılan bilgilerden memnun olmadığını, çünkü ekibinin iddia ettiği gibi, potansiyel olarak sahte hesapları tespit etmek için kendi testlerini yapamadığını yazdı. Yeni paketin gerçek zamanlı API verilerini içerdiği bildiriliyor. Gelen bilgilere göre, iletilen veriler, genellikle belirli geliştiricilere yönelik tweet'lerin ve diğer platform etkinliklerinin "veri akışından" başka bir şey değil.



    Twitter, Elon Musk'la yeni verileri paylaştı: Ünlü girişimci henüz ikna olmuş değil



    Musk daha önce Twitter'daki sahte hesapların, günlük aktif kullanıcı kitlesinin %5'inden daha azını oluşturduğu iddialarına dair kendi testlerini yapmak istediğini söylemişti. Bu hafta ise Twitter Yönetim Kurulu, sosyal ağın Elon Musk'a satışının onaylandığı ve hissedarların bu kararı desteklemeye davet edildiği bir toplantı yaptı. İkinci toplantının Temmuz ayı sonlarında veya Ağustos ayı başlarında satış işlemin onaylanması için yapılması bekleniyor.




    Kaynak:https://www.businessinsider.com/tech-elon-musk-tesla-ceo-twitter-data-2022-6







  • Almayacak bence o kadar para saçma bir şey

  • Murat.Ak M kullanıcısına yanıt
    Anlaşmalı da olabilir yine manipülasyon veya birileri çıksın alsın diye gündemde tutup pazarlıyor olabilirler. Her türlü zengin yine parasına para katacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus01982 -- 26 Haziran 2022; 16:47:59 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Twitter'ı Adnan Oktar ve kedicikleri almamış mıydı her hastang'in altından çıkıyorlar :) milletin hastang açıp yargı dağıttığı acayip bir yer oldu ha bir de karısını paylaşanlar var.

  • Dh saymaz isem sosyal platforum vs… adı herneyse kullanmıyorum.şimdiye kadar bir tarafım çok şükür eksilmedi millet kullanıyorda ne oluyor yani olayın nirvanasınamı erişiyorlarda benmi bilmiyorum.

  • Önce hisse aldi.sonra satin alacagim dedi hisseleri yukseltti.yarin hisseri satar ve almiyorum der .sonrada guven azaldigindan degeri duser.sinra ne yapar tekrar dusukten alir;)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Adama satın alacağı platformun verilerini paylaşmıyorlar, veri de sahte hesap bilgileri ha :)



    Yardır manipülasyon ustası, almıyom bunlar yalan söylüyor, sizi kandırıyor de çakılsın bi tepesi aşağı yalancı sjw yuvası



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladro -- 26 Haziran 2022; 19:26:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.