Şimdi Ara

Twitter CEO’su Bitcoin’e Olan Bağlılığını İfade Etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
46
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Square’in kripto odaklı bölümünün artık Jack Dorsey tarafından oluşturulmuş bir web sitesi var. Halka açık mobil ödeme şirketi Square’in kripto para odaklı bölümü olan Square Crypto, Jack Dorsey tarafından kişisel olarak inşa edilen web sitesini açıkladı. Yeni proje, milyarderin dünyanın gelecekteki para birimi olabileceğine inandığı Bitcoin‘e olan bağlılığının altını çiziyor.

    43 yaşındaki milyarder, Adobe Dreamweaver adlı web geliştirme aracının yardımıyla web sitesini oluşturdu. Dreamweaver, kapsamlı HTML düzenleyicisiyle bir siteyi sıfırdan tasarlamaya izin verir. Web sitesinin başlığı Bitcoin’in bir yatırımdan daha fazlası olduğunu belirtiyor ve Square’in girişiminin amacını vurguluyor:

    “Bitcoin en iyi paradır. Onun gibi kullanılmalı. Bitcoin’i gezegenin tercih ettiği para birimi yapmayı amaçlayan ücretsiz, açık kaynaklı projeler oluşturuyor ve finanse ediyoruz.”

    Ziyaretçiler, en son güncellemeler, “Lightning Geliştirme Kiti” gibi güncel projeler ve geliştiriciler ve tasarımcılar için ödenekler hakkında bilgi bulabilirler.

    BTC Benimsenmesini İleri Götürmeyi Hedefliyor
    Bu ayın başlarında Square Crypto, sektördeki yenilikleri teşvik etmek için diğer kripto para birimi şirketlerini patentlerini paylaşmaya davet eden bir kripto para birimi patent ittifakı kurdu.

    Bitcoin’in en büyük sorununu çözme amacında olan Dorsey’in Twitter biyografisindeki tek şey kripto para biriminin adı. Dorsey muhtemelen teknoloji endüstrisindeki en sesli Bitcoin savunucularından birisi. Daha önce de belirttiğimiz gibi Dorsey, kısa süre önce Reuters’e Bitcoin’i internet para biriminin “en iyi tezahürü” olarak gördüğünü söyledi. Square Crypto, insanların en iyi kripto para birimini anlamasını ve kullanmasını kolaylaştırmaya odaklandı ve böylece ana akım benimsenmesini daha iyiye götürmeyi hedefliyor.

    Ancak Dorsey, BTC’nin şu anda bir para birimi olarak işlev görmediğine inanıyor:

    “Para birimi olarak işlevsel değil. Zirveler ve dipler bir yatırım varlığına işaret ediyor ve altına eşdeğerdir.”

    Kaynak:

    Bitcoin Haberleri







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.