Şimdi Ara

Twitter, Android kullanıcıları için Spaces sesli sohbetlerinin beta testine başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Twitter, Android kullanıcıları için Spaces sesli sohbetlerinin beta testine başladı



    Sosyal ağ Twitter, Android cihaz kullanıcıları arasında Spaces sesli sohbet özelliğinin beta testinin başlatıldığını duyurdu. Bu özellik, geçen yılın Aralık ayı sonunda ürünün kapalı beta testinden sonra, belirli iOS cihaz sahipleri için zaten mevcuttu.



    Ayrıca Bkz.Youtube'dan TikTok'a rakip geliyor: Shorts



    Kişisel sesli mesajlaşma özelliği de yolda



    Şirket, başlangıçta Android kullanıcılarının Spaces sanal odalarındaki mevcut sohbete yalnızca sohbet etmek için katılabileceklerini, ancak kendi sohbet odalarını oluşturamayacaklarını açıkladı. Ancak Twitter, kesin tarihi belirtmese de bu seçeneğin yakın gelecekte kullanıcılara sunulacağını duyurdu.






    Twitter, son birkaç ayda hizmetin ses özelliklerinin genişlemesini hızlandırdı. Spaces platformunu beta olarak kullanıma sunmanın yanı sıra, geçtiğimiz Haziran ayında iOS'ta sınırlı sayıda kullanıcı için Sesli Tweet özelliğini başlatmıştı. Bu özellik de 140 saniyeye kadar sesli mesaj kaydetmenize ve göndermenize olanak tanıyor. Şirket geçtiğimiz ay ise Japonya, Brezilya ve Hindistan'da iOS ve Android cihazlar için kişisel sesli mesajlaşma özelliğinin başladığını duyurmuştu.









  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.