Şimdi Ara

Twitch Yayınında Drop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Twitch'de yayın açıyorum sistemimin çok rahat yeteceği oyunlarda bile drop giriyor sırf test etmek için en düşük sistem gereksinimli oyunu indirip denedim (minecraft) oynayacağımdan değil sadece test için ama gene aynı sorun yayında 4-5 saniyede bir drop giriyor


    Sistemim.


    GTX 1050 Ti.

    Ryzen 5 3600.

    12 GB 2133MHz 8/4 RAM.


    İnternetim.


    5.30 MB upload.


    Twitch Yayınında Drop
    Twitch Yayınında Drop
    Twitch Yayınında Drop
    Twitch Yayınında Drop







  • Sorun Bilgisayarda Olmayabilir. Twitch'de Kaç Bitrate Veriyorsun?

  • İnternetin 5 mbps upload sağlıyor. 4000 bitrate yani 4mbps uploadı Twitch e vermeye çalışıyorsun. Normalde 1 mbpslik bir boşluk bırakmak yeterli ama internetinde dalgalanma oluyorsa o bitrate i 3000 e çekip bir dene. Bir de obs i yönetici olarak çalıştır.


    Son olarak o ilk fotoğraftaki cpu kullanımını slow yapma. Mantığını yanlış anlamışsın oranın. Fastest dediği kısımda cpu kullanımı azalıyor. Yani senin işlemcin çok çabuk işliyor parçaları. Bu da doğal olarak görüntü kalitesinde ufak bozulma yapıyor. Slow dediğiyse her 1 görüntüye çok daha uzun zaman ayırıyor ve bu da işlemcine fazla yük bindiriyor. Ben bile Ryzen9 3900X ile medium da tutuyorum yayınlarda o ayarı. Onu fastest, fast falan buralara çek. En üsttekinden başla test ede ede indir. İşlemci yüküne bak. Ama ultrafast, fastest, fast gibi seçenekler daha uygun senin işlemciye.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.