Şimdi Ara

Twitch Vergisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Twitch de aboneliklerden, bağışlardan gelen paranın vergilendirilmesi twitch tarafından mı yapılıyor yoksa biz mi vergilendiriyoruz?




  • Brom bu iş hakkında çok fazla laf dolanıyor. Ben gelen abonelik vsleri çekmiyorum. Benim araştırmalarıma göre bunu çekmen demek ticari bir gelir elde etmenden dolayı vergilendirmek gerektiği anlamına geliyor. Bunun için de bir şirket kurman lazım. Bunu Mesut Çevik daha ayrıntılı anlatıyor istersen ona da bakabilirsin. Ben gelen abonelik vs paralarını saldım duruyor. Aylık 1500 tl elde edene kadar da çekmeyi düşünmüyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Natsu Dragneel

    Brom bu iş hakkında çok fazla laf dolanıyor. Ben gelen abonelik vsleri çekmiyorum. Benim araştırmalarıma göre bunu çekmen demek ticari bir gelir elde etmenden dolayı vergilendirmek gerektiği anlamına geliyor. Bunun için de bir şirket kurman lazım. Bunu Mesut Çevik daha ayrıntılı anlatıyor istersen ona da bakabilirsin. Ben gelen abonelik vs paralarını saldım duruyor. Aylık 1500 tl elde edene kadar da çekmeyi düşünmüyorum.

    hocam dhye çok nadir giriyorum. öncelikle 1 ay sonra mesaj attığım için özür dilerim.


    kanalını verir misin takip edeyim. bir katkımız bulunsun.


    ayrıca senin gibi yayıncı arkadaş edinmem belki fikir alışverişlerinde yardımcı olabilir. tabi sana da uygunsa. teşekkürler.

  • AJFA kullanıcısına yanıt

    twitch.tv/luhreaejon


    Tabii ki buradan 1-2 kişi dile daha takipleştiğimiz oldu. Aynı şekilde sizle de fikir alışverişinde bulunuruz. Onun dışında sıkıntı değil bazen ben de 1 hafta girmiyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.