Şimdi Ara

Twitch'te Türk Sitelerinden Gelen Bağış Görünmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Bir süredir Twtich.Tv de yayın yapıyorum bağış için Oyunfor ve Bynogame siteleri ile partnerlik sağladım. Yayın yaparken Streamlabs kullanıyorum aynı zamanda Streamlabs OBS de kurulu.
    Yayın esnasında birisi bağış attığı zaman nedense yayında çıkmıyor bu bağışlar. API ayarları da yapılı bu sitelerin, Alert Box da kurulu yani gelen follow, bit vb. şeyleri görebiliyorum sadece donatede sıkıntı var.
    Bu konu hakkında bilgisi olan varsa neden bağışların yayında çıkmadığını söyleyebilir mi acaba.
    Twitch'te Türk Sitelerinden Gelen Bağış Görünmüyor







  • Kanka aynı sorun bende de var takipçi geliyor ekranıma host atanlarda geliyor lakin bağış atanların hiçbiri gelmiyor bazı izleyiciler bynogame ile ilgilidir dedi adamlarla konuştum normal bir yardım sistemi olduğu için belli başlı şeyleri önerdiler bende bu durumu söyledim bizimle ilgili değil twitch ile konuşmalısınız dedi bende oraya mesaj attım pek faydası olucağını düşünmüyorum ama bu konuyla ilgili burada yardımcı olabilicek birisi varsa kesinlikle yardımcı olursa çok sevindirir konuyu açtığın içinde teşekkür ederim
  • Arkadaşlar bu sorunu çözebilen oldu mu? Bağışlar bynogame panelinde gözükse bile streamlabste gözükmüyor. Bağlı olmasına rağmen hesaplar. Ki durum böyle değildi düne kadar her şey normaldi gözüküyordu her şey ne olduysa bi anda oldu.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.