Şimdi Ara

Tv+ Youtube Uygulaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tv+ tan youtube uygulamasını kaldırmanın yada kanallara koyduğumuz gibi parola koymanın yolu var mı?



  • Hocam bende uygulamalar kısmında youtube görünmüyor acaba siz sonradan mı eklediniz?
    Veya bendeki cihaz huawei, belki cihaza göre değişiyordur.
  • Red Smurf R kullanıcısına yanıt
    benim cihazda sanırım huawei. küçük siyah kare bir kutu. hayır sonradan eklemedim geldiğinde mevcuttu.
  • Ben de bu konudan muzdaribim. Çocuğumun Youtube saatlerini yönetmek ya da isteğe göre Youtube'u açıp kapatmak için modemdeki ebeveyn yönetimlerini kullanıyordum. Bunu için youtube url'sini kara listeye almam yetiyordu. Ancak yazılımları güncellendiğinden beri bu bir işe yaramıyor ya da dakikalar, hatta saat sonra bir zaman işe yarıyor. Bilgisi olan varsa çok sevinirim.
  • absoposi A kullanıcısına yanıt

    aynı sıkıntı ile karşılaştığım için geç de olsa cevap vermek istedim. 192.168.1.1 modem arayüzü üzerinden aşağıdaki gibi parental controls içerisinde URL Filter koymanız ve bu filtreyi sadece tv+ kutusu için yapmanız yeterli olacaktır. Bunu yaparken "Manually specify devices" diyip, altta çıkan listeden tv+ kutusu cihazını seçmeniz gerekir. (Bu cihaz hangisi diye bulamamış olabilirsiniz; bunun için öncelikli olarak sonunda ethernet yazanlardan bir tanesidir. En kötü ihtiamalle eleye eleye gidebilirsiniz. :D ya da ethernet bağlantılı cihazların bağlantısını kesip, "Home Network" -> "LAN Devices" içerisinden aktif cihazları filtreleyerek de tespit edebilirsiniz.) URL Filter'ın içerisine aşağıdaki gibi bir kaç tane url'yi ekleyerek sorunu çözmüş oldum. Umarım istifade edersiniz.


    Turkcell'in bu konuya dair hiçbir aksiyon almaması, son derece umarsamaz bir şekilde yapabileceğimiz birşey yok demesi ayrı bir garabet, teknik ekibin konu hakkında hiçbirşey bilmemesi ise apayrı bir garabet.


    Tv+ Youtube Uygulaması
    Tv+ Youtube Uygulaması




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.