Şimdi Ara

Türktelekom özelleşti sadece fatura yazabiliyor çalışmıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yeni ev aldım 3 yıllık 0 daire yer işlek merkezi bir yer dağ bayır değil türk telekom altyapısı olmadığı için kiracı kalmıyor 3 ayda bir çıkıyor 3 yıl gün verdiler ev yapacaksın 6 yıl sonra telefon internet çekecekler oda bakır lan 6 yıla herkes fiber olacak
    Ne olacak özelleşti fatura yazmak için mi özelleşti? 20 metre kablo çekmiyorlar elektirikçiye ben çektiriym kabloyu alıym olmz diyorsan siz ücretle ver diyorum olmaz diyor şebeke müdürü yangelmiş yatıyor ne olacak bu türktelekomun hali??

    şikayet edecek hiç bir yer yok özel şirket şefler ayak ayağın üstüne atmış eşşek gibi yatıyor adamın odasına gidiyorsun aşağılıyor güvenlik çağırırım diye tahdit ediyor. sadece fatura yazanlar iş yapıyor burada. hani yarısı devletindi biz faturayı devletede ödüyorduk fatura yazıp tahsil etmek için mi özelleşti yada yatırımı alt yapıyı devlete düşüyor faturayı özel kısmı mı yazıp tahsil ediyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haydarkarapuar -- 26 Ocak 2016; 12:33:49 >







  • Şubemüdürünü türktelekoama bilditin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • btk'nın sitesinden şikayet kaydı oluşturun. benim taşındığım evde yeniydi aynı sebepten dolayı 2 yıl sonrasına gün vermişlerdi btk şikayet ettim 2 aya kalmadan geldi.
  • Benim dayımın oğlu da ücra bir yere taşınmıştı.Bölgedeki tt'u aramış şube müdürü oraya internet gelirse ben göremem tarzı birşey söylemiş dalga geçmiş yani. Şikayet etti adamı, adam kovuldu. 3 aya da sistemi kurdular.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reklamlarda bas bas bagırırlar,

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nereye şikayet edeceğiz tt müdürlüğü diye biryer yok dilekçe ver diyor ama sonuç yok btk ilgilenmiyor öyle kitlemişler ki sistemi btk ttdan gerekli girişimi yapacaksınız sonuç alamazsanız bize bildirin diyor tt hiç bir başvuru ve dilekçeye cevap vermiyor yani süreç bu şekilde kitlenmiş oluyor şubede planlama ve şebeke şefleri odasına gireni benim eve altyapı derdemez sıranızı bekleyeceksiniz diyip kovup güvenliği çağırıp kovmakla tehdit ediyor. yıldık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 742793

    Benim dayımın oğlu da ücra bir yere taşınmıştı.Bölgedeki tt'u aramış şube müdürü oraya internet gelirse ben göremem tarzı birşey söylemiş dalga geçmiş yani. Şikayet etti adamı, adam kovuldu. 3 aya da sistemi kurdular.

    Adam harbiden oraya internet geldiğini görememiş
  • o top sakallı ile uğraşıyorum iş inada bindi iyice keyfine göre ağzını yaya yaya konuşuyor öyle geniş bir adam ki karşısındakini aşağılıyor resmen kışkırtıyor ama sert konuştum durumu daha ciddiye alacak muhtemelen. bana yapılmıyorsa resmi yazılı gerekçe vereceksin yoksa sabah 9da kapıda görücem seni dedim yoksa öğlende başka türlü konuşuruz deyip kalktım arkamdan bi saniye kemküm müsade edin diye yaygara yapıyordu.
  • sabah aradı şefimi müdürümü ne karın ağrısı bugün davet etti planı izah edip kesin gün verecekmiş dedim devet ettin gelirim ama bi tuzak varsa sözüm söz istersen tüm adamları toplamış ol ben o odaya gene girerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.