Şimdi Ara

Turktelekom hızımı son 1 haftada %20 düşürdü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sadece ben değil internette çok kişinin yorumunu okudum Türkiye geneli bakım yapıyorlar iddiası var ancak turktelekoma soruyorum bölgenizde bakım çalışması yok diyor.

    Türknet sayfasında altyapı sorguladım bina numarası adres girince bölgenizde bakım var altyapı sorgulaması yapılamadı diyor sayfada.

    Özet
    35 idi abonelik 32 alıyordum
    Şimdi 26 alıyorum
    %20 hızım düşmüş
    Binada hatta tesisatta hiçbir değişiklik yok.

    Detaylı yazımı aşağıdan okuyunuz

    35 mbit int. abonesiyim turktelekom
    İlk bağlantı sağlandığında bana 15 mbit falan geliyordu iç hatta sorun var dediler, 4 katta olduğum için kablolar ek yapılmış ve kayıp olmuş ben de direk kablo cektirdim 32 alabildim maksimum
    2 sene yaklaşık böyle kullandim 32 alırdım şu anda Max 25-26 çıkıyor testlerde. Kablolu ve 1 metre modeme yakın şekilde kablo ile laptop bağlı .
    Torrent ekledim 3.0-3.1 görüyor maksimum ama güvenilir mi bu indirme hızı doğru kabul.edebilir miyim?

    Müşteri hizmetleri sorun yok bize göre 35 -30 gibi hızlar geliyor size iç hatta sorun var diyor. 2 yıldır sorun yoktu bugün mü sorun var son 1 haftada mı çıktı bu sorun?

    Turknet için buraya kaç veriyor diye bakayım dedim adresi girince bölgenizde çalışma olduğu için verilebilecek hız ölçülemiyor uyarısı verdi sayfa, turktelekomu arayınca sordum şu anda çalışma yok diyor. Bir şeyler dönüyor ve ben nedenini bilemiyorum, aboneligim de 2 ay sonra taahhüt bitiyor , turknet konusunda da turktelekom zorluk çıkarır diye ve bulunduğum apartman bütün portlar dolu diye korkuyorum aboneliği kesmeye başka operatöre geçmeye.

    Şu anda en mantıklı gelen 24 mbit e düşürmek geliyor nasılsa 35 vermiyor o zaman neden 35 ödeyelim diyorum ancak 24 abonelik yapınca da bu sefer 20 anca verirler herhalde hız olarak değil mi? 35 verebilecek iken bina içi tesisat bahane ediyorlar 24 verecekken de 20 verirler diye çıkarım yaptım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 11 Eylül 2020; 17:39:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.