Şimdi Ara

Turksat Uydunet Kotadan AKK ye geçiş hakkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar başlıktanda anlayacağınız üzere 1 mayıstan sonra tahaadütle uydunetin 25mbit 250gb kotalı internetini kullanıyordum 3-4 aydır kotayı 20-30 gb aştığım için 10-15TL fazla bir ücret ödüyordum yeri geliyordu modemi kapatıyordum ay sonlardında neyse bu ay tekrar sinirlenip uyduneti çağrı merkezlerini aradadım ve durumu bildirdim çok fazla şikayet aldıkları için 1 mayıstan sonra olan kotalı aboneler istenildiği takdirde AKK ye geçme hakkı verilmiş tabiki bu hakkı kullanıp huzura erdim eğer sizde bu olaydan benim gibi mağdursanız bilgilendirmek için bu konuyu açtım sizde kotalıdan AKK li tarifeye hiçbir ücret yada fark vermeden geçebiliyorsunuz.



  • 2018'e 1 ay kalmışken kotalı internet zaten saçmalık.
  • Aynen öyle AKK kaldırılsın diye uğraştık kota geldi şansada yeni abonelik açmam gerekiyordu fiber olmadığı ve telefon hattınada güvenmediğim için mecburiyetten almıştım şimdi tekrar AKK oldu diye seviniyorum ibretlik valla
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mkyb

    2018'e 1 ay kalmışken kotalı internet zaten saçmalık.

    kotalılar kalkacak mı ? yeni tarifeler gelecek mi acaba ?
  • Biz kotalar kalkacak mı diye heyecanlanırken vatandaş KOTA'lı paketten 'ADLİ KULLANIM KOTASINA GEÇTİM' diye seviniyor.Nasıl bir çelişkidir bu?

    2018 Aralık'tada heralde hızları 1 Mbps'e bir şekilde düşürüp bu ISS'ler 'BAK SINIRSIZ, KOTASIZ İNTERNET HİZMETİ VERİYORUZ' derler BTK ve Bimer'e ve ne BTK'nın nede Bimer'in gıkı çıkmaz aynı bu durumda olduğu gibi.

    Sonuçta kotasız sınırsız internet vermediler mi verdiler.
    Komedi filmi gibi .. Ama gülemiyorum malaesef..

    Ekleme (Düzeltme değil) : Özellikle ADLi yazdım ancak aslı ADiL'dir, nasıl bir adaletse artık.
  • AKN li tarifelerin hızlarını çok düşürdüler. Hep 24mbit, öncesinde 100mbit bile vardı. O hızlar artmadıkça çözüm değil bu yine. Hiç yoktan iyidir denir belki.
  • 31 aralık 2018 de kalkacak tamamen kota
    1 ay değil 12 ay var yanı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 31 Aralık 2018 de AKK kaldırılıp kota getirilecek sınırsız internet hayellerine kapılmamak lazım. Maliyet ve hat kapasitesi kurtarmıyor bir kere kimse bu yatırımı yapmaz şu ortamda heleki hiç yapılmaz
  • Ya öylede akk den kotaya geçmek nasıl bir mantık daha çözemedim biz daha çok sınırların azalacağını beklerken sınırların üstüne birde para almaya başladılar gb başına.. başkaldıranın başını ezeriz diyorlar resmen.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sbjk

    31 aralık 2018 de kalkacak tamamen kota
    1 ay değil 12 ay var yanı

    Akk'den bahsetmiyoruz normal kotalı internetten bahsediyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.