Şimdi Ara

Türknet (yalandan başka hizmet yok)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Online işlemler denilen panel hiçbir işinize yaramayan boş bir sayfa ve otomatik aynı cevaplar veren bilgisiz firma çalışanları.Daha kopma sorunu ve hız sorununu çözemeyen bir firma.Zaten ping deseniz anlamıyorlar bile ben diyorum port değişin böyle hizmetimiz yok,ben diyorum iç tesisata biri gelsin baksın böyle hizmetimiz yok, ben tekrar diyorum ankastreme kadar gelen kablo kontrol edilsin.Eee peki bu firma ne işe yarar ve ne yapar biri bana anlatsın?

    2 ay oldu her açtığım şikayet kaydı aynı klasik cevaplar ve aynı şekilde sonuçlandı.Hep müşteri iç tesisat hep müşteri iç tesisat diyorlar aman he yeni başvuru yapacaklar tekrar düşünsünler bu firmadan ucuz diye sakın hizmet almayın.Bir probleminiz olursa kesinlikle ilk okul seviyesinde biri kadar bilgileri yok karşınızdakilerin.Birde burada bir yetkili var oda sizi sadece oyalıyor sakın bulaşmayın.Bu arada son sözüm yan komşunum 50mbit hız alırken siz 20mbit alırsınız ve dersiniz ki ben neden düşük hız alıyorum?Onlarda size iç tesisat derler ve öyle oyalarlar taki iptal edip yeni firmaya geçince mutlu sona ulaşırsınız.Uzak durunuz.Paranız varsa TT kullanınız.

    Destek no:33598988

    Yetkili şahıs yalan söyleyeceksen hiç ilgilenme bizde bilelim hiç deyilse.Yan komşumda 50mbit var ben 20mbit alıyorum:(



  • 7 Yıldır TT kullanıyorum hiç bir zaman mağduriyet yaşamadım adamlar ne dediyse o ne altı ne üstü.Biraz fazla para verirsiniz kolanızdan cipsinizden kısarsınız sorunsuz bir internet kullanırsınız.Tabi bu kimse TT'de problem yaşamıyor anlamına gelmiyor.Ama genel olarak yaşıyorsa da hakim olduğu kitleye göre çok düşük.10 Gün önce alt yapım vdsl'ye geçiş yaptı şans işte bizim de balkonda ki ek yeri kopmuş gelip kabloyu bağlayıp gittiler te kuruş da para istemediler.TT sevdiğimden değil, hizmetleri bana göre bir tık önde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gooerge2 G kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum bölgemdeki teknik binaya gittim ertesi sabah ekip kapımdaydı saha dolabından modeme kadar ev içi de dahil kontrolunu yaptılar arızamı giderdiler, aynı binadakiler Turknetli iken ilgilenmemişti benimle. 3 kuruş fazla olsun kafa rahat olsun.
  • TheBCD T kullanıcısına yanıt
    Bu durumdan dolayı firma değiştirmek istiyorum bende bıktım bunlardan.
  • Allahtan korkmaz bir firma eve geçeceğim şu son günlerde verdikleri hizmete bak hızım düşürüldü.Modemde hızım 20 ama gel görki hem pingim hem hızım düşürülmüş sistemden.Türknet (yalandan başka hizmet yok)Türknet (yalandan başka hizmet yok)Türknet (yalandan başka hizmet yok)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigcrysis93 -- 29 Mayıs 2020; 15:15:38 >
  • bigcrysis93 B kullanıcısına yanıt
    şuanda düzeldi ama hızım maalesef halen 20mbit.
  • bigcrysis93 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arızanız ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Teknik uzmanlarımız çalışmalarını tamamladıktan sonra size bilgi verecektir. Önceliğini ilettim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Aman kalsın boşverin siz arıza gidermeyi böyle devam edin.Düzelirse kendi kendine bozulursada artık kendi kendine düzelsin.Zaten altyapı maalesef ki Türktelekomun sizde bu gibi sorunlarda onlar ne derse onu yapıyorsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigcrysis93 -- 30 Mayıs 2020; 21:24:0 >
  • adamlar al-satçı. herhangi bir söz hakları yok altyapıda ama çaktırmıyorlar. haliyle sonuç bu
  • Güvenilmez firma. Paket yukselttim. Hiç bilgi vermeden 4 TL değişiklik bedeli itelemişler. Önce thh, sonra elveda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mert574 M kullanıcısına yanıt
    Sözleşmeleri gereği Türk Telekom müşteri ayırmadan herkesle eşit ilgilenmek zorunda söz hakkı yok gibi bir durum yok aslında, gel gör ki saha dolabında regletimdeki oksitlenmeyi Telekoma geçmeden hallettiremedim ben ısrarla MÜŞTERİ SORUMLULUĞUNDA diyerek kapattılar arıza kayıtlarımı Turknetteyken Türk Telekom. 24 ay bastım imzayı geçişim tamamlandıktan sonra gittim ekiplere baskı yaptım gittiler saha dolabına aradılar beni cepten aa pardon abi burdaki uçların çatlamış yuvan oksitlenmiş bu dolap eski zaten port değiştirmemiz gerekiyor cart curt vsvs. Turknette ne bir gün ping yükselmesi yaşadım ne akşam saatlerinde hız düşümü gayet memnundum 3 seneye yakın güzeldi ilişkimiz 1 arıza kaydım yoktur ama böyle işlerle de uğraşamam, kimse uğraşmamalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBCD -- 1 Haziran 2020; 1:3:23 >
  • stserkan kullanıcısına yanıt
    Merhaba, eğer Özgür İletişim Ekstra Paketine geçiş yaptıysanız paket fark ücreti yansıtılmış olabilir.https://turk.net/online-islemler/ üzerinden fatura detayınızı kontrol edebilir ve sorun olduğunu düşünürseniz fatura kaydı oluşturabilirsiniz.
  • Yukarıda arkadaşlar durumu anlatmış sayın Türknet neden benim hattım dandik portta zaten ne oluyorsa bundan oluyor.Ben herzaman ki gibi TT ekiplerine arızam iletilior sorun iç tesisat denip yarı yolda kalıyorum iç tesisat sorunluysa gelip biri baksın diyorum kimsede ilgilenmiyor ki iç tesisat kesinlikle sorunlu değil.Dışarıdan gelen kablo arızalı veya port oksitli değiştirilsin.Şuanda başka bir firmaya geçtiğimde evimin yan adresinde bana 72mbit garanti ediyor millenicom vb firmalar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigcrysis93 -- 1 Haziran 2020; 16:50:29 >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Yine bilindik yanıt. Ben bu para bana bilgi verilmeden kesildi dedim. İtiraz ettim ama yapacakları bir şey yokmuş. Thh nin yapacak bir şeyi vardır eminim. Sorun zaten 4 TL değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternetim neden 16-1mbit olarak ayarlandı acaba bu kadar mı kötü bir firmasınız hiç mi TT ekiplerini birşey yaptıramıyorsunuz?Bunlar yalan söylüyorlar son kez yazdım buraya yazlığa gitmeden önce bir dahaki gidişimde internet hizmetim değişecek böyle giderseki en yakın rakibiniz millenicom.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigcrysis93 -- 1 Haziran 2020; 22:19:15 >
  • bigcrysis93 B kullanıcısına yanıt
    Türknetten sorun yaşarsan kendi kendine düzelmesini beklersin, satıştan sonrası yok. Üç gündür internet yok evimde. Yarın ilk işim nefret ettiğim telekoma gideceğim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deepzelan kullanıcısına yanıt
    Firmanı Türktelekom yap anında internetin göremeyeceğin kadar hem hızlı hemde stabil olur.
  • bigcrysis93 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arızanız ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Teknik uzmanlarımızın bugün ilettiği bilgisi sizinle paylaşmak isterim.

    " iletmiş olduğunuz destek kaydına istinaden çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Gerekli kontrolleri sağlayabilmem için gün içerisinde modeminizi açık tutmanızı rica ederim. Hattınızdaki kopma ve hız problemiyle ilgili kontrollerim devam etmektedir. Sorunun çözüme ulaşması adına konuyla yakından ilgilenmekteyim. Alacağım güncel bilgileri en kısa sürede size aktaracağım. Bu süre zarfında modeminizi sürekli olarak açık tutmanızı rica ederim. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dilerim."
  • deepzelan kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmetiniz 8 saat online durumdadır. Sorun devam ediyor mu?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Modemle bunun bir alakası yok.Sistemlerinizde kendiniz 16_1m olarak tanımlamışsınız yani adsl olarak hız almaktayım vdsl hattında o yetmiyormuş gibi dandik port yüzünden 72mbit alması gereken hat 20mbit bile zor alıyorken birde tekrar adsl hızını düşürmüşsünüz.Umarım en kısa sürede internetim eski haline yani 50mbit alacağım hıza döner.Paket geçişlerimdeki 100mbit hızı kapatmanız hattımın bozulduğunu gösterir.
    Bu arada kesinlikle Tt ekiplerine hiçbirşey yaptıramadınız 3ay oldu neredeyse yazıklar olsun.Neden hattımın desteklediği hızı vermiyorsunuz sebep nedir?İşi beceremiyorsanız bırakın gitsin bu işi.İşi bilen biri varsa elemanlarınızdan bu kullanıcı neden 50mbit almıyor derdi zaten Tt ekiplerine ama maalesef yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.