Şimdi Ara

Türknet Ücretsiz Modem veriyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
8.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnternet bağlatmayı düşünüyorum Türknet altyapısı Vdsl sağlıyor.Ping konusunda sıkıntı yaşamayacağım modem tavsiyeniz var mı ve ayrıca Türknet pakete ek modem desteği sağlıyor mu ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jenga54 -- 22 Mart 2020; 17:59:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ping konusu modeme bağlı değil, hattınıza ve ISS'ye bağlı. ISS'ler 2000 TL'lik modem dağıtsalar bile yine sorun yaşayan aboneler olur. Bir başkasının X üründe yaşadığı sorun, tüm ürünün sorunlu olduğu anlamına gelmiyor.
  • Anladım f/p modem tavsiyeniz var mı vdsl için.pingin dusuk olmasi acisindan LAN bağlantısı ile kullanacağım Telefona falan baglanirsam pingin bir önemi yok.AC-DC modem kablosuz ağ sinyali için sanırım.Kablosuz ağ sinyali 2.4 ghz olsada sıkıntı yok fiyati sisirmesinde.Siz hangi modemi kullaniyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jenga54

    Anladım f/p modem tavsiyeniz var mı vdsl için.pingin dusuk olmasi acisindan LAN bağlantısı ile kullanacağım Telefona falan baglanirsam pingin bir önemi yok.AC-DC modem kablosuz ağ sinyali için sanırım.Kablosuz ağ sinyali 2.4 ghz olsada sıkıntı yok fiyati sisirmesinde.Siz hangi modemi kullaniyorsunuz
    ASUS'un modemlerini önerebilirim. Bütçenize en uygun olanı seçebilirsiniz. Ben TT Fiber kullandığım için ISS'nin verdiği Fiber uyumlu ZTE ZXHN H298A Router'ı kullanıyorum.
  • Jenga54 kullanıcısına yanıt
    TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Yeni abonelerine modem veriyormuş Türknet, @TurknetDestek yardımcı olur musunuz?
  • Merhaba, sizi de aramızda görmek isterim. Yeni abonelik başvurularında modem satın alabilirsiniz. Modem ücreti 324 TL'dir. Detaylı bilgiyehttps://turk.net/modem/zyxel-vmg8623 sayfamızdan ulaşabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, sizi de aramızda görmek isterim. Yeni abonelik başvurularında modem satın alabilirsiniz. Modem ücreti 324 TL'dir. Detaylı bilgiyehttps://turk.net/modem/zyxel-vmg8623 sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

    Şuan fiber internet baglatsak yine modeme para vermemiz gerekiyor mu?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiber modem ücretsiz. Türk.net fiber modem kira ücreti almıyor. Davet kodunuz yoksa paylaşabilirim bu arada.1 ay ücretsiz için. Her davet kodunu kullanmayın rasgele .kullandığınız kişi 1 gün bile faturasını geç öderse indiriminiz yanıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiber internette modemi kurulum yapan Turk Telekom ekibi veriyor.


    xDSL altyapıda siz alıyorsunuz. Modemin pinge etkisi çok büyük olmaz. Turk.Net bağlatırsanız kralı olsa 200 lere alışacak bazen prime time da 1000 leri zorlayacaksınız.


    5 ghzli olsun modem mutlaka, 2,4 ghz o kadar kalabalık ki artık parazit oluyor çok fazla. 2 yan odada 4 diş çeken 2,4 ghz 16 mbps verebiliyor, tek diş çeken 5 ghz 100'ün hepsini verebiliyor.

  • Guest-E2D77F344 G kullanıcısına yanıt
    Hocam evime daha önce hiç internet bağlatmadım. Türk net fiber bağlatmak istiyorum. İnternet sitesinden modemin kullanım süresi boyunca ücretsiz olduğu yazıyor. Bu konuda bilginiz var mı. Türk net tavsiye eder misiniz. Türk netin sitesinde adres bilgilerimi girdim ve bana 100 mb desteklendiği söylendi. 99 tl taahhütsüz ücreti var. Türk net hakkında yorumlar çok karışık. Kimisi memnun kimisi müşteri temsilcisine ulaşamamaktan şikayetçi. Ne yapacağımı bilmiyorum.24 aylıkTürkler tahattutlere girmek istemiyorum. Göçebe yaşayan biriyim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1/2mv2 -- 17 Temmuz 2021; 16:23:21 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1/2mv2 1 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gigafiber altyapımız üzerinden ya da türk telekom fiber altyapısı üzerinden hizmet verdiğimiz aboneliklerde modem ücretsiz verilmektedir. Altyapınızın desteklediği maksimum hızı 99.90 TL'ye sunuyoruz. Ayrıca hizmetimiz taahhütsüzdür. Dilediğiniz zaman fesih bedeli ödemeden iptal edebilirsiniz. Sizi de aramızda görmek isterim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Verilen modem hakkinda olumsuz yorumlar okudum. O yuzden kullanicilara danisiyorum. Ayni zamanda aboneligimizi dondurabiliyor muyuz ? Ve dondurabiliyorsak bu surecte modem bizde mi kaliyor yoksa size mi kargoluyoruz ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1/2mv2 1 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmetinizi 1 yıl içerisinde 6 ay süre ile dondurabiliyorsunuz ve bu süre içerisinde modem sizde kalıyor.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Yeni abonelikte surec nasil isliyor. Kac gun suruyor. Evime daha once hic internet baglanmadi. Fiber 100 gözükuyor ve ucretsiz modem verdigi yaziyor sitede emaneten. Verilen modem nedir ? Modem kac ghz olarak veriliyor ? Ve bulundugum yerde turk telekom alt yapisi mi var yoksa superonline mi ogrenemiyorum. Bayrama az bir vakit kala surecin ne kadar surecegini merak ediyorum. Dh de bazi magdurlar var bu konuda.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1/2mv2 1 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aktivasyon işlemleri ortalama 2 - 6 iş günü içerisinde tamamlanıyor. Adres bilginizi PM üzerinden gönderebilirseniz adresinizde kendi altyapımız mı yoksa Telekom' un altyapısının mı olduğunu kontrol ederek yardımcı olmak isterim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.