Şimdi Ara

TurkNet'te olan gelişmeleri ve hedefleri Genel Müdürümüz Cem Çelebiler, ShiftDelete.Net’e anlattı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Genel Müdürümüz Cem Çelebiler, ShiftDelete.Net'in konuğu oldu. Bu keyifli sohbette son gelişmeleri, TurkNet’in yeni yaklaşımını ve hedeflerini tüm detaylarıyla bulabilirsiniz.

    TurkNet yeni yaklaşımıyla artık tüm kullanıcılarına altyapılarının desteklediği maksimum hızı tek fiyata sunuyor. Altyapınız iyileştiği takdirde de yine tek fiyattan yani fiyat farkı olmadan maksimum hızı alabileceksiniz. Herkese hak ettiği yüksek hızları sunmak için de çalışmalarımıza gece gündüz demeden devam ediyoruz. Bu çalışmalarda ne durumdayız, hedeflerimiz neler tüm detaylarıyla dinlemek için videoya bekliyoruz. Keyifli seyirler.

    https://www.youtube.com/watch?v=45sp6L36UYg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 8 Temmuz 2021; 9:43:59 >







  • Bırakın altyapı ne verıyorsa onu verıcez yalanını 2 Temmuz Cuma günü baglı olduğum türk telekom müdürlüğüne gittim altyapı sorgulattım ve az 10 MBPS hız alabilirim denildi ve üstüne basa basa sordum bu hızı net alırmıyım dıye evet bu hızları alırsınız denıldı bana sizden hizmet alıyorum ve 6 MBPS hız verıyorsunuz şimdi diyeceksinizki max bu ariza kaydı oluşturun ve sonuç gene aynı olacak insanları kandırmayın.Binamızda bir alt katta oturan netspeed kullanıyor 10 MBPS hız alıyor. Bu arada ben yapa alt yapısındayım

  • Lostxx L kullanıcısına yanıt

    VAE'ye geçerseniz siz de 10 mbps alırsınız.

  • Vae altyapısına geciremirlarmıs müşteri temsilcisi aradı neden dedim bizimde bilmediğimiz bir nedende dedi varmı böyle birşey. Ve alt yapınız ne verıyorsa onu vericez demek burada yalan oluyor demekki

  • Lostxx L kullanıcısına yanıt

    büyük ihtimalle port yoktur

  • Port olmasa bilinmez bir nedende demezler diye düşünüyuorum başka bir dürüm var ama neee

  • Lostxx L kullanıcısına yanıt

    https://netspeed.com.tr/altyapi-sorgula


    sayfasından sorgulama yapabilir misin?

  • Buyrun




    TurkNet'te olan gelişmeleri ve hedefleri Genel Müdürümüz Cem Çelebiler, ShiftDelete.Net’e anlattı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lostxx -- 6 Temmuz 2021; 17:28:33 >
  • Hep aynı şeyler.

  • Adresinizde Alabileceğiniz Maksimum Hız

    77 Mbps

    Santral/Saha Dolabı Tahmini Mesafe

    129 Metre

    Port Durumu

    Port Var



    Şubattan itibarenn aldığım hız ise 39 Mbps turket 2-3 aydır sorunu çözemeyince artık ben vazgeçtim yani.


    Şimdi çıkıp Genel Müdür böyle açıklama yaparsa insan yuh demek istiyor yani.





  • Sayın Turknet yetkilisi;


    Geçtiğimiz günlerde de Mesut Çevik'in konuğu olmuştunuz. Yanlış anlamayın, elbette istediğiniz herkesin konuğu olabilirsiniz. Ancak bu forum (haberleşme forumu) on yıldan uzun bir süredir burada ve takip ettiğiniz üzere bu alana ilgi duyan, kendini geliştirmiş onlarca insan var. Neden bizlerle de bir yayın yapılmıyor (Türknetli veya değil, farketmez) ve bu tarz yayınlara konuk olarak alınmıyoruz? Ben kendimden bahsetmiyorum elbette, ne hocalarımız var bölümde. Yöneticileriniz bu konuya kulak vermeli. Elbette ki konuk olduğunuz yerler kendi içlerinde işlerinin duayenleri ancak bildiğiniz gibi bölüm olarak bizler de canlı yayınlara başladık, konusunu da açtık ve hatta sizleri de davet ettik. Bu davetimizi yineliyoruz. Yöneticilerinizle bir canlı yayında buluşmayı arzu ediyoruz. Tüm işletmecilerimizi de davet ettik. Bu işlerle ilgilenen sorumlunuz kim ise, aynı hassasiyeti bölümümüz açısından da göstermesini talep ediyoruz ve yayınımıza katılmasını talep ediyoruz. Hem bizlerin soruları, hem de üyelerimizin sorularını aktarabiliriz.


    https://forum.donanimhaber.com/donanimhaber-haberlesme-bolumu-toplulugu-olarak-yayinlara-basliyoruz--149035459-4#149135769


    Umarım olumlu dönüş yaparsınız. TurkNet'te olan gelişmeleri ve hedefleri Genel Müdürümüz Cem Çelebiler, ShiftDelete.Net’e anlattı. 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 6 Temmuz 2021; 20:47:17 >




  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aslında geçtiğimiz yıllarda donanım haber buluşması yaparak sizlerde bir araya gelmiştik ama pandemi nedeniyle geçtiğimiz yıl bu buluşmayı gerçekleştiremedik. Ama bu buluşmayı en kısa zamanda yeniden kurgulamak istiyoruz. Bu önerinizi ilgili yöneticilerimiz ile paylaşacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 7 Temmuz 2021; 11:51:23 >
  • Lostxx L kullanıcısına yanıt
    Merhaba, şu anda sizinle aynı binada olup daha yüksek hız alan birisi varsa onun hizmet numarasını da içerisine ekleyerek destek kaydı oluşturur musunuz? Net uzmanı arkadaşlarım kontrol ederek bilgi verecektir.
  • runeterra kullanıcısına yanıt
    Merhaba, müşteri numaranızı PM üzerinden konu linki ile birlikte paylaşır mısınız? Hattınızı kontrol ederek size yardımcı olmak isterim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkürler hocam. :) TurkNet'te olan gelişmeleri ve hedefleri Genel Müdürümüz Cem Çelebiler, ShiftDelete.Net’e anlattı. 

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    İlginiz ve öneriniz için ben teşekkür ederim.
  • @TurkNetDestek şuanda 8 mbit uploadım var, vdsl alt yapısında olanların uploadlarını 50mbit e yükseltecekmisiniz varmı gündemde bununla alakalı bir haber?

  • Merhaba, VAE altyapısı üzerinden verdiğimiz 100 Mbps' te kadar VDSL hizmeetinde upload hızları şu anda 8 Mbps. Upload hızının artışı ile ilgili bir konu olmadığı için ilerleyen dönemde yükselir ya da yükselmez bilgisi veremiyorum.
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    Selamlar,


    Bizim yayınları takip etmiyorsunuz o zaman :) Yarın 17:00'da FTTH tarafına bakan yönetici arkadaşlarımız ile bir yayın yapacağız.


    Bekleriz.


    https://www.twitch.tv/tengigabit

  • Merhaba, bilmiyordum:) Teşekkürler. @Ö1f1

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.