Şimdi Ara

Turknet Tanıdığıma Tanıştığıma Pişman Etti İlk Günden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Turknet daha ilk günden lanet ettirdi. [sm=akuma.gif] başvuruyu yaptık, geçiş onayı mesajı geldi, telefonun internet ışığı yeşil yanıyor, ama dsl kırmızı. Kurulum için modem arayüzüne bağlanıyorum. Daha önce diğer operatörlerde defalarca sorunsuz yaptığım işlem Turknette olmuyor. Modemin verdikleri şifre ve kullanıcı adı ile kurulumu olmuyor. E-devletten iptal işlemi yapayım derken o da ne!? Turknette herhangi bir aboneliğiniz yok uyarısı alıyorum. Bunun ekran resmini turknet müşteri destek hattına mesaj olarak atıyorum gelen cevap; sinyal sorunu yaşadığınız için hizmetiniz aktif edilememiştir. Yahu daha dün mesaj attın bana kurulumu gerçekleştirin internetinizi kullanın diye.. Ne bu şimdi? Velhasılı kelam turknet beni baştan kaybetti.. Birazdan iptal dilekçemi fakslayacağım. Bundan sonra iyice araştırma yapmadan asla macera aramam!! Siz de kanser olmak istemiyorsanız böyle yapın!! 








  • Merhaba, aboneliğinizin başında yaşadığınız sorun nedeniyle üzgünüm. Hizmetinizi kontrol ederek yardımcı olmak isterim. Müşteri numaranızı ya da iletişim bilgilerinizi konunun linki ile birlikte PM üzerinden iletebilir misiniz?
  • Ben de sizin gibi sorunlu bir başlangıç yaptım fakat daha sakin süreci idare ederseniz ve acele etmezseniz sorun büyük ihtimalle çözülür. Ben de iptal edecektim ama turknet süreci iyi yönetti. Durumu kısaca şöyle ifade edeyim,


    Mevcutta Superonline aboneliğim mevcuttu ikinci bir bağlantı olarak abone oldum memnun olmayabilirdim vaad edilen hız sağlanmayabilirdi,


    Fakat Cumartesi günü gelen TurkTelekom ekibi daire içinde daha önce var olan hattın çalışmadığını ve yeniden çekilmesi gerektiğini belirttiler ve çektiler abonelik mesajı gelecek o zaman kullanaiblirsiniz dediler gittiler.


    Mesaj gelince bağlanmayı denedim hız indirme de 2 yi geçmiyor, yüklemede 10 u geçmiyordu. Neyse dedim diğer internete geçeyim bu sorunu sonra hallederiz dedim.


    Superonline bağlantısı çalışmıyordu kablo çeken TT ekibi ona dokunmadık dedi. Fakat daire içindeki kablo kanalından yeni hat çekilirken susta SOL kablosunu haşat etmiş (Pazartesi gelen ekip gösterdi).


    Pazar günü gelen Sol teknik servisi yanlarında kablo olmadığını Pazartesi kablo çekileceğini belirtti. Pazar günü doğru düzgün çalışmayan intenetle başbaşa kaldık.


    Pazartesi gelen ekiplerden SOL yeni kablo çekti kablo çekerken sıvı sabun kullandı, TT ekibi de gerekli kontrolleri yaptı ve Turknet'in fiber hızına ulaştı.


    Asıl süpriz ise Superonline ekibi giderken kablo ücretinin faturaya yansıyabileceğini belirtti.


    Hiçbir suçum olmamasına rağmen benim cebimden ekstra ücret çıkacak gibi...


    Turknet müşteri hizmetleri arayıp arıza ile ilgili görüşme sağlarken, Superonline'dan bir müteri görüşmesi gelmedi fakat eklemeden geçmeyim Superonline internetsiz kalmam nedeniyle 4gb gsm hattıma internet tanımlandığını kullanabileceğimi belirtmişler fakat ben kullanmadım.


    Mevzuyu uzattım ama detaylar önemlidir.





  • BLUE MAnN B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, deneyiminizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Keyifli kullanımlar dilerim
  • BLUE MAnN B kullanıcısına yanıt

    Bugün arandım müşteri hizmetlerinden. Şifreyi değiştirdikten sonra internet açıldı. Tarifem 35 mb. Ancak hız testi yaptığımda 3,4 mb download hızı alıyorum şaka gibi!!!

    Turknet Tanıdığıma Tanıştığıma Pişman Etti İlk Günden



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComingWind -- 6 Nisan 2021; 16:28:1 >
  • ComingWind kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hız testi sonucunuz ile birliktehttps://turk.net/online-islemler/ üzerinden destek kaydı oluşturarak kayıt numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız? Teknik ekibimiz ile kontrol ederek yardımcı olmak isterim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.