Şimdi Ara

Turknet takmamazlığı (11 günde düzeltildi.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 3 yıldır neredeyse sorunsuz kullandığım internetim, 19 ekim pazartesi günü birden internet bağlantısının gitmesiyle sorunlu bir hal almaya başladı. Önce internet gitti. Geri geldiğinde hızım düşmüştü. Neyse, sorun vardır düzelir birkaç saate dedim. Ne olur ne olmaz diye arıza kaydı oluşturdum. Sonra kesilmeler sıklaşmaya başladı. 75/8 olan internetim 3/5, 4/2 gibi hızlara düşüyordu. Bağlantı da arada bir kopuyor ve ping değerleri yükseliyordu. İşim devamlı internet üzerinden. Online işlem merkezi ve twitterdan devamlı yazmama rağmen düzgün cevap verilmiyor. Hatta oim üzerinden bambaşka bir isimle hitap edilince çok sinirlendim. Oim üzerinden evdeki tesisatı elektrikçiye kontrol ettirdiğimi bir sorun bulamadığını söyledim. Sonra da 21 ekim günü, 22 ekim tarihinde eve kendi ekiplerinin geleceğini, arıza varsa kablo ücreti haricinde hiçbir ücret talep etmeyeceğini söyledi. Ben de tamamdır gelsin halletsin dedim. Evi ve evdekileri ona göre ayarladım. Bir daha arayan soran olmadı. Verilen randevuya önceden sebep belirtilmeden riayet edilmesi çok büyük terbiyesizlik. Ben işimi o gün siz geleceksiniz diye ayarlayıp bir çoğunu erteledim. Sonra bu sitedeki çalışana yazdım belki cevap verir diye. Buradaki çalışan da cevap verme tenezzülünde bulunmadı. Ne oim'den, ne twitterdan ne de bu sitedeki çalışanların hiçbirinden cevap alamıyorum. Telefonları da düşmüyor. Terbiyesizlikten başka bir şey değil. Fatura ücretini her ay kredi kartımdan otomatik çekmesini biliyorlar. Sorun olduğunda cevap bile yok. Pazartesi'ye kadar düzeltilmezse bir hafta olmuş oluyor ve iptal işlemlerini başlatacağım. Kaç gündür bütün düzenim bozuldu ve iş yapamaz oldum. Sorunun ne olduğu, ne zaman çözüleceği, 'verilen randevuya neden riayet edilmediği' hakkında hala bir bilgi yok.


    Bölge İstanbul/Avcılar/Cihangir Mahallesi.


    Burada çalışan görevli özel mesajda arıza kodunu görebilir.


    29.10.2020 edit: Sonunda düzeltildi.

    "Çok şükür sonunda birini gönderebildiler. Samet Bey diye bir arkadaş geldi. Ankastre kutusundaki ufak problemi çözdü. Ankastre kutusunda birkaç işlem yapınca hemen çözüldü. Şu an için olması gerektiği hızlara geri döndü. Kendisine teşekkür ediyorum.


    Sorun şuymuş; Bizim üst kat komşumuz bu ayın başında taşındı. Bu ay içerisinde internet bağlatmış. Şu aralar evde olmadıkları için soramıyorum. Telekom çalışanları bunların internetini bağlarken bizim portu karıştırmışlar. Gelen arkadaş portu düzeltti. O sırada 4mb download-1 mb upload varken 75 mbit download-8 mbit upload hızına çıktı. Çok şükür düzeltildi."




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saab9000 -- 29 Ekim 2020; 16:34:53 >







  • Merhaba, arızanız ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Ancak sürecin uzaması üzerine ben önceliğini teknik uzmanlarımıza ilettim. Arkadaşlarım sizinle iletişime geçerek bilgi verecektir.
  • Turknet takmaz sen kendi kablonu kendin takıcaksın. Ben bi elimde kepkep bi elimde seyyar modem hattımı arıyorum  

  • @TurkNetDestek çok büyük yalancıdır kesinlikle inanmayın. 50 gündür beni de yalanlarıyla oyalıyor, ha bugün ha yarın derken tam 50 gün oldu. Forumda konu açıp yalanlarını yayınladım ama hala buralarda yalan söyleme yüzüne sahip kendisi.

  • Biraz önce açtığım turknet şikayet konum silindi. Bu kadar rezalet olamaz. Donanımhaber de mi işin içinde?
    Yazık çok yazık 27 gündür internet bağlanamadı ve turknette yaşanabilecek bütün sorunları eksiksiz yaşadım.
    Modemi iade etmenin yolunu arıyorum. Orda da bir şeyler dönüyor çünkü. İade edilemez yazılmış. 27 gündür oyaladiklari için 14 günlük yasal süre de geçti. Yardımcı olacak varsa çok sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün de bitti. Burada atılan mesajtan başka hiçbir bilgi verilmedi. Herhangi bir gelişme de yok. Sinirlerimle çok fena oynanmaya başlandı.

  • Benimde ankastreye etiket bırakılacaktı ancak telekomun arıza dönüşünde kontrol sağlandığı ve müşteri kaynaklı sorun olduğu belirtiliyor sanırım santrale gidip kendimiz bağlamalıyız kabloyu, suç kimde onu da çözemedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün öğlen arandım. Sözde ekip gelmiş ve gerekli düzeltmeleri yapılmış diye rapor varmış ellerinde. :D Bir de artık insanları yalancı duruma düşürmeye başladılar. Gelen giden kimse olmadı dedim. Şikayeti üstlerine aktaracaklarmış. Ve ekip yollacaklar sözde. Akşam oldu daha da başka ses yok. 6. gün de böyle bitmiş oldu. Gelişme sıfır. İlk günler sadece hızın düştüğü internetin artık hiçbir stabilliği kalmadı. 3-4mb download 0,5 mb upload anca görüyor.

  • Anlamıyorum bakın herkese hemen vdsl sinyalini veriyorlar paketini yükseltiyorlar 3 gündür bekliyorum ne cevap veriyorlar adam akıllı ne baska bişey boyle birşey olamaz günde 100 ticket veriyorlar bunlara kopyala yapıstır seklinde cevap verip 8 saatlik işlerini 4 saatte yapıyolar. Sonra ilgilendik olmaz olsun boyle ilgi. @TurkNetDestek

  • DSL ve internet ışığı yanmasına rağmen bir saattir hiçbir şekilde internete girmiyor. Hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşıyorum. İnanılır gibi değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imfa İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, üyelik başlangıcında yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüm. Teknik arkadaşımız bugün sizinle görüşme sağladı ve hattınızda yaşadığınız sorun için takibini yapıyoruz. Gelişme olması durumunda size bilgi vereceğiz.

    Almış olduğunuz modem garanti kapsamındadır. Modem üretici firma ile görüşebilirsiniz, eğer modemde bir sorun varsa size değişim kağıdı veriyorlar.

    Modem size teslim edildikten sonra 14 gün içinde eğer modemi kullanmadıysanız iade edebiliyorsunuz.
  • vaizerd4555 V kullanıcısına yanıt
    Merhaba, daha önce size yerleşik operatör tarafından verilen bilgiyi paylaşmıştım. Ama İlgili ekibimizin en son yaptığı görüşmede kutunun dolu olması nedeni ile bağlantının yapılamadığını ilettiler. Konunun çözümü için Telekom ekiplerine bilgi verdik ve neler yapılabilir kontrol ediyoruz. Ancak bu konuda size süre bilgisi veremiyoruz.
  • srkntskpr7 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmetinizi kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • Merhaba, hizmetinizi kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • İsparta/merkez/ çünür mah/ 275 sok deki evim mileniceom tt altyapisinda görünüyor sadece sizin altyapinizda daire numaram cikmadigi icin basvuruda bulunamiyorum @TurkNetDestek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kank07 -- 24 Ekim 2020; 18:51:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    PM'den bilgileri attım bu kadar uğraştırıcı birşey degil yardımcı olun artık lütfen.

  • Abone Numaram : 1078703 @TurkNetDestek

  • Konu sahibine de cevap vermeyi düşünür müsünüz? @TurkNetDestek

  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, üyelik başlangıcında yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüm. Teknik arkadaşımız bugün sizinle görüşme sağladı ve hattınızda yaşadığınız sorun için takibini yapıyoruz. Gelişme olması durumunda size bilgi vereceğiz.

    Almış olduğunuz modem garanti kapsamındadır. Modem üretici firma ile görüşebilirsiniz, eğer modemde bir sorun varsa size değişim kağıdı veriyorlar.

    Modem size teslim edildikten sonra 14 gün içinde eğer modemi kullanmadıysanız iade edebiliyorsunuz.

    28 gündür arızalarla ve ilgisizlikle internet bir türlü bağlanamadı. İnternet olmadığı için modemi kullanamadık tabiki. 14 günlük süreyi de bilerek oyaladığınızı düşünüyorum. Zaten 5 günde bir cevap veriyorsunuz online işlemlerde. İade için 14 gün süre varsa bunu baştan belirtmeniz gerekirdi, süreçin sizin yüzünüzden uzaması halinde bu hakkınızı kullanamamazı baştan bildirmeniz gerekirdi.


    Sadece 20 dakika 2mbps internet geldi ve geri gitti tamamen. onun dışında kullanım olmadı zaten. Admin panele bağlanırken kullanıyorduk. Wifide sürekli atıyor, cihaz çok fazla ısınıyor, ciddi anlamda geç açılıyor, internet hizmeti sağlayamadığınız için interneti deneyemedik haliyle. Hiç bir şekilde memnun kalmadık ve sürecin sizin yüzünüzden uzaması sebebiyle ve müşteri hizmetlerinizin cevap vermemesi sebebiyle 28. Gündeyiz. Ve modem iadesi için adres ve dilekçe örneği talep ediyorum.


    Destek Numarası 37747487


    Kontrol edip iade için yapmam gerekenleri belirtmenizi talep ediyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Saab9000 kullanıcısına yanıt
    TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    @TurkNetDestek Hala cevap vermediniz. Somut hiçbir adım atılmadı.

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.