Şimdi Ara

Türknet rezalet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • @TurkNetDestek Müşteri temsilcileri sadece evrak yollatma peşindeler kesinlikle anlama, yardımcı olma olayları yok. Robot gibi aynı şeyleri tekrarlayıp ısrarla abonelik başlatmaya çalışıyorlar.

    Yaklaşık bir hafta önce yeni bir abonelik için türknet ile iletişime geçtim. 6 daireli bir apartmanın 6. dairesindeyim. Türknet sistemlerinde apartmanın 5 daireli olarak çıktığını belirttiler ve türktelekom ile görüşmemi istediler. Türktelekom ile görüştüm; sistemlerinde daire 6 nın göründüğünü ve 79 megabit hız alabildiğimi söylediler. Tekrar türknet ile görüştüm durumu belirttim daire 6 olarak işleme aldılar abonelik oluşturup evrak attılar.

    Evrakları incelediğimde daire 5 olarak girildiğini gördüm, ilk fiyasko da burada başladı zaten. Defalarca daire 6 dememe ve daire 5 te başka bir ailenin internet kullandığını belirtmeme rağmen sırf evrak yollatmak için kayıt açtılar. Evrakları bu şekilde yollasaydım muhtemelen kurulum ve diğer ücretlerle bir fatura çıkarılacak ve hak etmeyen müşteri hizmetleri çalışanı prim vesaire alacaktı. Çalışanlar bu durumun böyle olacağını bile bile yanlış işleme yönlendiriyor.

    Daha sonra tekrar arayıp yanlış evrak gönderildi diye kayıt oluşturdum. Diğer gün ulaşıp evrakları daire 5 olarak göndermemin sorun olmayacağını, sistemden daire 6 olarak düzenleyeceklerini ve bağlantımın sorunsuz yapılacağını söylediler.

    Aradan 30 dakika geçmeden tekrar arandım. Başka bir türknet personeli kendini tanıttı ve tüm durumdan habersiz, evrak gönderim sürecinde olan aboneliğim olduğunu ve işlemi tamamlamak için aradığını belirtti. Durumu anlattığımda ise yine üç kuruş prim peşine düşüp önceki konuştuğum arkadaşı yalanlayarak; evrakları daire 5 olarak göndermenin sorun olacağını, sistemden düzeltme yapılamadığını söyleyip yeni bir abonelik talebi istedi. Adres tanımlama aşamasında daire altı olmadığını görünce de kendince kurnazlık yapıp, no3 daire 6 yerine no5 daire 6 olarak kaydetti. Tekrar itiraz ettim ve kurulum yapılamadığını belirtti. Daha sonra dalga geçercesine farklı bir daire numarasına kurulum yapabileceğimizi belirtti. Nasıl çözeceğimizi sormama rağmen ısrarla bu bilgilerle kayıt yapamıyoruz başka bir daire ya da adres seçebiliriz dedi. Bi süre sorularıma aynı saçma cevapları aldıktan sonra görüşmeyi sonlandırdım ve türknetten vazgeçtim.

    Aradan bir saat kadar geçti tekrar farklı bir temsilci aradı ve abonelik yapmak istedi. Durumu anlattım bağlantı yapamayacaklarını söyledi. Nasıl çözebileceğimizi sordum ama diğer temsilciler gibi arka arkaya aynı cümleleri kurdu. Bu adresle devam edemiyoruz deyip durdu.

    Aynı firmadan 2 abonelik açtırdılar. Bi temsilci yanlış adres olduğunu bile bile evrak gönderdi. Diğer bir temsilci yine yanlış olduğunu bile bile evrağı o şekilde gönderin dedi. Bir başka temsilci üç kez tekrar ettiğim adresi bulamayınca farklı apartman seçerek devam etmeye çalıştı. Son görüştüğüm temsilci ise ne sorarsam sorayım bu adresle işlem yapamıyoruz demekle yetindi.

    Bu saçmalıklar ve çözümsüz kapanan telefonlardan sonra türktelekoma gittim. Bir kaç dakikada evrakları tamamladım daire 6 olarak düzgün adresime kayıt açtırdım. Yarın kuruluma gelecekler.

    Akılda kalan soru işaretleri için belirteyim. Türknet apartmanımın diğer 5 dairesinde 75 megabit hız olduğunu belirtti ve buna rağmen çözüm sunamadı. Oturduğum apartman istanbulda merkezi bir yerde 2 yıllık bina. Kanıt isteyen olursa tüm evrak maillerini, konuşma sürelerini, türktelekom hız testini atabilirim.

    Kesinlikle önermediğim bir firma. Temsilciler sadece evrak gönderip abonelik başlatma peşinde, teknik bilgileri sıfır. Ne söylerseniz söyleyin dinlemiyorlar online işlem merkezi gibi abonelik adımlarına devam ediyorlar. Personeller açılan kayıtlardan sizin durumunuzdan habersizler. Her arayan sıfırdan abonelik başlatmaya çalışıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Merhaba, aboneliğin başında yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüm. Biz kullanmadığınız hizmete faturalandırma yapmıyoruz. Yaptıysak bu ücreti iptal ederiz.


    Adres bilgilerini girerek abonelik işlemleri başlatıyoruz. Ancak iç kapı daire numarasının 5'e kadar olması nedeniyle sorun yaşanmıştır. Biz adres bilgilerine yerleşik operatör'ün ortak kullandığı sistemden alıyoruz. Burada 5'e kadar olması nedeniyle işlemler gerçekleşmemiş.

    Bizimle devam etmek isterseniz hizmetinizi kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Türk telekom gelip bağladı bugün. Ne kadar yardımcı olamadığınızı çokça deneyimledim. Kullananlara sabır diliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • manasizadam kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sizi aramızda göremeyeceğim için üzgünüm. İyi günler dilerim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.