Şimdi Ara

Türknet Pişmanlıktır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Maalesef Türknet kullanıcısıyım ve bir sorunla daha karşı karşıyayım.


    10.06.2020 tarihinde faturamı ödedim ve mutlu mesut online işlemleri kapattım günler geçti tam 7 gün sonra 17.06.2020 tarihinde Türknetten mesaj aldım !!!

    Ödenmemiş faturanız bulunmaktadır vs ödeyin ceza yazarız vs neyse dedim bi bakayım online işlemlere girdim vee ne göreyim internet faturam ödenmemiş neyse dedim dur şunlara bi destek kaydı bırakayım geç de olsa sorun çözülür. Bu sefer öyle olmadı önceden bi sorun yaşadığımda destek kaydı bırakıyordum onlar canları çekince 1 hafta olur 2 hafta olur arıyolardı bu sefer direk mesaj attılar ve dediler ki dekont gönder tamam dedim gönderdim işte olay burda oluyo adamlar dekont u kabul etmedi komedi neyse saatlerce uğraşım orayı ara burayı ara başka dekont bul ne attıysam olmaz dediler garanti bankası şubeye gittim ordan da bi kaç belge aldım çek fotoğraf at çek fotoğraf at yok sonuç sıfır yani demem o ki ortalıkta giden param var ve bir adetde ödenmemiş faturam yapacak bişey kalmadı bidaha ödeyecez mecbur siz siz olun asla bu firmaya bulaşmayın hee şunu da belirteyim Garanti bankası bana jeeest çekti ve dedi ki kardeşim sen ödemişsin biz görüyoz onlar nasıl görmüyor. Bende bilmiyorum nasıl görmüyor Garanticiğim. Tek isteğim ilgilenmeyen bütün herkezin ilerde aklına gelmem ahirette geleceğim zaten.








  • Tam anlamıyla rezalet, dekont atılmasına rağmen nasıl ödemeyi kabul etmezler anlamış değilim.https://forum.donanimhaber.com/turknet-destek-burada--129746005 Açmış olduğun destek kaydını bu konuya da yazar mısın, TürkNetDestek görüp yardımcı olabilirse olur. Olamazsa zaten geçmiş olsun. Ancak yardımcı olamazsa hakkınızı bırakmayın derim bir fatura deyip geçmeyin THH'ye şikayet edin belki 5-6 ay sürer ama ya iade olarak yada indirim olarak geri alırsınız o ücreti.
  • Sorun çözülmesse iptal et geç millenicoma.
  • Öyle şey mi var ya :) cimerden ve BTK dan dekontla birlikte yaz. ödemeyeceğini beyan et. gerekçesini beyan et. ilamsız icra falan gelirse reddedersin. (reddetmemen kabul ettiğin anlamına gelir) .
    ondan sonrasını kendileri uğraşsın :)
  • joster35 kullanıcısına yanıt
    Evet. Gönderdim umarım sorunum çözülür teşekkür ederim.
  • bigcrysis93 B kullanıcısına yanıt
    Şuan öyle bi soğudum ki Türknet ten yakındır değiştirmem
  • Mosaique M kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun şimdiden bende eve bakmaları için iç tesisata eleman bekliyeceğim bu hafta bakalım gelince ne olacak.73 mbit alabilirken bir anda 18mbit alıyorum çözüm belli firma değiştirmek ama olsun nce ekip gelip baksın nede olsa iç tesisatta sorun yok:D
  • Mosaique M kullanıcısına yanıt
    10 Temmuzda gibirnet geliyor bir deneyin derim, zaten geçiş yapacaksınız ancak sıfırdan aboneliklerde de kurulum ücreti almıyormuş. Diğer firmalar 100TL veya daha fazla kurulum ücreti alıyorlar bizden. Ben bu firmadan umutluyum bakalım inşallah buda güzel çıkış yapıp bozmaz sonrada.
  • Merhaba, hizmetinizi kontrol ederek yaşamış olduğunuz sorunla ilgili size yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Hahahahahah gönderdim sizde ekibiniz gibi arayın da biraz salak yerine koyun. Ekibiniz bildiğin bana yalancısın dedi daha utanmadan bide efendim faturanızı bir kere daha ödeyiverin dedi öyle yaptım bende bi onlar akıllı ya benim aklıma gelmemişti bir kere daha fatura ödemek
  • Mosaique M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 10.06.2020 tarihinde ödeme yapılmaya çalışılmıştır. Ancak başarısız olmuştur. Şu an için ödenmemiş fatura bulunmamaktadır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.