Şimdi Ara

TürkNET PİŞMANLIĞIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 3 Ay önce telefon dahil bi pakete abone oldum ne hikmetse 3 lira olan telefon aboneliğini 10 liraya çıkardılar telefonu kullanamadığım için iptal ettirmek istedim ve destek kaydı açtım allahın belaları tam 3 aydır her faturaya 10 lira ekliyor destek kaydım bekleme durumunda olduğu için internet arızası nedeniyle yeni bir destek kaydı da oluşturamıyorum. Şimdi baktım destek kaydım görünmüyor bile hayır bak sadece o olsa eyvallah sonuçta 95 liraya 100mbps internet kullanıyorum öyle değil mi? Hayır kardeşim öyle de değil 3 ayda mininmum 30 kez internet kesintisi oldu sürekli forumdan kendilerini rahatsız etmeme rağmen hiçbir çözüm bulunamadı internetim kesiliyor, kesiliyor ve kesiliyor işimden gücümden okulumdan oynamak istediğim oyundan ediyorlar beni yok arkadaşını getir beleşe kullan... DÜMEN DÜMEN DÜMEN.


    Ucuz etin yahnisi bu kadar oluyor Türk telekomun 16mbps internetinde bu kadar sorun yaşamadım 16mbps dedikleri interneti veriyolardı saolsunlar ama bunlar bu kadar;


    TürkNET PİŞMANLIĞIM


    Bu kadar mı? Hayır bu kadar;


    TürkNET PİŞMANLIĞIM
    TürkNET PİŞMANLIĞIM
    TürkNET PİŞMANLIĞIM



    Arkadaşını getir kampanyalarına aldanmayın size bu işkenceyi yaşatacak arkadaşınızla da bağınızı kesin. Bana olmaz demeyin. Bi de meşhur ip sorunu sürekli reset at lanet modeme sürekli o salak şifredir otudur motudur uğraş dur. Kullanmadığım telefonu ve interneti ödüyorum bu kadar leş bi iss olamaz.




  • Ttnet den gerisi fos bu ulkede bende netgalaxy deydim 50 liraya 35 mb hiz sinirsiz net veriyolardi taki 2 ayda internet bozulup sorunumu 1 haftada cozup iptal dilekcemi 2 haftada onaylayana kadar
  • Turknet sıkıntı yaşamazsan gayet iyi, verdikleri port iyiyse kesilme olmadan, hızlı şekilde kullanırsın ama port dandikse uğraşır durursun. Ben de yalın internete geçiş için başvurdum, 6 ay sonra mı ne geçirdiler ama şikayet etmedim. Telekom'un taahhüt olayı yüzünden 500 lira girdi geçen sene, taahhüt olmayan bir tek bu var

  • Taahüt zaten yasal adam silkme benim de 200 lira mı ne borcum var 1.5 ay için belki de 150 liradır bilmiyorum 1 yıldı taahüt 10ay civarı kullandım faturayı eve postalayın dedim ne telefon kullanıyorum ne de mail esasen asla fatura göndermediler borcumu bilmediğim için ödemiyorum da. Çok saçma salak işler harbi benim bu Türknette 2-3 ayım falan en fazla sonra iptal eddiricem hiç uğraşamam bana bilerek yapıyolar gibime geliyor çünkü ilk 3 aylık şu kurulum ücreti dedikleri saçmalığın tam bittiği zaman 33 lira alıyolar ama eminim türk telekom 10 liradan fazla almaz eleman geliyor 10 dakika uğraşıyor uğraşmıyor bitiyor hemen. Bu üç aylık kurulum ücreti süresi bitti ve internet de gitti.

  • altyapın iyiyse turknet çok iyi. 2 adet evde de kullanıyoruz sorunsuz memnunuz.

  • Aydinölü kullanıcısına yanıt

    Borcunu öğrenip öde hocam yoksa haciz göndereceklerine dair tebligat geliyor.

  • askmeafavour A kullanıcısına yanıt

    Cebimde telefonum yok benim neyin haczi?

  • askmeafavour A kullanıcısına yanıt

    hocam öğrendim 65 lira geçirmişler allah razı olsun nekrofili yasaklanmalı. dirimize eyvallah diyoruz artık da ölümüzü rahat bıraksınlar be.

  • 2017 den beri Türknetteyim sorun yaşamayan nadir kişilerden biriyim sanırım.Türknette sorun yaşayan sayısız kişi var bu forumda.35 mbit download 6 mb upload sabit çakılı mübarek 1 mbit bile düşmüyor nazar değmesin :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arno.mdr -- 20 Mart 2021; 3:43:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.