Şimdi Ara

Türknet neden yeni paketler çıkartmadı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Geçtiğimiz aylarda zam yapan Türknet tepki çekmişti, zam ardından TT altyapısı üzerinden 100 mbps üzeri yeni paketler bekleyen Türknet müşterileri yeni bir şok daha yaşadı, 2023 e kadar sabit fiyat garantisi veren Türknet 2 ay geçmeden yeni bir zam daha yaptı. Son dönemlerde Türknet'ten hiç beklenmeyecek hareketler geliyor, müşteri memnuniyetine dair en ufak bir gelişme yok maalesef Türknet tarafında, rakibi olamayacak firmalar dahi 200 - 500 ve 1000 mbps üzeri paketlerini müşterilere sundu ancak Türknet'te böyle bir gelişme olmadığı gibi en ufak bir açıklama bile yok, bu da Türknet'te abone kaybına sebebiyet veriyor diye düşünüyorum ki 5 yıla yakın Türknet aboneliğimi sonlandırdım. Ne düşünüyorsunuz bu konuda ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDMOD -- 29 Temmuz 2022; 11:46:53 >



  • Hangisi çıkarttı ki zaten? 3-5 firmadan başkası yok.

    Güya fiyatlar düştü GIBIRNET halen aylar önceki fiyattan satıyor.

  • Zaten kaç tane iss var ki bilindik iss'lerin neredeyse hepsi minimum 200 mbps paketini satışa sundu, örneğin netspeed 200 mbps'i 196 liradan sunuyor.

  • REDMOD kullanıcısına yanıt

    Evet o da doğru gerçi.

    TT şaşırtıcı bir şekilde nispeten uygun fiyattan satmaya başladı. Belki kullanıcılar sabit fiyat garantisi var diye de TT'ye geçmiş olabilirler.

    TT biraz daha pahalı olsaydı diğer isp'lere baskı kurardı müşteriler.

  • Şuan birden fazla paket bir tek kurumsalda var. O da Gigafiber olanlar için.


    Benim gördüğüm kadarıyla Türknet sadece Gigafibere odaklanıyor. Paket çıkarmayacak yani. Gigafiber ile tek fiyat devam gibi görünüyor.

  • Merhaba, yeni paketler ile ilgili sürecimiz henüz bulunmuyor. Hizmetimizde bir değişiklik olması halinde mutalaka sizlere bilgilendirme yapılacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, yeni paketler ile ilgili sürecimiz henüz bulunmuyor. Hizmetimizde bir değişiklik olması halinde mutalaka sizlere bilgilendirme yapılacaktır.
    Nedense zam konusu olunca bu sektörde en hızlı zammı yapıştıran türknet ve bu konuda ilk 3 içersinde olmalı kesinlikle hak eder müşteri odaklı konularda en alt sıraları oynuyor bu hızlar Tt fiber altyapısında artırılacağı yaklaşık 6 aydır biliniyor son 2 aydır ise firmaların çoğu bu paketleri satışa koydu o yüzden artık mırın kırın etmeden net bir cevap mı verseniz millete pardon yoksa 3 ay sonraki zammı hangi bahane ile gerçekleştiririz onumu tartışıyordunuz ekip 🙂 ile yoksa bundan sebep mi bu konuya yoğunluk veremeyip ondan dolayı meşgulsünüz sanırım 🙂



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 30 Temmuz 2022; 18:21:27 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 5 yıllık Türknet aboneliğimi iptal edip Netspeed'e geçtim 225 mbps download 28 mbps upload alıyorum gayet memnunum şuana kadar. Yapacak da bir şey yok kendileri kaybeder, müşteri için hangisi idealse o tercih edilir kimse hayrına kullanmıyor bu hizmetleri, kuruşu kuruşuna para ödüyoruz sonuçta.

  • REDMOD kullanıcısına yanıt
    Bende bunların keyfi geldiği zaman aynı yıl içersinde çifte zam yapmalarına katlanamayıp Evet yaklaşık 2.5 senelik türknetle olan 2 aboneliği de farklı firmalara taşıdım Yazlıkda ki interneti pellicele kışın kaldığım yere ise poyraznete geçtim en çok kışlık ta olan interneti kullanıyorum onunda belgelerini bugün verdim aras kargoya bakalım umarım sıkıntı yaşamam işin komik tarafı ise 2 farklı firmadan aldığım hizmetin ücretinin toplamı pellicel 35 mgbit 12 ay tahahütlü 80 TL Poyraznet 100 mgbit 95 TL toplam: 175 Tl Türknet ise utanmadan benden 1 abonelik parasına 170 TL istiyorlar ve 2.5 sene abone olduğum süreçte bu sürekli reklamını yaptıkları gigafiber ile ilgili bölgemde hiç bir bildirim gelişme almadım o yüzden başkalarını kandırsınlar tabi artık kandıracak birini bulabilirseler 🙂

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • harce74 kullanıcısına yanıt

    Gigafiber altyapısında bulunanlar mükemmel bir hizmeti çok iyi fiyata alıyorlar ama TT altyapısı için artık çok gereksizler hele birde tek fiyat politikalarından dolayı 4 mbps ADSL kullanan bile aynı fiyatı ödemek zorunda kalıyor ki gerçekten akıl dışı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: REDMOD

    Gigafiber altyapısında bulunanlar mükemmel bir hizmeti çok iyi fiyata alıyorlar ama TT altyapısı için artık çok gereksizler hele birde tek fiyat politikalarından dolayı 4 mbps ADSL kullanan bile aynı fiyatı ödemek zorunda kalıyor ki gerçekten akıl dışı.

    Zaten Türk telekomdan daha pahalı artık türknet 🙂 hiç bir avantajı yok artık Tt alt yapısına sahip vdsl adsl fiber kullanıcıları için ayrıca Türk Telekom’da kendini 2 yıl zamdan koruyorsun türknet 3 ay sonra gene aynı port zammını
    bahane edip yine zam yapıp yapmayacağıda belli değil

    Türknet neden yeni paketler çıkartmadı ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Keriz çok hepsine aynı verelim sempatik olalım diyorlarda pek öyle değil türknette 5yıl durdum kesinlikle aldığı ücreti hak eden bir hizmet sunmuyor

  • harce74 kullanıcısına yanıt
    Bence Gigafiber maaliyetlerini tamamen VAE ve TT Fiber müşterilerine yıkıyorlar.

    Tamamen şeffaf olarak çıkıp açıklasalar keşke de bizde bunları ağızlarından duyup rahatlasak.


    Basit

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ftth altyapıda diğer firmalar 100 üstü paketleri yayınladılar. hani turknet altyapın neyi destekliyorsa o kadar hız veriyordu? ftth altyapım var.

  • harce74 kullanıcısına yanıt
    Türknet 100 mbit 169 tl. Onun yerine 24 ay sabit fiyatlı 200 mbit telekom tarifesine geçeceğim. 24 ay kafam rahat, yok söz verdi yok bilmem ne derdi olmaz.
    Cidden çok güveniyordum Türknete, büyük hayal kırıklığı oldu.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çünkü port ücretleri tek fiyat saçmalığı politikalarını karşılamıyor. 35mbps hizmet verdiği kişinin port maliyetiyle 100mbps hizmet verdiği kişinin port maliyetinin arasındaki fiyat farkı 12₺ yani tek fiyat uygulamak için makul. Fakat mesele 200mbps, 500mbps ve 1gbps'ye gelince bu paketlere tek fiyat politikası uygulamak imkansız. Ya bu paketleri hiç getirmeyecekler ya da tek fiyat politikasından vazgeçecekler. Bu politikadan vazgeçmeyeceklerini defalarca belirttiler, yeni paketler ne zaman diye sorunca da kıvırıyorlardı, işte GigaFiber şöyle böyle diye. Yani ümitlenmeyin. 100mbps port ücretiyle 200mbps'ün arasındaki fiyat farkı 41, 500mbps ile 158, 1gbs ile 362 lira fark var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arazion kullanıcısına yanıt
    Merhaba, şu an için paketlerimizde bir değişik bulunmuyor. Paketlerimizde değişiklik olması durumunda sizlere bilgi vereceğiz.
  • Merhaba, altyapım turk telekom fttb ve dün turknetten ttnet’e gecis yaptım. İlk önce 500 mbit paket için basvuru yaptım ama baglayamayacklarini söyledi kurulim ekibi. Daha sonra bende 100 mbit paket icim tekrar başvuru yaptim. Bağlantı yapildi. Kurulum bittikten sonra 500 mbit paket için geçiş talep ettim online islemlerden. Modemi kapatıp açtım ve 500 mbit hiz alabiliyorum. Hat degerlerime baktigimda pc’de 1 gbit/s yazıyor. Bunu kurulum yapan telekom ekibine 100 defa soylememe rağmen 500 mbit paketi tanımlamamıştı. Yani demek istedigim fttb internetiniz varsa ve hat değeriniz 1 gbit/s ise cok rahat ust paketlere gecis yapabilirsiniz.
    Türknet neden yeni paketler çıkartmadı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Türkçe Meali:

    Biz altyapınızın desteklediği hız kadar demedik, altyapımızın desteklediği kadar hız dedik. 🤌

    Ama sitenize girince ŞAK DİYE 1000MBPS'e kadar, tek fiyat, tek paket cart curt zırt pırt var o nasıl olarak Sn. TekFiyatTurkNet

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • semih686 S kullanıcısına yanıt

    Sizi etiketleyerek forumdaki arkadaşlara sorayım.


    FTTB cihazından gelen kabloyu direkt bilgisayara bağlayıp bilgisayardan aşağıdaki ayarlardan kontrol ettiğimizde çıkan değer cihazın max değerini verir mi?


    Türknet neden yeni paketler çıkartmadı ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.