Şimdi Ara

TURKNET KOTA AŞIMINDAN SONRA HER GB BASİNA ÜCRET ÖDEME SORDUM ( MÜŞTERİ HİZMETLERİ İLE GÖRÜŞMEM )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlıkta yazdığım gibi sordum ve böyle bir uygulamanın olmayacağını söylediler. Sıkıntı yapmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam zaten böyle birşey olacagini söyleyen olmadı ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam millet yazmış böyle bir uygulama olacak diye olsa bile TURKNET uygulamayacak bilgi olsun. Zarar gelmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer konularda bazıları Turknet de Superonline gibi kota başına ücret alacakmış imalarında bulunmuş.Herhalde bunu yapabilecek son iss Turknet'dir.Kimsenin taahhütü yok zaten iptal eder geçer.
  • Türknet öyle bir şey yapmaz gibi duruyor ama yaparsa çok abone kaybeder. Şu olaylardan sonra kim en iyi fiyata en iyi koşulları verirse uzun süre çok kazanacak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • türknetin böyle bi açıklaması hiç olmadı ortalığı karıştırmaktan başka bi işe yaramaz bu konu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçimi rahatlattın saol

    Bunlar sabahtan beri neyin tantanasını yapıyorlar o zaman

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türknet'e bir sempatim var ki eğer diğer ISSlerden farklı kararlar verirlerse kotasız vs. çok abone kazanırlar. Bu fırsatı ellerinin tersiyle itmezler diye tahmin ediyorum.
  • Turknet şuan toplumsal hizmet bilinci ile hareket eden tek firma böyle bir uygulaması yok Turkcell - Uydunet bu şerefsizce uygulamayı hayata geçirecek kadar düşmüş kurumlardır bakalım umarım büyük bir trolleme çıkar da özür dileriz.
  • Türknette akn sonrası hız kaça düşüyor acaba? Bilgilendirirseniz sevinirim. Türknet vdsl abonesiyim ancak hattımda sorun olduğu iç,n bakamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BTK nin yayınladığı tabloya göre düşürecekler. MH ile görüşmemde bu şekilde ilettiler. MH ile görüşüp bilgi alabilirsiniz. Bende internetimi taşımak için yeni başvuru yaptım bekliyorum. Bekleyip göreceğiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: msdos34

    Diğer konularda bazıları Turknet de Superonline gibi kota başına ücret alacakmış imalarında bulunmuş.Herhalde bunu yapabilecek son iss Turknet'dir.Kimsenin taahhütü yok zaten iptal eder geçer.

    1 aya yakin bir zaman önce Ek akn satin alma geldi. onu ek akn degilde ek kota olarak degistirse bal gibi yapar demi? :) Ne kadar rahatsiniz ya

    Son issdir. sitesinde diyor ki biz zarar etmeyiz ama sizide öyle zora sokmak istemiyoruz gibisinden konusuyorlar ve taahhütün olmamasi daha kötü yarin deseki 150 gb lik aknleri iptal ettim kendimize isp arariz
  • 2 evdede Turknet kullanıyorum biri 16mbit adsl diğeri vdsş 75mbit.Allaha çok şükür hiç sorun olmadı.Bugunde MH ile görüştüm.Kota aşımında her hangi bir ek ücret yok.16mbit net kullandıgınız için hızınız 5 olucak ve gece 02 ile 06 arası kotaya işlemeyecek dedi.Bence gayrt yeterli.Alt yapıya az daha önem versin başka İSS kullanan olmaz bence
  • KaanDE34 K kullanıcısına yanıt
    Sorununu tam olarak anlayamadım.Ek akn değilde kota derse bal gibi olur ne demek.Taahhütü istemezken şimdi taahhüt severler çıkmaya başladı.Dostum adamların amacı tamamen piyasadan müşteri toplamak.Misal ev telefonunu zorunlu tutuyor.Neden BTK kararlarına bakarsan Türk Telekom yalın fiyatları daha pahalı.Turknet bireysel müdürü açıkça söyledi.Türk Telekomdan kablo kiralamak ve yurtdışı çıkış ve trafik değişim noktalarının maliyeti çok düşük.Asıl para santralde Türk Telekom cihazları diyor.Bunun içinde santralde kendi cihazlarımızı yaygınlaştırmaya çalışıyoruz diyor.Tabi birde şuan piyasada tekel olmadıkları için daha uygun kampanyalar yapıyorlar.Şimdi sen gelmişsin öküz altında buzağı arıyorsun.Evet rahatım ne yani rahatsız olmam için bir durum mu var.

    Şuan taahhütü olan arkadaşlara lafım yok ama bu saatten sonra KabloNet ve Superonline'a taahhüt veren kişinin ağlamaya hakkı yoktur.Hatta bu uygulamardan vazgeçseler bile bu kurumların niyeti açıkça anlaşılmıştır.He Turknet benim babamın oğlu mu hayır dolanbaçlı işlere girerse iptal ettiririm olur biter.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erkaninn59

    türknetin böyle bi açıklaması hiç olmadı ortalığı karıştırmaktan başka bi işe yaramaz bu konu

    ne alakası var?. tamamiyle bilgi vermiş.3-5 salak internette türknetin gb başı 2 tl alacağını yazıyor.
  • kendi ağzınla söylüyorsun salaklar yazıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.