Şimdi Ara

Turknet İnternet Bağlatma Tecrübesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TT aboneligimi iptal ettirdikten sonra taahhütün olmaması sebebiyle bir arkadadasimin onerisiyle TurkNet baglatmaya karar verdim. Ekipler talebimi aldiktan sonra evime geldiler, aksam internet acilcacak diyip gittiler. Iste o akşam açılacak denilen aksamin uzerinden tam 1 hafta gecti ve internetim halen yok.

    Turknet destek kayitlarinda Turktelekom ekipleri sorunun TurkTelekom veya musteri kaynakli olmadigini iletiyorlar, Turknet ise sorunun Turktelekom'dan kaynakli oldugunu iletiyor. Artik kime inanacagimi sasirdim. Bir taraftan online egitim derdi, bir taraftan genel kullanim amacli internet ihtiyaci. Surec yonetilmez hal aldi. Turk telekom ve diger ISS ler de hem taahhüt sureleri cok fazla hem de fiyatlari arasinda fark var. Gerci Turknet te fiyatini zamliyor galiba. Isin icinden cikamaz haldeyim, Turknete defalarca kayit olusturdum, halen donus yok. Twitterdan yaziyorum, tum mesajlari yanitliyorlar ancak benimkini es geciyorlar.

    Konu ile ilgili onerilerinizi bekliyorum sevgili DH uyeleri..







  • Keşke konuyu daha önce açsaydınız, bizde size aboneliğinizi iptal etmeyin devre numarası ile geçiş (churn) yapın deseydik.

    Altyapınız max. hızı kaç?
  • 60mbps ye kadar destekli.
  • Merhaba, aboneliğinizi kontrol ederek size yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • Turknetdestek; aboneligimi 1 haftadir kontrol ediyorsunuz, 1 haftadir hic bir sonuc alamiyorum.

    1713321 abone numaram...

    Ama sizin vereceginiz cevabi simdiden soyleyeyim, umarim bunu yazmak disinda internetimin baglanabilecegi maximum sureyi iletirsiniz.


    XXX numaralı destek kaydınız üzerinden ekiplerimiz takibini sağlıyor. Gelişme olması durumunda size mutlaka ulaşacağız. 🙏
  • Apartman komsum da yakin zamanda TT aboneligini kapattirdi ve dun vodafone internet baglattirdi ve calisiyor. Turknet sorunun TT kaynakli oldugunu iletiyor devamli ancak bu tecrubeden sonra sorunun TT den kaynakli oldugu pek dogru gelmiyor. Keske internetimin kac gun icinde geebilecegini soyleseler de, duruma gore farkli ISSlere gecis dusunsem.

    Sevgili DH ailesi, Turkcell, Vfone, ya da farkli ISS den de ayni problemi yasayabilecek miyim?

    En son TUrknet ekibinin soyledigi; port var, fakat TT ekiplerinin gelip sinyali aktif etmesi gerekiyor.
  • kertenkele16 K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arızanızın önceliğini teknik uzmanlarımıza ilettim. Arkadaşlarım saha ekiplerinden güncel bilgi alarak sizinle iletişime geçecektir.
  • Merhaba,

    Turknet internet baglatma tecrubesi ile ilgili son durumu paylsmak istedim. Gunlerdir sorunun TT uzerinde oldugunu iletiyorlardi, bugun TT mudurluguje bizzat gittim ve kendilerinde bir sorun olmadigini ilettiler. Bugune kadar da Turknet’in soyledigi hep; TT nin aksiyon almasi gerekliligi idi, ki Turknet tarafindan gonderilen mesajlarda da sorunun musteri ve/veya TT kaynakli olmadigi yer aliyordu.

    Gelelim bugune; ogleden sonra MH lerini aradim, son durumu ogrenmek icin ancak bugun Turknet ekiplerinin evime geldigini! ve ariza tespit ettiklerini soylediler. Ustune ustun basvurum icin de iptal basvurusu girmisler.

    Teknik ekipin gelmeden arayabilecegini dusunerek gelmelerine ihtimal vermedim. Bu sebeple kaldigim yerin kamera kayitlarina bakip dis kapi gorevlilerinin bilgisine basvurdum. Tahmin ettigim gibi hic kimse gelip gitmemis ve bilgim disinda da iptal basvurusu sisteme girilmis.

    Bu surecte bir cok defa MHlerini aradim ve detay bilgi talep ettim. Her seferinde ekiplerimiz sizi arayacak demelerine ragmen kimse aramadi, bilgi vermedi.

    Ne yazikki yaklasik 15 gundur internetim baglanmadi. Bu kadar sorumsuzlugu hic bir sirkette gormemistim, internetim ne zaman baglancak diye sordugumda da kimse cevap veremiyor. Baska bir operatore gecmeyi dusunuyorum ama iptal sureclerinin de cok uzun oldugu bir cok web sitesinde sikayet edilmis.

    Cikmaz haldeyim sevgili DH, fikirleri olanlar varsa yorum yazsin/ozeden iletisime gecsin lutfen.

    Son care BTK’ya bildirim olacak gibi duruyor.


    Turknet İnternet Bağlatma Tecrübesi




  • türk netteki btk şikayet veya btk ya şikayet hiç bir işe yaramıyor sonuç yok ben de kaç kere yazdım hiç bir şey olmuyor bayram dan beri kafalarına göre takılıyorlar 2 haftadır arızayı düzeltemiyorlar ne olacak bilmiyorum
  • kertenkele16 K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yapılmayan bir işlem söz konusu ise çözüm uzmanlarımızın inceleyebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?
  • Turknet ekibi: yukarda musteri numarama ilskin bir dunya kayit var, incelemeye bile useniyorsunuz. Ki kaldi ki, siz de kayit olusturabilirsiniz. Yukarda anlattim detaylari
  • kertenkele16 K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, mevcut arıza kaydınız yerleşik operatöre bildirimde bulunduk ve takibini yapıyoruz. Gelişmeleri sizinle paylaşacağız.
  • Sevgili DH ailesi: Kendi imkanlarimla Turktelekomda calisan bir teknisyeni evime getirdim. Turknet ekibi ev icinde kurulum yaparken yanlis socket e vdsl kablosunu bagladigini anladik.
    20 gundur Turknet saha ekibi sayesinde internetim yoktu. 35mbps internetten su anda 20mbps yi pek gecmedim. Internet kalitesi ile ilgili bilgileri ilerleyen zamanlarda tekrar aktaririm ancak musteri hizmetleri ve teknik ekip destegi su anda koca bir sifir gozumde.
  • kertenkele16 K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüm. Hız konusunda teknik uzmanlarımızın gerekli çalışmaları yapabilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?
  • @turknet, bahcivan usaga, usak hizmetciye olayina cevirmeyin. Kayitlar var zaten, kayit olusturmak istiyorsaniz tekrar acin lutfen kendiniz.

    Ek olarak dun internetim baglandiktab sonra bugun eposta gonderdiniz. Ne yapmaya calisiyorsunuz anlamadim. Iptal talep eden va yoktu, kendi kendinize bir seyler yapiyorsunuz. Gercekten sizi anlamak imkansiz.
    Bugunku kaydin icerigi:


    Merhaba ; Xx Bey; Ben Rıdvan Ü. İptal talebinde bulunduğunuz için aktivasyon işlemlerinize devam edemiyoruz. Fikrinizi değiştirmeniz halinde aktivasyonunuzu en kısa sürede tamamlayabiliriz. İptal işlemleriniz için size dönüş yapılacaktır. .
  • kertenkele16 K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hattınız 15 saat 42 dakika online görünüyor ve modeminiz 30 Mbps' de buluşuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.