Şimdi Ara

Türknet in Telekom u sahaya indirememesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 3 gündür internetim kesilmiş durumda. Yaklaşık 3-4 aydır türknet kullanmaktayım bugüne kadar vdsl kullanıyordum.Cuma günü dsl ışığım yanmıyor diye talep açtım. normal süreçte olayı telekoma aktardılar buraya kadar sorun yok. ancak telekom ekibi 2 gündür gelip portta düzeltme yapmadı. dün 12 de türknet ekibi bana mesaj attı mesaj adeta dalga geçer gibi "dsl ışığınızın yanmadığını tespit ettik. telekom ekiplerine yönlendirdik saha ekibimiz çalışıyor" ulan ben söyledim zaten dsl ışığı yanmıyor diye 2 gün sonunda bunu mu tespit ettiniz. Sonra bunu söylemem üzerine bugün yine bir mesaj "modeminizin vdsl olduğundan emin misiniz?" yok kardeşim ben 4 aydır uydu cihazıyla vdsl kullanıyorum zaten. yani insanı ve müşterisini bu kadar salak yerine koyan başka firma var mı bilmiyorum. ya az samimi olun telekoma haber verdik onlar bizi takmadı sahaya gelmiyolar falan diyin. böyle ampır ampır konuşunca insan iyice sinirleniyor. Başlangıçta türknet e gram sinirli değildim. normal süreç alt yapı sağlayıcısı muhtemelen sistem yapılandırırken olan bir hata iken türk.net abuk sabuk tavrıyla insanı çıldırttı.



  • uzgunum ama daha cok bekleyeceksiniz malesef telekom bilerek turknet islerini yavaslatiyor 45 gun bekledim ben defalarca sikayet actim anca yarim yamalak cozduler
  • türk telekom port satarken türnetle sözleşme yapıyor bu sözleşmede saha ekiplerinin olaya müdahalesini düzenleyen bir madde yok mu?
  • acele etme, saha dolabında sorun varsa diğer internet aboneleri de etkilenmiştir, telekom düzeltir onu.
  • Benimde 5 gündür internet yok (BAĞLANTISI YAPILMIŞ 2 HAFTADIR AKTİF İNTERNET) Türk.net kadar ilgisiz firma görmedim iptal dilekçesi vermesem aramayacaklardı bile şimdi 2 günleri kaldı tahattütsüz 4 alternatifleri var öyle babalarının çiftliği gibi iş yapmak yok hemen başka iss geçiyorum iş bitiyor tekel devirleri bitti

    Böyle yerler TAŞERON'dur firma diye gezmemeleri lazım Türk Telekom ekiplerinin lafına,ayağına yatan yerler firma olamaz sözde kendi ekipleri varda görün işte 5 gündür arıza giderilmiyor telekom ekiplerine yalvarıyor bu arada sanırım gelip baksınlar diye onlarda umursamıyor Türk.net müşterilerine önem verse bu baskıyı kurabilirdi ama yıllardır böyle Türk.net müşteri hizmetleri yok utanmadan kullanıcılar kendileri çözebileceği sorunlar diye geçiniyorlar

    bakın bunu bir kullanıcı nasıl çözsün ?


    Türknet in Telekom u sahaya indirememesi
  • diğer telekom kullanıcılarında sorun yok hocam. eskiden superonline kullanıyordum en geç 36 saat içinde hallediyorlardı. yakasına yapışıyordu superonline
  • Merhabalar, sizinle PM üzerinden iletişim içerisindeydim. Sistem üzerinden açmış olduğunuz destek kaydınızı arkadaşlarıma ilettim ve öncelik oluşturdum. Gerekli tüm incelemeleriniz yapıldıktan sonra size en kısa süre içerisinde geri dönüş yapılacaktır. Sorunun çözülmesi adına arkadaşlarım yerel operatör tarafı ile çalışmalarına devam ediyor. Biz yerel operatör tarafına gerekli bilgilendirmelerimizi yaptık. Konunun takipçisi olarak kısa süre içerisinde sorununuzu çözeceğiz. Bende sorun çözülene kadar buradan sizin için elimden geleni yapacağım.
  • bugün 5. gün yazayım da kaç gün sürecek bakalım.
  • KissOfH3ll kullanıcısına yanıt
    Türknet'i telekom personelleri ve telekom'un kendisi takmıyor sallıyor eğer süperonline , netspeed yada vodafone diğer firmalar olsaydı çoktan ekip gelirdi yoksa ciddi ceza yiyebiliyor.
  • ne yapmalıyız bilmiyorum arkadaşlar bakıyordan başka cevap yok.
  • şimdi mesaj attılar yeni bir iş emri açmışlar telekoma peki önceki iş emrine ne oldu dedim cevap yok. önce ki iş emrinin id si de elimde ama ölü taklidi yapıyorlar.
  • KissOfH3ll kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen sizin için oluşturduğumuz eski iş emrinizi geri çevirdiler. Yerel operatör bazen bu gibi durumlarda kontrol etmesi gereken hizmetleri kontrol etmiyor ve iş emrini iptal ediyor. Bunun için biz arka planda gerekli yaptırım işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bundan emin olabilirsiniz. Arkadaşlarım sizin için tekrar iş emri oluşturarak aciletli bir şekilde yerel operatör yöneticilerine bu durum ile ilgili bilgi vermişlerdir. En kısa süre içerisinde geleceklerdir.
  • suçun ttnet te olduğnun farkındayım ancak turknet in sıkıntılı olduğu durum arkadaşın da söylediği gibi superonline bunları darlıyordu adeta gık edemiyorlardı. hatta öyle ki ttnet ekibi sahaya geliyor bağlantı problemini çözüyor bi de beni aramak zorunda kalıyordu. ama turknet i pek sallamıyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.