Şimdi Ara

TürkNet ile Her Gece İnternetsiz, Çağrı Merkezi Yok!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yeni TürkNet kullanıcısıyız, 3 ay civarı oldu. Hemen hemen her gece İnternet kesintisi yaşıyoruz, şu an da internet yok mesela. Bazen tüm gece sürüyor bazen daha kısa.

    Ve konuşabileceğimiz bir çağrı merkezi olmaması çok çok ilginç, başvuru sürecinde iken bunu fark edip başvuru alan görevlilere bağlanıp telefonda söylediğimde başvuru aşaması olduğu için sistemin aktarmadığını ama normalde müşteri hizmetleri olduğunu söylemişti. Sonradan öğrendim ki mevcut aboneler için bir müşteri hizmetleri yok! Alenen yalan söylendi yani bana.

    Adına konuştuğum ev benim değil, ve bu ev dahil 2 arkadaşımı ben soktum bu işe ama memnun değilim açıkçası. Şimdi bir arkadaşım daha internet bağlatacak ve önermiyorum TürkNet'i.

    Velhasıl nasıl müşteri hizmetleri olmaz anlamıyorum, ve bu her gece internet kesilmesi ile alakalı bir fikri olan var mı arkadaşlar? Türk Telekom altyapısı kullanıyor, Türk Telekom kullansam da bu kesinti olacak mıydı acaba yoksa TürkNet ile alakalı mıdır?

    Son olarak işin ilginci şuan modemin internet ışığı yanmasına rağmen bağlantımız yok, daha önce o ışık yanmıyordu doğal olarak.







  • Ben her gece değilde 1.5 ayda 3.kez hiç internet sorunu olmayan internetimde bölgesel arıza tarzı sorun yaşıyorum ppp ışığı gidince 7-8 saat gelmiyor bu bölgesel arızaya benziyor 15senedir burda eski firma dahil tek kopma sorunu yaşamadım ttdede bölgesel arıza olunca tel açardık en kötü 1saat sonra düzelirdi sizde bunlarda müdahele için iletişim kurabileceğimiz durumda yok.Sık sık değil ama kopunca en az 8 saat net gelmiyor bu klasik kopma da değil üstelik.Bunun nedenini öğrenmek istiyorum ttnin aynı santrali kullananlarda sıkıntıda olmuyor, İstanbulu göbeği şimdi bu uyanıklar bölgesel arızayıda normal arıza diye kakalayıp hızlarla oynarlar bana 100Mb alırken bilerek hızımı 75Mbye düşürdüler buna itiraz edince aman itiraz ettiğin şeye bak diyenlere kapak olsun.Bölgesel arızada bu arada bende Vaedeyim belkide anında iletişim kurup haber veremedğimiz için onların ekranında arıza geç düşünce böyle trene bakar gibi boşyere 8-9 saat bekliyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknolojiveBililisim -- 1 Kasım 2018; 8:41:44 >




  • Geçen seneye kadar, 2 sene boyunca TurkNet kullandım ve özellikle teknik desteğin olmaması, bir şekilde ulaştığım çağrı merkezi görevlilerinin birbirlerini yalanlayan yalanları sıralaması, sözlerini tutmamaları gibi nedenlerden dolayı ve ancak BTK'ya şikayet ederek aboneliğimi bitirdim.

    Şimdi Millenicom adlı bir firmanın hizmetini kullanıyorum. İnternet bağlantısını bana söyledikleri tarihte gerçekleştirdiler. Daha sonra, bir defa arıza ile karşılaşıp çağrı merkezini akşam saatlerinde aradım ve ikinci günün sabahında gelip sorunu çözdüler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.