Şimdi Ara

Türknet hız değerleri neden yerlerde ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 yıldır aktif Türknet kullanıcısıyım. Son 1 haftadır çıldırtacak seviyeye gelen hız düşmeleri var. İnternet üzerinden online derslere girerken bile sıkıntı yaşıyorum. Aynı apartmanda 3 kişide benimle aynı sıkıntıları yaşıyor. Akşam 18.00- 23.00 arası zaten ölüm seviyesindeydi artık öğlen vakti bile 5-6mbit hızları zor görür oldu. Yıllardır forumda aynı konular açılmasına rağmen sürekli verdikleri cevap "alt yapımızı geliştirmeye çalışıyoruz" oluyor. Bu süreçte her gün 10cm kablo döşeselerdi Türkiyeyi 2 kere dolaşırlardı heralde. Bunlarında suyu ısındı artık. Zamanında 55tlden aboneleri çektiler yüksek hızlarla kandırarak şimdide alt yapıları patates oldu gibime geliyor

    Konum : İstanbul- Küçük çamlıca
    Türknet hız değerleri neden yerlerde ?



    Edit : 5mbit mükemmel hız hala devam ediyor. Dün gece saat 1den sonra kademeli olarak 33mbit normal hız değerlerine ulaşmıştım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkwood0 -- 12 Nisan 2020; 18:16:5 >







  • Benim de kararsız bir bağlantım var snr margin çok düşük sizinkini görünce bizdeki bi halta yaramazmış dedim resmen. Ne yaptıysam hataları minimuma indiremedim. Kablo Reçber Cat6 aldım modeme direkt geliyor ev müstakil ahşap direkteki kutudan geliyor ama şöyle bir saçmalık da var modemi sıfırlıyorum ilk gün süper sonraları iyice kötüleşiyor.

    Türknet hız değerleri neden yerlerde ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin.OK -- 12 Nisan 2020; 20:18:37 >




  • Engin.OK kullanıcısına yanıt
    Snr değeri çok kötü değil hocam seninde. En azından stabil bir bağlantı alman lazım. Online oyunlarda falan ping falan gibi bir sıkıntının olmaması gerek. Eğer ihtimaliniz varsa arkadaşınızdan falan vdsl modem alıp deneyin derim. Belki modemden kaynaklı bir sıkıntınız vardır. Ama son 1 haftadır Türknet cidden rezalet durumda. Diğer İSS upload yükseltirken bunlar şuan almamız gereken ve 10 gün önce aldığımız hızı 3e bölerek veriyorlar. İstanbul gibi yoğun bir bölgede bile patladılar. Nüfusun bu kadar yoğun olduğu illerde daha iyi çalışmaları lazım. Yoksa 2 senede topladıkları müşterileri anında kaybedecekler.
  • darkwood0 kullanıcısına yanıt
    Türknet hız değerleri neden yerlerde ?

    Değer kötü değil ancak bu hatalardan kurtulamadım. Modem TP-LINK Archer VR400 aldım. onu kullanıyorum. 3 katlı müstakil evimiz bir tane de TP-LINK RE350 Menzil genişletici almıştım önceden ikisini kullanıyorum. Bu modemle de sıkıntı olur mu ? 5Ghz bağlantı da sorunlar yaşıyorum. ping mobilde daha iyi oluyor diye 5Ghz tercih ediyorum. Ama onu da hatalar böyle fazla iken maalesef Ağ bağlantı listesinde bile göremiyorum. Daha önce ki 1 ay öncesine kadar hiç problemim yoktu. Şuan saçma sapan şeylerle uğraşıyorum.




  • Engin.OK kullanıcısına yanıt
    Hocam bende VR 200 modelini kullanıyorum. Sizin yapmanız gereken şey modem güncellemelerini kontrol etmek. Büyük ihtimal güncelleme yoktur. O zamanda kullanmakta olduğunuz firmware dosyasını tekrardan indirerek yazılımını tekrar yükleyin. Belki ufak hatalardan kaynaklanıyordur. Kullandığınız modem benimkinden daha üst seviyede çünkü. Benim anlayacağım işler değil diyorsanız Teamviewer ile yardım edebilirim size yarın
  • Merhaba, kablolu bağlantı ile hız testi yaparak aldığınız değerleri www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı açarak iletmeniz durumunda arkadaşlarım tekrar inceleyerek bilgi verecektir.
  • Merhaba PM bakabilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    hergün daha kötüleşiyor bağlantım. Kablolardan demeyin çünkü Reçber marka Cat6 kullanıyorum ek falan da yok. Stabil bir bağlantım yok maalesef. Eskiden ne güzeldi ama son 1-2 aydır artık sorunlar çıkarmaya başladı.



    Türknet hız değerleri neden yerlerde ?
  • RUH SAĞLIĞINIZ İÇİN TÜRKNETTEN UZAK DURUN

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • batuhan16007 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 15.04.2020 tarihinde telefon geçişinizin yapılmasını öngörüyoruz. Gelişmeleri www.turk.net/oim sayfamızdan takip edebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, 15.04.2020 tarihinde telefon geçişinizin yapılmasını öngörüyoruz. Gelişmeleri www.turk.net/oim sayfamızdan takip edebilirsiniz.
    Türknet hız değerleri neden yerlerde ?

    Türknet hız değerleri neden yerlerde ?

    gelecek cevap copy-paste
    Merhaba Ben Ercan E
    Bize iletmiş olduğunuz hız sorunu ile ilgili gerekli incelemeleri yaptım. Sizler için kontrol ettiğimde herhangi bir teknik sorun görülmemektedir. 69 mb hız aldığınızı görmekteyim. Performans ile ilgili sorun yaşadığınızda sorun yaşadığınız zaman aralığında bilgisayarınızı modeminize kablolu bir şekilde bağlayarak ,arka planda çalışan uygulamaları kapatıphttps://www.nperf.com/tr/ 15-20 dakika aralıklarla 3 adet hız testi yapmanızı ve sonucu iletmenizi bekliyoruz. Hız testlerinizi aynı gün içinde ve sorun yaşadığınız anlarda yapmanız sağlıklı sonuçlara ulaşmamızda önemli olacaktır. Test sonucunuzu bize ilettiğinizde detaylı kontrollerimizi sağlayacağız.?ping değerine maalesef müdahale sağlayamıyoruz ama ping değerlerinde düşüş sağlamak için öneri olarak tek cihazla bağlanmanız , kablolu olarak bağlanmanız,kullanılmayan programları kapatmanızı ve Dağıtıcı (Router) veya Çoklayıcı (Hub) kullanılıyorsa bunun yerine bilgisayar modeme doğrudan bağlamanızı rica ederim
    İyi günler dilerim.
    1625118
    bu ay ücretsiz kullanacağım zaten düzeldi düzeldi düzelmedi başka denizlere yelken açacağız. 69 alamayım ama en azından 40-50 alayım. destek kaydı oluştur demeyin kaç gündür sistemde hala bir şey yok. 66 lira aldınız evde kurulum diye onu da yapmadınız onun için ya kurulumu yapın ya da tüketici hakem heyeti..
    1625118 abone no




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.