Şimdi Ara

TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
762
Cevap
32
Favori
106.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, Bursa/Osmangazi'ye Gigafiber geldiğinini duydum ve hemen gigafiber talebinde bulundum, size söylemek istediğim bölgemde fiber olmasına rağmen fiber interneti operatörlerdenkademeli hızlarla ve fahiş fiyatlarla, taahhütlü dayatmalarla alıyoruz maalesef :/ O yüzden Mercan sitemiz olarak sizin altyapınızı dört gözle bekliyoruz yerimiz çekirge meydanının aşağısında ve her açıdan bir çok imkanlara sahip. Sizlerden bölgemize gelmenizi ivedilikle istirham ediyorum :) Ayrıca gigafiber sayfanızdaki talep posterinizi siteye asmayı düşünüyorum kendi imkanlarımla TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası bize çok yakınsınız iyi çalışmalar (Kükürtlü mah. oulu cad. Bursa/Osmangazi)

  • fthckn F kullanıcısına yanıt
    Merhaba, GigaFiber çalışmaları gelen her talep değerlendirilerek büyümektedir. Net süre bilgisi iletemiyorum ancak site üzerinden adresinizi talep olarak paylaşabilirsiniz. Proje ekiplerimiz değerlendirmeye alıcaktır. Bölgenin projeye dahil edilmesi durumunda size mutlaka bilgi vereceğiz.
  • Merhabalar Bayrampaşa/İstanbul Kocatepe Mahallesi 9.Sokakta ikamet ediyorum Kocatepe Mahallesine bitişik olan Yıldırım,Kartaltepe,Muratpaşa,İsmetpaşa mahallerinde gigafiber bulunuyor acaba Kocatepe Mahallesine ne zaman giga fiber gelir yada planlanmış bir çalışma var mıdır? Teşekkürler.

  • ardacob A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gelen talepler ile planlama süreçleri de değişiklik gösterdiği için şu an bölge ya da süre bilgisi maalesef veremiyorum.https://turk.net/gigafiber-istiyorum üzerinden altyapı talebinizi iletebilirsiniz.
  • Güncelleme: İstanbul, İzmir ve Bursa’da yeni mahalleler eklendi, durumu değişen mahalleler güncellendi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kadir1003 kullanıcısına yanıt

    recep baltaşın storysinde üsküdar aziz mahmud hüdayi mahallesinde de çalışma videoları vardı

    oraları eklediniz mi bilgileri nerden alarak ekliyorsunuz haritaya?

  • 312 . kullanıcısına yanıt
    Forumda paylaşılan bilgiler ile.

    TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bakırköy Şenlikköy mahallesine 2 yıldır talep yazıyorum ama sadece talebimiz işleme alındı diye bir cevap alıyoruz, başka bir gelişme yok.

  • asongul A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, talepler doğrudan proje ekibimize iletiliyor. Bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirme yapılacaktır. Uygun görülmesi durumunda proje bölgelerine dahil ederek çalışmalara başlayacaklardır.
  • Merhaba beşiktaş, ortaköy, mecidiye mah. cibinlik sok. için bir çalışmanız var mı? Senelerdir bekliyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasperS -- 22 Haziran 2023; 12:1:41 >
  • JasperS J kullanıcısına yanıt
    Merhaba, GigaFiber süreçleri proje ekipleri tarafından gelen talepler ve altyapı uygunluğu ile projeye dahil edilmektedir.https://turk.net/gigafiber-istiyorum sayfamızdan adresinizi talep olarak iletebilirsiniz. Bölgenizde bir çalışma olması durumunda sizi bilgilendireceğiz.
  • Ankara yenimahalle ilçesinde de varmış gigafiber bir arkadaş demisti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 26 Haziran 2023; 17:40:33 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Üsküdar Ahmediye mahallesine Gigafiber gelmiş, Sultantepe'ye de bekliyoruz.

    @TurkNetDestek


    TurkNet GigaFiber Altyapı HaritasıTechnopatyoutube
    TurkNet GigaFiber tam hızla yayılmaya devam ederken bir sonraki durak Üsküdar oldu. Siz de altyapınızı sorgulayıp bölgenizde varsa simetrik GigaFiber'e geçebilirsiniz: https://bit.ly/gigafirsat 00:00 - Üsküdar'da çalışmaları yerinde izliyoruz 00:26 - GigaFiber Üsküdar Ahmediye Mahallesi'nde 00:58 - Cem Girgin ile GigaFiber taleplerini konuşuyoruz 02:03 - Binadaki kat sayısı önemli mi? 02:28 - Fiber altyapı gidince mevcut müşterilerle nasıl iletişime geçiliyor? 02:58 - SmartyFi ne sunuyor? 04:13 - Fiber altyapısı olan yerlere GigaFiber gidiyor mu? 05:12 - Saha çalışmalarına yakından bakıyoruz: Okan Özdaş ile konuşuyoruz 06:12 - Anadolu yakasında GigaFiber çalışmaları ne durumda? 06:28 - Diğer illerde GigaFiber ne durumda? 07:19 - Bir sonraki il hangisi olacak? Technopat.net Yayın Kanalları ve Sosyal Medya Hesapları: ◭ Site → https://www.technopat.net/ ◮ Forum/Sosyal Ağ → https://www.technopat.net/sosyal/ ◩ TikTok → https://www.tiktok.com/@technopatnet ◪ Twitch → https://www.twitch.tv/technopat ◧ LinkedIn → https://tr.linkedin.com/company/technopat ◨ Twitter → https://twitter.com/TechnopatNet ◎ Instagram → https://www.instagram.com/technopatnet/ ◫ Facebook → https://www.facebook.com/Technopat/ ○ YouTube → https://www.youtube.com/technopat ◙ https://www.youtube.com/channel/UC-gs6ml23jQKvLC86LzpQ0g → Technopat Global YouTube/TPN → https://www.youtube.com/channel/UCsh0Qd1GDHK8Hnvn02bluzA → Technopat Social English/International Section → https://www.technopat.net/sosyal/bolum/english-section.118/
    https://www.youtube.com/watch?v=uWQYFcbaBXA

    Google Maps'daki harita güncelleniyor mu?

  • Pendik de çamçeşme ve kavakpınar da mı var sadece. Esenlee mahallesindeyiz bizim buraya gelme niyeti yok galiba.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • -BUR@K- kullanıcısına yanıt
    Merhaba,https://turk.net/gigafiber-istiyorum sayfamızdan talep olarak adresinizi iletmenizi rica ederim.
  • arnet A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, her talep doğrudan proje ekiplerimizle paylaşılıyor. Altyapı uygunluğu ve gelen talep yoğunluğuna göre bölge projeye dahil edilmektedir.
  • arnet A kullanıcısına yanıt

    Evet şuanlik sadece oralarda var, sonra hangi mahalleye çalışma yaparlar bilmiyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav istanbulda gigafiberle uğraşcagınıza su cımere mımere yazında depremde bınalarınızı sağlamlastırmaya calışın

  • BoDuR B kullanıcısına yanıt

    Gigagiber seçili alanda oturuyorum. Fakat adres sorgulamadan maksimum 100 Mbit hoş veriyor. Altyapı Türk Telekom 1000 Mbit desteği var. Türknet ın 100 Mbit interneti fiyatından çok daha ucuza fiber internet kullanıyorum.Gigafiber desteği istanbul da çok çok çok çok az konumda mevcut.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Merhabalar, mesaj yazdığımda komşu mahalledeki üç adres için talepte bulundum. Şuan bunlardan biri telekom üzerinden sizin müşteriniz, diğer ikisi bulsa aktive edecek adresler.

  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.