Şimdi Ara

Türknet gerçekten bu kadar kötü mü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Türk Telekom ile vdsl kullanıyorum

    Türk nette şuan için 35 üstü vermemeleri çok kötü.

    Ayrıca Telekom arayıp başka ISS lere geçmeyin , müşteri hizmetleri çözüm odaklı değil 5-10 tl kar yapacaksınız diye hizmet kalitenizi düşürmeyin diyorlar. Açıkçası 2 senedir Türk telekomu hiç aramadım internet te hiç sorun yaşamadım.

    Sadece 35/100gb 69.tl yetersiz geliyor. 150gb olsa o zaman iyi diyeceğim olmuyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben iki aydan beri kullanıyorum. İlk açılışta sorun çıktı sabah 8 de arıza kaydı bıraktım 2-3 güne ekip ancak gelir derken 14:30 da tt elit ekip geldi apartmandaki kutudan evin içinden kabinden baktılar turknet link yollamamış dediler 15 dk içinde sorun halloldu.

    Kablo bağlayıp bir kaç kez farklı zamanlarda test ettim 70-72 mb civarı hız aldım kablosuz 30-50 arası akşam saatleri alıyorum bir kaç kez 61 de gördüm. Download yapmadığımdan çok önemsemiyorum bana yetiyor. Ping 25-30 ms arası değerler alıyorum. Bir kaç kez farklı nedenlerden mh ardım en fazla 5 dk ulaştım.

    Bu arada aktivsyondan sonra şu tarihte yarım kullan dığınız ay ile birlikte şu kadar fatura gelecek şeklinde bilgi mailleride geldi.

    Ben turknetten çok memnunum işyerinde bir arkadaş daha kullanıyor o da çok memnun. Ne zaman bizim oralarda kazı olsa ödüm kopuyor fiber gelecek diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemodinho1 kullanıcısına yanıt
    Yapa da olanlara şuan 100 mbps ye kadar hattın aldığı son hız - 4 mbps upload veriliyor.Kota akn yok.
    Yapa da olmayanlarda upload 2 mbps ile sınırlı.
    Bizim sivas/merkeze ne zaman yapa gelir bilinmez.Keşke gelse de telekom altyapısından kurtulsak.
  • Cihan kullanıcısına yanıt
    Çok saçma yaptıkları.Başka iss lere geçmeyin diyorlarsa neden portlarını kiralıyorlar diğer iss lere.
    Vermesinler de herkes kendilerine mecbur kalsın.O zaman istedikleri gibi at da koştururlar.Ne de olsa tekel ellerine verildi bir kere!
  • Merhaba, şuan için YAPA santrallerimiz ile ilgili yatırımlarımız devam etmektedir.
  • Herkese tek tek tsk ederim tecrubelerinizi paylastiginiz icin.

    Su anki kullandigim yerde en fazla 15mbt gozukuyor o da stabil 13 falan olur tahminimce. Ben 8mbit kullaniyorum. Bugune kadar neredeyse 5 senedir hic kopma takilma yasamadim. Cok memnunum tabi alt yapi telekom sansimiza stabil calisiyor. Turknet sitesinden bakinca aktif altyapimizdasiniz akn yok yazmislar ama pek guvenemedim acikcasi. Su an dsmart kullaniyorum sene basinda 1 senesi dolacak 2. Seneye devam etmicem ins sorun cikartip uzatmazlar da turkneti denerim. Taahhut olmadigindan bir sansimi denicem. Genel olarak sunu anladim. Sorun cikarmayan bir alt yapiniz varsa guzel guzel kullaniyorsunuz ama sorun cikinca pek yardimci olamiyorlar. Aslinda taahhut olmamasi suan tek teselli gozukuyor :) 50gb ayin 10unda doluyor bir de 3mbit ile surunuyorum AKN de olmayinca iyi olur ins. Ben bi risk alip deniyeyim bakalim sonuc ne olacak. Yeni bir konu acar maceramandan bahsederim artik. Herkese tskler tekrardan. Baska yazmak istiyen olursa yazsin konu gunceldir surekli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kötü. Adamlar cgn ip veriyor yani sanal ip 100 ile başlayan. Playstation, torrent, kamera sistemi, TeamViewer gibi şeyler çalışmıyor. Üstelik bir de 12 TL istiyorlar çalışmıyorsa statik ip satmaya çalışıp. Ben de iptal edip başka issye geçicem, hızı biraz daha düşük alırım ama interneti düzgün kullanabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DreamSs kullanıcısına yanıt
    Merhaba, öncelikle sizi aramızda görmek isteriz. Web sitemiz üzerinden sorgulama yaptığınızda YAPA altyapımız içerisindesiniz ibaresini gördüyseniz herhangi bir sorun yaşamadan hizmetimizi AKN'siz olarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Altyapı kaynaklı sorunlar yaşayan kullanıcılarımız ufak sorunlar yaşayabiliyorlar. Yaşanılan sorunlar her bölge için geçerli değildir tabii. Aktivasyon işlemlerinizde beraber ilerleyebiliriz. İstediğiniz zaman PM'den bize ulaşabilirsiniz. İyi günler dileriz.
  • Cihan kullanıcısına yanıt
    Aslında o konuşma bile kısıtlama yapıldığının kanıtı olabilir. Altyapı sahibi biziz, gene bize geleceksiniz izlenimi yaratmaya çalışıyorlar gibi geldi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • atomcu kullanıcısına yanıt
    Forumda birkaç keredir tt'nin bu tarz şantajlarına rastlıyorum ama diğer iss'ler tarafından rekabet kuruluna yapılmış bir başvuru görmedim (bildiğim kadarıyla port yok yalanından başka yapılan bir başvuru yok)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 13 Eylül 2017; 12:46:35 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.