Şimdi Ara

Türknet gerçekten bu kadar kötü mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, uzun süredir Türknet'i takip ediyorum. Taahhütümün bitmesi ile Türknet'e geçme düşüncem vardı ancak bir süredir foruma bakıyorum açıkçası çok şaşırıyorum ve genel tanı "önce sever sonra üzer" şeklinde.
    Bazılarının memnun olduğunu görüyorum, bazıları hakikaten bıkmış, sorununa çözüm bulamadığından yakınıyor. Sanki LG G4 kronik bootloop sorunu gibi Türknet'te de CRC, kopmalar gibi sorunları çok yazan var.
    Sorunlar daha çok Türknet alt yapısını kullanan kullanıcılarda mı acaba? Hız ve AKN sorgulamada aktif altyapıda olduğum gözüküyor yoksa bütün kullanıcılar benzer sorunlar yaşıyor mu?
    Hatta hiç sorun yaşamayıp memnun olan var mı ?
    Dsmart ımın birinci senesi dolacak 2. seneyi istemediğimi söylicem ama muhtemelen bir sürü para isteyecekler yalandan dolandan zaten uğraşmaya değmez mi?
    Ben şu anki ikametimde internet ile neredeyse hiç sorun yaşamıyorum 7mbit hızda da ondan Türknet ile bir sorun olmaz kanısındaydım :)







  • 1 ay oldu hala interneti bağlamadılar. Sürekli yalanlar yalanlar. Yok ankastre kutusuna geldik baktık ta arızalıymışta ekip gönderiyoruz ev içi tesisatınıza bakıcakta falanlar filanlar. Benim fikrim kesinlikle alma. He eğerki telekomcu tanıdığın varsa bağlantıyı hemen hallederim derse bi deneyebilirsin belki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 Aydır Turknet kullanıcısıyın Türk Telekom alt yapısı kullanıyorum ama Türk Telekom gibi ezbere hizmet veren firma dan ve çalışanlarından kurtulduğum in mutluyum.

    Şöyle söyliyim aynı alt yapı daha hızlı daha yüksek adil kota ve daha ucuz Türk Telekom Gevur Telekom gibi. Hız vs kopma problemi Yok 77 mbit denildi anca alt yapı vs 55 60 mbit alıyorum bu hafta telefon hattımı daha kalın bir kablo ile değiştiricem akım daha çok gelsin diye. Müşteri hizmetlerini arayarak saatlerce konuşup dert anlatmamak kadar zor birşey Yok TurkNet mobil uygulaması üzerinden canlı destek hemen dönüş yapıyor. Adil kota dolunca 24 mbit e düşüyor daha sonra 3 mbit oluyor ve Türk Telekom'da sözde 3 mbit olan ama gerçekte 0.9 mbit olan TürkNette 2.8 3 mbit oluyor. Fazla söze gerek Yok bence ben memnunum.





    https://www.gerekebilir.com/ulkemizdeki-en-ucuz-ve-en-kaliteli-internet-hangisi/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Düşündüğünden daha kötü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi ben 7-8 aydır kullanıyorum modemim de ttnetin verdigi modem ben bir sorunla karşılaşmadım sorunlarım sadece herkese 4 mbps upload verırlerken bana 2 mbps vermelerı destege bır kayıt bıraktım 2 gun sonra 4 mbps e çıktı upload


    Demem o ki derdi olan bu foruma gelir yazar, kötüler

    hiç bir sıkıntısı olmayan adam zaten ya oyunun dadır (cs go 50 pingi gördüm bu arada)
    ya filmini izliyordur indiriyordur (indirmekde kalmadı gerçi NETFLİX saolsun)
    derdi olanda sızın gibi forumlardan yardım ister :)

    Türkneti savunmuyorum lakin beni ttnet gibi d-smart gibi internet servis saglayıcıların elinden kurtardı memnunum mutluyum :)


    ttnet huawei hg630a (2.el letgodan 25 ytl :) )
    75 mbps dowland (72 mbps kadar görüyorum)
    4 mbps upload (3.87 mbps kadar görüyorum)
    Tek sıkıntım modemin iphone lardaki anten performansı malum iphone 6 anten sorunlu :)
  • ben türknet kullandım öncelikle şunu söyliyim bizim burda herhangi bir sorun yaşamadım türknete geçtiğimde türk telekom altyapısın kullanıyor bizim burda türknet iyi güzel kullandım 5 ay boyunca 0 sıkıntı oldu 5. ay bitti 6.ayda internet yavaşladı sorun kablodaymış pek tecrübeli değildim o zamanlar şimdi tecrübelendim neyse arıyorum ekip istiyorum ücretli ekip yollattırın diyorum biz ekip yollayamıyoruz diyor aradıklarım 15 gün boyunca uğraştım ekip gelsin diye pingim fırlamıştı ve 2megabiti geçmiyordu internetin hızı sürekli kopuyordu bide 15 günün sonunda tamam ekip yollayacağim dedi biri dayanamadı artık aramalara 15 gün sürdü ekibin gelmesi 1 ayda çözüldü arizam ariza çözüldüğü gibi hattı iptal ettirdik türk telekoma geçtim 20 tl fazla veriyorum ama ekip maksimum 1 hafta sürüyor gelmesi oda aşırı yoğun olması gerekir daha 1 kere oldu böyle birşey genelde aradiğim günün sabahı geliyorlar sorun çıkartılmazsa türknetinde türk telekomdan farkı yok ama türk telekom sorun çıkarıyor veya türknet kendi altyapısı oldugu halde sorun çıkarmışlığı var hız kısıtlaması yaparak müşterilere bunu forumda görmüşsünüzdür bir sürü kullanıcının hızını kısıtlamış ve yalanlamıştı bunu türknet




  • phyask0 P kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmetinizi kontrol edip tarafınıza geri dönüş yapabilmem için GSM numaranızı PM üzerinden iletir misiniz?
  • 2 seneye yakın oldu o olmasa 50GB akk ye 60-70 lira verecektim şimdilik 250 normelde 150gb akk sabit 59,90 veriyorum. Türknetten yana hiçsorunum olmadı hep altyapı Türkelekom sorunu oldu biraz sürdü ama çözüldü. Cok memnunum
  • Merhaba, herhangi bir sorun yaşamanız durumunda bize bu kanal üzerinden ulaşabilirsiniz. İyi kullanımlar dileriz
  • Bende 6-7 aydir kullaniyorum yapadsyim ilk 15 gun haricinde. Hersey gayet stabil. 50 mbit akn kota mota yok. yasasin ozgurluk. Zaten taahhüt yok denemekle hic bisey kaybetmezsiniz ama memnun kalirsaniz cok sey kazanirsiniz. Ayrica ekip olayi turknet ile alakasi yok telekom haricinde hic bir iss zaten ekip yollamiyor telekoma bildiriyorlar onlarin ekibi ilgileniyor. Gec gelip gelmemesi telekom ile ilgili.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yaklaşık 7-8 aydır Türknet kullanıyorum. Şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Hızım 50mb akn şu anda 250GB akn sonrası 16MB daha ne olsun diğer firmalar gibi sınırsız ama 50GB AKN demiyor. Eğer altyapı bulunduğunuz yerde iyi ise başka firmalara neden para verin. Türknet ile verdiğiniz paranın hakkını alıyorsunuz.
  • Hocam uploadı nasıl 4 mbs çıkarmayı başarabildiniz eski kullanıcımısınız ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskide sayılmam sanki geçen sene sonunda abone olmuştum (yapa'dan önce) 11. veya 12. ayda ilk adsl olarak başladım sonra 75 mbps dowland 2 mbps upload olarak 1 ay öyle kullandım sonra destege bir mesaj attım herkese 4 mbps vermişsiniz gibisinden 2 gün içinde çözdüler ama ben 2 mbps alırken bile modemime 4 mbps upload veriyorlardı sizdede öyleyse arayın hayır yok falan derlerse cep telefon uygulamasından destek kaydı bırakın yaparlar

    Türknet gerçekten bu kadar kötü mü?

    Şimde ben türkneti savunurum iyi derim hatta 1-2 arkadaşımı bile geçirttim türknete arkadaşını getirden önce
    engelli tarifesi kullanıyorum aylık 45 tl sabit fiyat bir kere 60 küsürlü birşey ödedim onuda faturayı geç ödedigimden açma kapama parası almışlardı o kadar 6-7 aydan fazla kullanıyorum 45 tl standart supriz fatura yok :) En büyük artısı bu bence supriz fatura yok :)

    ama altyapı yetersiz vs olursa destek vermezlerse türkneti bile kullanmam verdigim paranın karşılıgını herkes ister



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreylcn06 -- 6 Eylül 2017; 22:19:49 >




  • ben bu hat değerleriyle 4 mbs upload almam gerekiyor ama ilginç 75 mbs de tanımlayabilirlerdi
    Türknet gerçekten bu kadar kötü mü?
  • travego kullanıcısına yanıt
    24 e düştükten sonra neden 3 mpbs oluyor ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eBRiHanceR

    24 e düştükten sonra neden 3 mpbs oluyor ?

    24 mbp kullanım hakkınızda dolduktan sonra 20 gb oda galiba yanlış hatırlamıyorsam sonra 3mbs düşüyor.
  • travego kullanıcısına yanıt
    1 mayıs'tan beri 8'e düşüyor.
  • travego kullanıcısına yanıt
    O niye oyle ya. Komple 24 değil mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yapa diye aldim max 2mbos verdiler ida kopma falan hersry oldu max size 2veriyoruz santral uzakligi falan dedi hat degeleri rezildi hat zayiflama 36olmusdu sonra iptal ettirip telekom alirken telekomda ayni hizi verir size gecmeyin dediler gecdik gene hat zayiflamasi 4oldu max hiz 16rahat alicak seviyeye geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ISS'lerin memnuniyet olayı tamamiyle bölge müdürlüğünün insafına ve alt yapı kalitesine bağlı. Eğer bu ikisi yoksa eyvah eyvah...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.