Şimdi Ara

Türknet geçiş sonrası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türknete geçiş işlemimin tamamlandıgına dair mail geldi. Kullanıcı adımı mail ve mesaj ile yollamışlar. Fakat eski internetim süperonline hala aktif. Ben mi iptal edicem bunu ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Superonline'dan geçiş yaparak abonelik aldıysanız sizin bir şey yapmanıza gerek yok. 2-3 gün içinde iptal olur.

    Bizzat bende yaşadım bu durumu. Aynı anda Türknet-Superonline internetim vardı Ama dediğim gibi 2-3 gün sonra Superonline'dan SMS geldi aboneliğiniz iptal edilmiştir diye.

    Bu arada Superonline sizden taahhüt cayma bedeli alacaksa, Türknet bunun 120 TL'ye kadar olan kısmını karşılıyor. 6 ay boyunca faturaya 20 TL olarak indirim yansıtıyorlar haberin olsun.
  • Teşekkür ederim bir şey daha sorucam.

    Şuan ben turknetten girdigim de internete baglanabiliyorum. Ama türknet de diyo ki eve bağlantı yapmaya gelicek hani şu 30 tl ücret istedikleri olay. zaten nete girebiliyorum gelmelerine gerek olmaması gerekmiyor mu ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evde kurulum hizmeti sadece sıfırdan başvurularda uygulanıyor. Yani aktif bir internet hizmetin veya ev telefonu hizmetin yoksa uygulanır. Sen Superonline'dan geçiş yapıyorsun iç tesisatın, portun falan her şey hazır neden evde kurulum hizmeti uyguluyorlar onu anlamadım? Bir yanlışlık olmalı.

    Online işlemlere girip konu hakkında destek kaydı açın. Detaylı bir şekilde yazın. Sıfırdan abonelik harici evde kurulum hizmeti uygulamaya hakları yok. Boşuna 30 TL ödemeyin. Faturaya yansıtmasınlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nomadio -- 6 Haziran 2018; 20:28:59 >
  • Turknetten aradılar şimdi. Müşteri hizmetleri sağolsun benim üyeliği geçiş değil de yeni üyelik olarak açmış. benim iptal etmem gerekiyormus. Onu geçtim sistemde şuan kullandigim gozukmuyormus bina ankastresinden bağlantı yapılması gerekiyormus elektrikçi cagirin felan diyor. Corba oldu herşey

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.