Şimdi Ara

TürkNet'e teşekkürler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şimdi Telefon kayıtlarına bakınca tevafuk etmiş 15.06'da saat 15:06'da aramışım TurkNet'i .
    Eski Şirketten iptal etöiştim İnterneti. Kablo bağlantısı içinmidir nedir 16.06'da binaya birisi geldi, zile basınca aşağı kapıyı açtım. Bekledim kapıya kimse gelmedi (1.kat) demek oymuş!?
    Neyse aynı gün Bağlantınızı kurmak için şu linke tıklayıp randevunuzu ayarlayın gibi bir mesaja cevap verdim.
    Ekip 17.06 saat 9-13 arası gelecekti. Ben saat 7'de yeni aldığım modemimi bağladım, baktım sinyal geliyor, kullanıcı ve şifresi mesaj yoluyla gelmişti zaten, hemen ayarladım ve yeni İnternetim tamam oldu.

    Teşekkürler TurkNet 15.06 Telefon 17.06 saat 7'de İnternet'im tamamdı maşâALLAH nazar değmesin.
    ___

    (not. ilk Telefonda Nesrin hanımın tavırları sıkıntılıydı, kağıttan birşeyler okuyor gibi şunu bunu ister misiniz yapalım demesi ves.; benim söylediklerim onu ilgilendirmiyor havası vardı. Eğer eleman sıkıntısı yoksa, ki o zaman varsa ona suç vermem bu durumdan, tavırları ve 'duruşu' hoş değil.)

    [Ama MH (CallCenter) Stres (10 kişinin işini 5 kişinin yapması) ve eğitilmemiş Eleman sıkıntıları bilinen bir sıkıntı. Çoğu zaman elemanlar bu silsilede en zayıf nokta.]

    Avrupa'da Siemens de İT-Supporter ve İT-Specialist olarak 1-Level (CE\CallEntry) 2-Level (BO\BackOffice) ve hatta 3-Level (BO\saha 'teknisyenliği') vesayre hepsinde çalışmış birisi olarak söylüyorum ve işin ehli nasıl olması gerektiğini çok iyi biliyorum.



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.