Şimdi Ara

Türknet'e geçişte başıma gelin rezillikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türknet'e geçişte başıma gelin rezillikler


    Öncelikle yukarıdaki resimde telefon konuşmalarını ve tarihleri görüyorsunuz.


    09.10.2020 cuma akşam vakti telefon üzerinden konuşarak Türk Telekom'dan Türknet'e geçiş işlemlerini başlattım.

    10.10.2020 cumartesi günü öğleden önce gerekli belgeleri kargo ile gönderdim.

    13.10.2020 salı günü 15.41 de kargomun onlara ulaştığına ve işlemlerin başladığına dair sms aldım.

    15.10.2020 perşembe günü sürecin ne durumda olduğunu öğrenmek için telefonla aradım telesekreter işlemler sırasında hatayla karşılaşıldığını söyledi ben de müşteri temsilcisinden durumu öğrenmek için beklemeye başladım ama 10dk kadar kimseye ulaşamayınca vazgeçip sitelerin üzerinden mesaj attım.(müşteri temsilcisiyle görüşemediğim için konuşma yukarıda görünmüyor)

    16.10.2020 cuma günü öğle vaktine kadar hiçbir dönüş olmayınca tekrar aradım. Yaptığım görüşmede hatanın ilk gün yapıldığını bizim kullandığımız internet hizmetinin yanında sabit hat hizmeti olmasına rağmen o gün konuştuğumuz kişi işlemleri yalın net olarak başlatmış. Konuşmamızda hiçbir şekilde bizim internetimizin yalın olup olmadığı sorulmamıştı. Bana hatanın en kısa sürede giderileceği söylendi.

    16.10.2020 cuma akşam saat 6 sıralarında telefonuma iptal işlemleri için kendilerine dilekçe göndermem gerektiğini söyleyen bir sms geldi. Bende tekrar aradım müşteri hizmetleriyle yaptığım konuşmada önce yalın internet başvurumun iptali için dilekçe göndermem gerektiği sonra sabit hatlı internet işlemlerinin başlayacağı söylendi. Evimizde yazıcımız yok yazıcı bulup dilekçe çıktısını alıp mail ile kendilerine göndermem gece 1'i buldu. (gelen smste nasıl ve nereye dilekçe yollayacağıma dair bir şey yoktu telefon konuşmasında sorarak öğrendim.) Bana telefonda dilekçe gönderdikten sonra işlemlerimin bir an önce başlayacağı iptal ekibinin beni arayacağı söylendi.

    17.10.2020 cumartesi öğlene kadar bekledim ne sms geldi ne de arayan oldu ben de tekrar aradım. Müşteri temsilcisi dilekçemin henüz işleme alınmadığını ama mailin göründüğünü söyledi bir an önce işlemlere başlanması için iptal ekibine bilgi verdiğini söyledi onlar beni en kısa sürede arayacaktı.

    17:10.2020 cumartesi 18'e kadar yine arayan soran olmadı tam bu sıralarda bir sms geldi iptal dilekçem işleme alınmış(öğlen aradığımda bir an önce işlemlere başlanacaktı bana öncelik verilecekti aradan 6 saat geçti) 7 gün içinde iptal ekibinin beni arayacağına dair. Tekrar aradım durumu anlattım çünkü telefondaki kişi bana smsin aynısını söyledi benim işimdeki hatayla ilgili bir bilgisi yoktu muhtemelen iptal ekibininde bilgisi yok. Durumumu iptal ekibine bildireceğini söyledi en kısa sürede arayacaklarmış(bunları yazarken saat 20.40 arayan soran yok)


    Daha internet bağlanmadan pişman oldum her gün 2 kere arayıp zorla iş yaptırıyorum yoksa bunlara kalsa benim internetim daha 1 ay gelmez. Yukarıda sakin bir şekilde yazdım ama her telefon açmamda bunlardan daha da soğudum, pişman oldum, tiksindim... Saçma sapan iş yapıyorsunuz ta en başta bize neden internetimizin yalın olup olmadığı sorulmadı. Bunların hatası yüzünden ben mağdur oluyorum Türk Telekom ile olan sözleşmem bitti bunlar yüzünden onlara şuan boş yere para ödeyeceğim. Eğer geceye kadar arayan olmazsa ben arayacam tekrar. Genede bir sonuç alamazsam pazar gününden itibaren her 2 saatte bir internet geçişi yapılana kadar arayacam diğer türlü bunların işi bitireceği yok... Türknet'e geçişte başıma gelin rezillikler 


    EDİT

    18.10.2020 saat 12.25 arayan soran yok ben aradım tekrar. Bana iptal işlemizin var en kısa sürede sizi arayacağız deniliyor konuyu tekrar anlattım(her seferinde anlatmaktan sıkıldım artık) iptal birimine durumunuzu ileteceğiz denildi yaklaşık 1 saat sonra tekrar arayacağım.


    19:10.2020 saat 10.00 da iptal işleminin gerçekleştiğine dair mesaj geldi. Şimdi ne yapacağım belli değil sitelerinde ve telefonla aradığında müşterileri olarak görünüyorum ama hız hiç öyle demiyor saat 1'e kadar bekleyip tekrar arayacağım.


    19:10.2020 bu saat oldu arayan eden olmayınca ben aradım tüm işlemlerime sıfırdan başlanmaya çalışıldı yani yukarıda yazdığım işlemleri sıfırdan yapacakmışım kargo gönderecem onlara ulaşacak onlar işlemlere başlayacak vs... üstelik ilk aradığımızda bize söylenmeyen bir şey söylendi fiber alt yapı olduğu için sadece yalın geçişi yapılabiliniyormuş bizimki sabit hatlı olduğu için geçiş değil sıfırdan kurulum olması gerekiyormuş yani birde kurulum parası çıktı ortaya(diğer tarafla olan sözleşmemiz bittiği için bize giren 1 haftalık fatura hariç). Hem telefon da hem de burada küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum bu zamana kadar gördüğüm en rezil firma. Ben aramasam bunları beklesem daha kaç gün boş boşa beklemiş olacaktım.


    SİZE GEÇMEYİ DÜŞÜNDÜĞÜM GÜNE LANET OLSUN GİDER TTNETTE PARAMLA REZİL OLURUM BİR DAHA DA SİZE BULAŞMAM BULAŞMAK İSTEYENE DE BU KONUYU GÖSTERİR VAZGEÇİRMEK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPARIM...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yerdeniiz -- 19 Ekim 2020; 19:14:3 >







  • Cidden rezillik

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, hizmetinizi kontrol ederek size yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • yazdım bakalım

  • güncelledim

  • Yerdeniiz kullanıcısına yanıt
    Merhaba, abonelik işlemleriniz bugün iptal edildi. Yeni başvuru için satış ekibimiz arama yaptı mı?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Hayır arayan olmadı hala bekliyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rezalet kelimenin tam anlamıyla rezalet uzak durun bunlardan

  • Yerdeniiz kullanıcısına yanıt
    Yaşadığınız sorun için üzgünüm. Satış ekibimize bilgi verdim. Size arama sağlayacaklar.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Kesin aralar ya... 1 haftadır arama bekledim aramadınız bu sefer kesin ararsınız... Dur arama yapmadan ne diyeceğinizi söyleyim biz sizi mal gidi 10gün oyaladık geçmişiniz olmuyormuş sıfırdan kurulum yapmamız lazım siz evrakları bize tekrar gönderin 1 hafta daha oyalayalım sizi diğer tarafa 1 haftalık daha para ödeyin ama bu yetmez birde bize kurulum ücreti ödeyeceksiniz çünkü siz enayisiniz bizim hatalarımızın sonucunu çekin biz kuru Bi özür diler geçeriz...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yerdeniiz kullanıcısına yanıt
    Kontrol ettiğimde arama yapılmış ancak abonelik istemediğinizi belirttiğiniz için görüşme sonlandırılmış.
  • niye isteyim ki istemiyorum artık en basit şeyi bile yapamıyorusunuz yanlış bilgi veriyorsunuz şimdi işlemleri 0dan başlatacaksınız aptal gibi 10gün daha sizin firmanızın keyfini bekleyecem gider paramla başka firmaya rezil olurum

  • Yerdeniiz kullanıcısına yanıt
    Yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüm. İyi günler dilerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.