Şimdi Ara

Turknet'e geçiş sürecim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Genel değerlendirme:
    Herhangi bir sorunum yok şu an. İnsanların Türknet'e geçmek işkencedir gibi söylemlerini anlamıyorum. Bence bilerek Türknet'e karalama operasyonu düzenliyorlar. Aldığım hizmet mükemmel mi? Hayır ama yok işkence çektim, yok şöyle kötü, yok böyle kötü, böyle demek haksızlık olur bence. Forumda ilk açtığı başlık türkneti kötülemek olan 20 mesajlı adamların dediklerine çok prim vermemek lazım. Malum bu ülkede tüketici için iyi olan şeyleri pek sevmezler, bilerek karalama kampanyası yaptıklarını düşünüyorum diğer internet sağlayıcılarının. 1

    17 Ocak 2019
    Internet hizim 25 ila 30 mgbit civarlarinda dolasiyor. Bu durum gun ve gun degisiyor. Bir cozum bulmalari icin destek kaydi attim. Turknet destege de mesaj attim hala geri donus olmadi.

    Selamlar arkadaşlar,
    Ocağın 16 sında Türk Telekom ile sözleşmem bitiyor. Bende Turknet'e geçmeye karar verdim. Bu süreci sizlerle paylaşmak istedim çünkü insanlar Turknet'e geçip geçmemek konusunda kararsız kalıyorlar. Turknet'e geçiş işlemlerinin ne kadar yorucu ya da kolay olduğunu birlikte görelim istedim. Umarım yardımcı olabilirim.

    Bugün Turknet ile telefonla görüştüm. İşlemleri başlattık. Belgeleri yazdırıp imzaladım. Yarın sabah MNG Kargo ile belgeleri karşı ödemeli olarak yollayacağım.

    Bu arada taahütümü iptal edeceğimden dolayı Türk Telekom'a 315 lira borcum olduğunu, 200 lirası modem kaynaklı olduğunu öğrendim. Modemi geri iade edince 115 lira kalacak bunu da Turknet her ay faturamdan indirim yaparak bana ödeyecekmiş. Bu gerçekten güzel bir hizmet. Yazlık evimizde Turknet zaten bağlıydı. Arkadaşını getir kampanyasından da yararlanmış oldum. İlk ay iki evde de 64 lira ödemeyeceğim. Yani Turknet'e geçmek şimdilik bana 128 lira kazandırmış oldu. Bakalım süreç nasıl ilerleyecek.

    Normalde evimde 35 mgbit vdsl kullanıyorum. Kesilme gibi sorunlarım hiç olmadı. Sadece 11 gün internetsiz kalmıştım Türk Telekomdan kaynaklı olarak. Hattımın değerlerini aşağıda bırakıyorum. Anladığım kadarıyla 86 Mgbite kadar destekliyor hattım. Sözleşmede ki hizmet tanımında 35 Mgbit e kadar limitsiz yazıyor. Bu durumu müşteri hizmetleriyle konuştuğumda hattınızın getirdiği maksimum değeri alacaksınız dedi. Emin olmak için iki kere sordum, ikisinde de olumlu cevap aldım. Umarım bu durumda sıkıntı çıkmaz çünkü aynı durumdan dolayı 35 mgbite razı olan arkadaşlar gördüm forumda.

    Herhangi bir sorunuz olursa çekinmeden sorun lütfen. Beraber bilgi paylaşarak en sorunsuz internet sağlayıcısını bulabiliriz.

    Konum: Istanbul, Kadıköy, Acıbadem

    19 Aralık Belgelerin imzalanması
    20 Aralık Saat 16.24 de Belgelerin kargolanması
    24 Aralık Aranmışım sesli onay almak için ancak ulaşamadılar bana
    8 Ocak Dun gecis surecini onayladim. 24 u ile 8 i arasinda musteri hizmetleri defalarca aradi. Kiminde acamadim kiminde musteri temsilcisinin yanlis bilgilendirdigini soyledim. Ses kayitlarinin dinlenecegini soylediler ama sonuc her seferinde ayni oldu. Altyapimizin desteklemedigi yerlerde 15 lira ekstra ucret aliyoruz...
    9 Ocak Bugun gecis islemleri tamamlandi. Turknette aldigim hiz ve ping degerleri su sekilde. Wifiyla baglaniyorum.
    Turknet'e geçiş sürecim

    Online islemlerdeki konusmalari asagiya birakiyorum. Eger Turknete gececekseniz musteri hizmetlerinin yanlis bilgilendirebileceginizi aklinizdan cikarmayin.

    Turknet'e geçiş sürecim
    Turknet'e geçiş sürecim
    Turknet'e geçiş sürecim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semiramist1 -- 17 Ocak 2019; 14:18:23 >







  • Türk Telekom u savunmuyorum ama ortada taahhüt olunca fiyat sabit olacaktı en kötü 2 yıl boyunca. Şimdi turknet de taahhüt olmadığı için zamlı fiyatlar hemen yansıyacak size. Yanlış mıyım? 64 tl sabit 1 yıl garanti verseler en azından. Şu an alternatif iss lerin durumu muallak. Yeni yılı beklemek gerek gibi.
  • Size 35 mbps tanımlanmış,modem değerlerinde de yazıyor.

    Hattınızın alabildiği 100 mbps'ye kadar en yüksek hız için 15 tl daha ateşlemenizi rica edecekler her ay "özgür iletişim ekstra" paketi altında.

    Türknet,yanlış bilgi,verilemeyecek hizmetin taahhütü.Şaşırdım mı?Hayır.
  • Bakalım. Umarım dediğiniz gibi olmaz çünkü müşteri hizmetlerinin bana dediği buydu. Beni yanlış bilgilendirip sonradan öyle bir şey yaparlarsa bunu elimden geldiğince sosyal mecralarda dillendiririm. Sonrada başka servis sağlayıcısına geçeriz nasıl olsa taahüt yok.

    Bence taahütlü olması daha kötü. Neden ben alacağım bir hizmet için adamlara 1 yıl boyunca sende kalıcam sözünü vereyim ki? Hizmetin kötüleşirse çıkar giderim.
  • 15 lira ateşlemek nedir? 100mbps aknsiz hizmet alacaksınız ve 79.99 çok diyeceksiniz?? Biraz duygusal davraniyorsunuz bence bu firmaya karşı. Bu hızı başka yerde bu fiyata alabiliyorsaniz haber verin lütfen.
  • Mesele 15 lira fazla olması değil hocam. Mesele ilk başta 64 liraya 75 mgbit alabilirsiniz diyip sonradan 15 lira istemeleri... Ben böyle bir durumla karşılaşmadım, umarım da karşılaşmam.
  • Mermertaş, haklı çıktı. 15 lira ekstra ücret istediler 75 mgbit için. Daha türknete de geçmedim. Böyle bir rezillik olamaz. Müşteri temsilcisi beni abone yapmak için yalan söylüyor. Mesele 15 lira da değil, art niyet. Eğer TurkNetDestek bana vaddedilen fiyatı sağlayabilecekse yardımcı olsun. Yoksa Türknete geçmekten vazgeçeceğim. @TurkNetDestek
    Turknet'e geçiş sürecim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semiramist1 -- 24 Aralık 2018; 22:10:10 >




  • Ben de kadıköy/rasimpaşa'da oturuyorum. Süperonline ile taahütüm bir sonraki ay bitiyor. Hat değerlerimi nereden görebilirim ? Ben de Türknete geçmeyi düşünüyorum.
  • Merhaba, öncelikle sizi aramızda gördüğümüz için mutlu olduğumuzu bilmenizi isterim. Altyapınızın desteklediği maksimum hızları size verebiliyoruz. Şuan VAE santrallerinden hizmet alan kullanıcılarımıza 35 Mbps'e kadar hizmeti 64,99TL'ye sunuyoruz. Daha hızlı olaran bağlantı gerçekleştirmek isteyen ve VAE santrallerindeen hizmet alan kullanıcılarımızı altyapılarının desteklediği kadar 50,75 ve 100 Mbps'e kadar hızları +15 TL farkla 79,99 TL'ye verebiliyoruz. Mevcut VDSL port fiyatları ile bu oran doğru orantılıdır.
    İstemediğiniz takdirde sizi ProPaketimize geçirmeyiz. 35 Mbps'e kadar hizmetimizi 64,99 TL'ye kullanabilirisiniz.

    Hizmetinizi kontrol edip daha doğru bilgileri size verebilmem için bana PM üzerinden GSM numaranızı veya müşteri numaranızı iletir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Zaten bana soylenen tek sey bu. Mesele, gecis yaparken musteri hizmetlerinizin bir dolandirici edasiyla bana sizin su an verdiginiz bilgiyi vermemesi. +15 Lira istemenizin kendinizce eminim ki mantikli bir aciklamasi vardir ancak beni bir musteri olarak yanlis bilgilendirmek hakkiniz degil. Reklam yaparken neden 79.99 yazmiyorsunuz o zaman? 80 Lira da uygun bir fiyat bence sinirsiz 100 mgbit internet icin ancak niyet de onemli... Guya ses kayitlari dinlenecekti, geri bildirim yapilacakti o da yapilmadi. Onay verdim ama sirf taahutumun bitmesine 7 gun kaldigi icin.
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    3 ay önceden mail atıyorlar. Geçen yıl Nisan da zam yapmışlardı, eski müşterilere temmuzda yapacağız diye mail geldi.
  • Ping sorunu var. Gercekten hayal kirikligina ugramaya basladim. Saat 23.00 ve ping bu durumda.. Destek talebi olusturup durumu belirttim. Eger boyle devam ederse baska servis saglayicisina gececegim. Bulundugum konumda daha once hic ping sorunu yasamamistim. Bazen internet hizi sifira dusuyor...

    Turknet'e geçiş sürecim
  • Websiteleri yuklenirken neredeyse 30 saniye geciyor. Bu duruma cozum bulmak lazim... Taahutu bozup gectik, yasadigimiz sacma durumlara bakin. Umarim sorun her zaman devam etmez...
  • Hizin anlik degisimi. Saat 11.06 Bu kadar dengesiz olamaz...

    Turknet'e geçiş sürecim

    Saat 11.07

    Turknet'e geçiş sürecim

    Buyuk rezillik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semiramist1 -- 10 Ocak 2019; 23:9:19 >




  • Check out my @Speedtest result! How fast is your internet?

    https://www.speedtest.net/my-result/i/3041584208
  • 8 Ocakta onay verdiniz ve 9unda internet mi geldi?
    5inde onay verdik ayın 11i internet falan yok konum İstanbul Beykoz saçmalık vallahi
  • crazykartal C kullanıcısına yanıt
    Evet hocam ama evde internet vardi. Sadece saglayici degisti.
  • semiramist1 kullanıcısına yanıt
    Bende de TürkTelekom vardı. 21inde 2 yıllık taahhut bitiyordu. Tekrar kurulum olmasın bir de ona boşuna para vermeyeyim dedim.
    Yine 6 ocak pazar gününe kadar TTNET kullanıyordum ama o gün akşamında kestiler neti. 5 gündür de net yok
  • crazykartal C kullanıcısına yanıt
    Oyle yapmasaydiniz keşke. Süreç o zaman uzuyor.
  • semiramist1 kullanıcısına yanıt
    nasıl süreç uzuyor.
    sizde geçiş yaptınız aynı durum olmuyor mu?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.