Şimdi Ara

Türknet destek temsilcisi iptal ettikten sonra beni engelledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türknet almayın aldırmayın abonelik iptalinden sonra yüzünüze bakmıyorlar ben hayatımda daha böyle insanı içine düşüren firma görmedim.Covid ten daha bulaşıcı daha tehlikeli uzak durun.Stres yaşamak başınıza dert almak ,ağrımayan kafanızı ağrıtmak isterseniz gidin 30 gün deneyin.Bunlar yüzünden modem cezası bile yedim diğer firmayı iptal edememişler.Yine bu firma yüzünden abonelik iptaldir bilgisi vermelerine rağmen ve modem arızası nedeniyle modem değişimi TT tarafından yapılmasına rağmen sistemlerini güncellemedikleri için abonelik üstünde çift modem görünmesi sebebiyle yeni fiber başvurusu bile yapamıyorum Allah sizi bildiği gibi yapsın.Salak kafam nasıl abone oldum size.Artan pingleri hız düşmeleri paket kayıpları cabası birde 100 mbps fiber olmasına rağmen turknet her bölgede kapasite sorunu yaşanıyor arkadaşlar kendinize macera aramayın zaten çm yok kayıtlarıda bilgisizce kapatıyorlar kayıda dönüş yaptıklarında siz musait olmuyor sunuz bu sebeple sorun yaşadığınız anda problemi bildirecek sorunu o anda çözümü için canlı görülebileceğiniz bir ısp firması tercihiniz olsun.Birde şu bedava kullanmak için her konunun altına yazan söylemediği yalan bırakmayan bir çocuk vardı Bilal52 sakın ona kanmayın.Size sürekli bir firmayı öneriyor kod istersen verebilirim yok yetkiliyim sizin bağlantınızı sağlıklı hale getirecem falan filan fıstık arkanıza dahi bakmayın kaçın ordan.Para için şerefini satar bunlar başkalarının ahını alırlar insanları böyle finansal zarara sokarlar.İnsan olan adam olan önerirse elinde somut şeylerle gelir ben şurdan buraya geçtim böyleyken böyle oldu der.Şimdi bu postun altına PM yoluyla ulaşın derler fakat beni @turknetdestek yetkilisi engellemiş hiç bir şekilde yazılmıyor özel mesaj atılmıyor. TURKNET ÖNERMİYORUM.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgiDemeti -- 19 Nisan 2021; 16:51:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • Benim şimdiye kadar yardım ettiğim 10-20 kişi oldu hatlarında sorun yaşadılar bizzat ben kontrol ettim Türk Telekom tarafından. Ama siz türk.net desteğe küfür ederseniz hakaret ederseniz engellemesi çok normal.


    Burası türk.net in çözüm merkezi veya destek merkezi değil. Yaşadığınız sorunu paylaşma tartışma yeri. Ama siz formda bir şeyleri çözmeye çalışıyorsunuz. Memnun değilseniz iptal etmişsiniz kurtulmuşsunuz. Bu firmadan memnun olan binlercesi var bende dahil.


    Siz nasıl kötü deneyimlerinizi anlatıyorsanız bende iyi deneyimlerimi anlatacağım. Sıralayayım isterseniz.


    1- İstediğim sunuculara daha az ping de ulaşıyorum.

    2- Türkiye deki ilk İPv6 kullanıcılarındanım.

    3- Daha yüksek hıza sizden daha az ücret veriyorum.

    4- Akşamları yavaşlama ping yaşamıyorum.


    Ben Türk.net ten çok ama çok memnunum. Siz sorun yaşadığınızda karşısındakine küfür etmek hakaret etmek isteyen kişilerdensiniz. Çağrı merkezi olmaması bence çok büyük avantaj sürekli aynı şeyleri her yeni kişi ile konuştuğunda tekrarlama zorunda değilsin ve her konuşmanın senin de elinde bir kaydı var.


    Siz memnun olmayabilirsiniz ben memnunum iyi akşamlar dilerim.





  • Türk Telekom en iyisi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @bilal52bilal
    1) Senin elinde hiç bir şekilde crm ekranı yok ,Telekom ortak yönetim sistemi yok,xdsl müşteri yönetimi yok,teleaura,olo portal yok PM yoluyla attığın mesajları ve verdiğin isim soyisimden teyit ettirdim yalan bilgi verdiğini istersek TT nın adını kullanarak fırsat çevirme niyetiyle kamu kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık suçundan gerekli yasal işlemi başlatacaklarını dile getirdiler.
    2) Koskoca turknet omurgası şahsıma veya başka kişi veya kişilere göre rotasını sen istedin sen talimat verdin diye değiştirmez yıllarca okuyan bu işe emek veren mühendisler bilmeyecekte sen bileceksin öyle mi
    3 İnsanlara özelden yazarak bedava kullanmak için hattınızın sağlığından ben sorumluyum ben ilgileneceğim takip edeceğim demek ne kadar etik.Senin hakkında PM den çok olumsuz zaten geldi onları hesaba katmıyorum bile.
    4)Burası ayrıca çözüm merkezî veya destek merkezidir.Keza tüm ısp yetkilileri bildirdiğimiz anda destek oluyorlar.
    5)Hiç bir firma yetkilisine küfür veya hakaret etmedim etmemde etme potansiyelimde yok bu bakış açını değiştir ön yargılı olma.
    6)Memnun değilsem iptal etme veya askıya kalma gibi yaşayacağım süreçleri sana sormadım fikrini istemedim,insanlar bu hizmete para veriyor ve konfor odaklı kaliteli bir deneyim yaşamak istiyor.
    7) Yine çm olmaması gibi bir yorumda bulunmak şirketin iş süreçlerine müdahale etmek de senin hakkın değil yine kimse sana bu çm yı kapatalım mı diye sormadı sadece maliyet düşürülmek için kapatıldı.

    SON OLARAK SEN 1 SENE FATURA ÖDEMEYECEKSİN DİYE KOD VERME YARIŞINA GİRMEMELESİN SİYAHA SİYAH BEYAZA BEYAZ DE ORTASI GRİ DEME.
    ÜCRETSİZ KULLANMAK İÇİN İNSANLARIN AHINA GİRME, FANATİKLİKLİĞİNİ BELEŞ KULLANMAK İÇİN DEĞİL KURU SÖZDE DEĞİL ALDIĞIN HİZMETİ PACKET LOSS PİNG DEĞERLERİ İLE SS Lİ AT GÖRSÜNLER.
    HAVADAN BOL BOL AVCILARIN HİKAYESİ GİBİ SIKMA.

    SENİ NE ZAMAN GÖRSEM HER POSTUN ALTINA İSTERSENİZ YARDIM EDEBİLİRİM KOD VEREBİLİRIM.
    MİLLENİCOM KOD VERİRİM AMA KANKİM KULLANIYOR HİÇ MEMNUN DEĞİL TURKNETE GEÇECEK YİNE SİZ BİLİRSİNİZ
    NETSPEED KOD VEREBİLİRİM KOMŞUM KULLANIYOR ÇOK SIKINTI ÇEKİYOR TÜRKNETE GEÇECEK YİNE SİZ BİLİRSİNİZ

    YİNE HER KAPIYI TURKNETE ÇIKARIYORSUN.SIRF SADECE PARA VERMEMEK İÇİN.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • @Turknetdestek yazışmaları dökmen için rızam var.Ben küfür veya hakaret mi ettim beni engelledi iniz PM izin vermiyorsunuz.Hadi buyrun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kim bilir neler dedin  

  • Üye olana kadar her aramamda karşıma çıkan müsteri temsilcileri üyeliğim aktive edildikten sonra sevgili gibi mesajlaşmaya geçtiler. Mesajlaşmada diyemeyiz , mektuplaşma resmen, sabah yaz akşama dönerlerse. İptal ettirmek için e-devletten girdim normal şifre ile girişi kabul etmiyorlar , ya e-imza ya da farklı bende veya kimsede olmayan giriş seçenekleri ile girmek gerekiyor. Benim 4. günüm yarın ilk işim evrakları fakslayıp bir an önce kurtulmak. Süperonline nin gözünü seveyim .......

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orhan1461 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle bende Superonline yok ama Superonline omurgasını kullanan MİLLENİCOM var onu alacağım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İşleri bitince senden kötüsü olmuyor maalesef

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 🙄

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Guest-E2D77F344 G kullanıcısına yanıt

    Referans kodunu eklemeyi unutmuşsunuz.

  • BilgiDemeti kullanıcısına yanıt
    Hocam ben türkneti bağlatirken hiç bir sorun yoktu ama kapattıracagim zaman bin dereden su getirttiler. Bir sürü evrak istediler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BilgiDemeti kullanıcısına yanıt
    Gerçekten turknet pişmanlık. Bağlat Turkcell i keyfine bak 👍😀

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt
    Bilal52Bilal bu herkesi kandırıyor turknet de yetkiliyim Telekomda yetkiliyim diyor ,şimdide forumda da uzaklaştırılmış ben o adamın bedava kullanmak için başka firma önerdiğini görmedim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BilgiDemeti kullanıcısına yanıt
    hocam aslında forumda biraz spam yapmışssınız zaten yetkililer düzenli olarak sabah saatlerinde bakmaya başlıyolar sizin mesajınızıda sürekli görünce engel atmışlar sanırım beklemekden başka çareniz yok eninde sonunda sisteme düşerler btk vb siteler süreci hızlandırabilir bu arda konuma beklerim kullandığınız aboneliklerin tracert vb sonuçlarıyla atarsanız aynı şehirde kullanıcaklar için bilgi vermiş olursunuzhttps://forum.donanimhaber.com/sehirlere-gore-iss-karsilastirma--148784849#148784849

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şu kurumsal hesaplardan engel seçeneği kaldırılmalı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bir firma müşteriyi durduk yere kara listeye almaz küfür etsen bile engelleyemez ama çağrı sırasında bekletir forumdaki konular ve salağa yatmak söylemi vs az çok durumu tahmin ediyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.