Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (726. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
28 Misafir (18 Mobil) - 10 Masaüstü18 Mobil18 Android
5 sn
39.307
Cevap
307
Favori
875.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
75. Sırada  bugün en iyi #17
Sayfa: önceki 724725726727728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,


    Evimde hali hazırda altyapı ve kablolama mevcut. Eski bir Türk Telekom abonesiyim ve internetimi 3 ay önce iptal etmiştim. Yeniden internet istiyorum ve Turknet'e başvurursam şuanda kurulum ücreti ödeyecek miyim?

    Modemim var. Modem kurulumunu kendim yapabiliyorum.
    Abonelik evraklarını kargo ile gönderebilirim.

    Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAGD -- 12 Temmuz 2019; 14:19:28 >
  • internet sitenize ulaşamıyorum sebebi nedir ?
  • TURKCELL TURKNETİ ENGELLEMİŞ evde turknet kullanıyorum çok memnunum ama şöyle birşey fark ettim bugun telefondan turknetin sitesini girmek istedim turknet e turkcell kullanıyorum turknetin sitesini girmiyor engellenmiş sayfa vpn açtım girdi turkcell turkneti engellemiş olabilir.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    internet sitenize girilemediği için buradan (PM) yazacağım
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Merhaba, PM den de mesaj gitmedi, buradan yazıyorum..

    interneti yan binadan çekmiştik. Biz kapı no:15 teyiz, ankastre ise kapı no:13 tedir. TT ekibi gelip evde bulamadıklarını yazmış. yardımcı olur musunuz, size de ulaşamıyoruz ki??


    2125797976 aboneliğinize ait, 26798785 numaralı destek kaydınızın son durumu ile ilgili temsilcimizden yeni bir mesajınız var :

    Türk Telekom Sisteminden Gelen Durum Güncellemesi
    Arıza Bildirim Tarihi : 09-07-2019 20:40:05
    Görev : ISLAH
    Görev Bildirim Zamanı : 12-07-2019 09:02:00
    Arıza ID :2019070900061476078
    Arıza Durum Açıklama : Arıza kontrolü yapıldı
    Ekip Tipi Açıklama : Teknik Saha Ekibi
    İş Emri ID : 2019071200127671760
    İş Emri Durum Açıklama : Arızanız gerekli kontrol ve işlemler sonucunda çözümlenmiştir
    Log : MÜŞTERİ EVDE BULUNAMADI
    İşlem Sonuç Kodu : MÜŞTERİYE ULAŞILAMADI-DAİRE / İŞYERİ İÇİ ARIZASI
    İşlem Sonuç Grubu : Müşteri Sorumluluğunda - Ulaşılamadı




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xephrial

    Destek No: 26733488

    Haziran 26 sında daha önce taşınma sebebiyle dondurmuş olduğum interneti yeni adresimde tekrar aktif ettim. 1 2 hafta sonra bana şebeke sorunu nedeni ile bağlantı yapılamayacağını iletti turknet. Tabi bu arada 15 gün bile geçmemişken bana 80 kusur TL fatura çıkarıldı. Şebeke sorununu türknet beni telefonla arayarak bildirdi ve tekrar dondurmak isteyip istemediğimi sordu, 5 aylık dondurma hakkım olduğunu söyledi. Ben de internet sitesi üzerinden bunu gerçekleştireceğimi soyledim ve destek kaydi açtığımda dondurma hakkım kalmadığını öğrendim . Bu süreç içerisinde de yeni aya girdik ve muhtemelen tekrar fatura süreci başladı. Sayın türknet ben burada küfür etmek istemiyorum ama şebeke sorunu benim sorunum değil Telekom ile kendi aranızda olan bir sorun ve ben bunun için 1 TL bile ödemem.

    @TurkNetDestek


    26.06 da aktif etmişim interneti ve bana 01.07 de 86.14₺ fatura yansıtılmış. 05.07 de şebeke sorunu nedeni ile bağlantımın yapılamayacağı iletilmiş. 4-5 gün kullanmadığım ve hala kullanamadigim internet için fatura ? :)
    @TurkNetDestek

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba,

    Abone olurken kredi kartıyla olmamıştım. Sıfır kurulum olduğu için de 90 tl aktivasyon bedeli çıkarılmış. Kredi kartı ile abone olsaymışım 60 olacakmış bu ücret. 2inci faturada 30 tl ikinci taksit ücreti görünüyor. Şimdi kredi kartımı sisteme tanımlayıp otomatik ödeme talimati versem 60 tl'ye indirilebilir mi bu ücret. 90 çok fazla.(bu ikinci taksidi de ödeyeyim gelecek aya bir taksit daha çıkarılmasın istiyorum.)
  • 11.06.2019 tarihinde tarife değişikliği yaptığımdan dolayı Türknet bana 7 TL'lik fatura yansıtmış. Benim geçiş yapmış olduğum tarife kullandığım tarife ile aynı olmasına rağmen bu ücret ne oluyor? Paket değişikliği yaptıktan sonra 1 dakika bile kullanamadım çünkü modemim en fazla 16 mbps destekliyor. Hizmet sonlandırdım diye yansıtılan bu faturayı kabul etmiyorum. Herhangi bir bilgilendirme bile yapmadan bana ücret yansıtıyorsunuz. 26.06.2019 tarihinden sonra kullanmadığım hizmet için tarafıma ödeme yapılmasını 7 TL'lik faturanın ise iptal edilmesini istiyorum. Hiç kullanmadığım tarife için benden 7 TL alıyorsunuz. Gerçekten inanamıyorum.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Sayın Turknetdestek, teşekkür ederim.
    Dediğiniz gibi destek kaydını yeniden açarak ekteki görselleri detaylıca ve daha fazlasını da gönderdim.

    Destek Kayıt no:
    26859774


    TurkNet Destek BuradaTurkNet Destek BuradaTurkNet Destek BuradaTurkNet Destek BuradaTurkNet Destek Burada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musk -- 12 Temmuz 2019; 19:48:27 >




  • Balıkesir' de yapa bölgesi nereyi kapsıyor acaba?Site üzerinden bakıldığında Balıkesir'de yapa gözüküyor.Hangi bölgede kullanılabilir durumda?
  • çözemedikleri problem yüzünden bana modeminiz bozuk dediler,gittim modem aldım yine yok net,gidiyoır sürekli ,ayda 10 gün kullanamadığım ve 75 TL verdiğim nete şimdi birde modem parası eklendi,işi bilmiyorlar çözüm üretemiyorlar birde beni zarara sokuyor,burdaki vatanadaşta gelmiş bana saygı felan diyor,benim sabrımı mı sınıyorsunuz?aldığınız paranın hakkını verin ilk önce sonra saygıdan bahsedin

  • internet altyapısı bozuk olan modemi bozuk olan adam turknete geçmesinnnnnnnnnnnn, bunu 50 kere dedik ttnet iken telekom altyapısındasın sıkıntı yaşıyorsan turknete geçince sorunların çözülmeyecek aynı altyapı, ve daha kötüsü ilgilenen olmayacak, ancak altyapın çok güzeldir hiç sıkıntındır yoktur ozmn kesinlikle vdsl turknete geçersin ben 3 yıldır kullanıyorum hiç sıkıntı yok genel telekom sıkıntı dışından bir problem yaşamıyorum zaten alt yapı telekomun yani. 100 mbit interneti bu fiyata bulmuşsunuz birde bunuyorsunuz millet bu paraya 24 mbps kullanıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHBSC55 -- 13 Temmuz 2019; 22:47:30 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: musk

    Merhaba Sayın Turknetdestek

    Daha oncede bir çok konuda yardımlarınızı gördüm, sayenizde online destek de anlatamadığımız sorunlarımızı çözüme kavusturduk. Yine hesaplarımızdan birinde yaşadığımız ve destekteki bayan arkadaşımıza bir türlü anlatamadığımız konuyu sizin desteğinizle çözmek umuduyla paylasıyorum.

    Devre numarası 8814002061 olan hesabimda son iki aydır minik minik hız düşümleri olmaktadır. Ekteki ekran görüntülerinde de görüneceği gibi, 76.77Mbps hız modeme atanmışken son iki aydır düşe düşe 68.96 ya kadar düşmüştür.
    Açtığım 26798039 numaralı destek kaydıyla maalesef ekran görüntülerini gönderdiğim halde ilgili bayan arkadaşa durumu anlatmam mümkün olmadı. Bu konuda sizden yardım rica ediyor ve hızımın yine eski yerine getirilmesini rica ediyorum. gsm numaram özelinizde var 0532 *** 0151.

    Aynı sorun bende de var. İnternet hızım hiç sabit kalmıyor. 120 mbps destekleyen hattım gün geçtikçe düşüyor. İlk zamanlar 102 mbps olan hızım 90 a daha sonra 80 e şimdi 70 lere düştü.Upload hızım da 4 den 2,90 lara indi. Devamlı düşüşte TL gibi. Portlarla oynandığı çok açık. Geceleri sık sık yaşanan saçma dalgalanmalarda cabası. Her 10 günde bir destek talebi açıyorum 2 gün düzeliyor sonra yıne aynı durum. Lütfen artık kurcalamayın stabilize edin şu hattı.
    TurkNet Destek BuradaTurkNet Destek Burada




  • Bir türlü çözülemeyen hız sorunu. Hattım 100mbit üstü alıyor 100mbit için başvuru yaptım bana tanımlanan 88 mbit ama aldığım hız en fazla 20 mbit modemde sorun var dediniz gittim en iy modemi aldım vr2800 1500tl para verdim hız gene aynı hattınızda sorun var dediniz gittim telefoncu getirdim hiçbir sorun olmamasına rağmen ana hattan modeme hat çektim gene aynı bir de telefoncuya para verdim. Bakalım şimdi nasıl bir şey uydurup beni masrafa sokacaksınız. Beceremiyorsanız olmuyor diyin bizde başka iss geçelim yeter ama Destek kaydı da açtım 26881264

    TurkNet Destek Burada. TurkNet Destek Burada
    TurkNet Destek Burada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guguk -- 15 Temmuz 2019; 8:50:2 >




  • guguk kullanıcısına yanıt
    Bunlarda problem var lanet olasi isi bilmiyorlar bende gittim modemde para aldim bunlar yuzunden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gündür dsl ışığı yanmıyor ve ev telefonu çalışmıyor yardımcı olacak mısınız artık ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • urkNet internet kullanıyorum. İlk olarak TurkNet ile iletişime geçerek altyapı olarak ne kadar hız alacağımı sordum. Altyapının 80 - 90 Mbps hızları desteklediğini söylediler. Aynı apartmanda da 50 Mbps kullanan komşum olduğundan bunun mümkün olacağını düşündüm. Daha sonra başvuru esnasında sorarak 35 Mbps hız alıp alamayacağımı teyit edip TurkNet kullanmaya başladım. Her şey çok hızlı ve güzeldi. Sıkıntı yok. İnternetim bağlanınca ADSL olduğunu boş port olmadığından 16 Mbps hız alamayacağımı söylediler. Açılan teknik destek kaydına dönüş yapan arkadaş sorunun Türk Telekom' da olduğunu ve ilgili saha dolabına VDSL port için VDSL kart koyulması gerektiğini söylediler. Yapın dediğimde de bu iş kendilerinin değil Türk Telekom tarafından yapılmalı dediler. Boş port yok dediler ,inandım. Tamam diyerek interneti kullanmaya başladım.


    Dün aynı apartmandan 35 Mbps olan biri VDSL hattını iptal etti başka operatör den. Hemen teknik destek kaydı açtım. Bu sefer de kartınıza da boş port yok gibi bir dönüş yaptılar. Cayma süresi 30 gün dediler. Bugün itibariyle o süreyi aştım. Bir umut bekledim. TurkNet olarak sizden ricam cayma ücreti almadan ve fatura ödemeden hattımı iptal edin lütfen. İnsanlar upload için size gelince doğruyu söyleyin. Abone no. :1380815.

    YUKARIDAKİ YAZI ŞİKAYET VAR OLARAK 11 TEMMUZ DA YAZILMIŞTIR.!!!!

    15.07.2019 --- Hattımın iptalini istiyorum.Eğer mümkünse topu topu 31 gün kullandığım ki onda da 4 destek kaydı açtım ve BOŞ PORT YOK muhabbeti ile geçti internetimin herhangi bir cayma ücreti tarafıma yansımadan iptalini rica ediyorum. Kullanımlarıma ve destek kayıtlarıma bakabilirsiniz.

    TurkNet Destek Burada

    TurkNet Destek Burada




  • Iptal icin fax nereden gonderiliyor bilen var mi? Nerede fax bulacaz bu devirde? 📠

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şaka gibi ya 3 gün oldu hala internet ve telefon yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-69F3BB092

    Iptal icin fax nereden gonderiliyor bilen var mi? Nerede fax bulacaz bu devirde? 📠
    Kırtasiyede falan bulabilirsiniz bazı uygulamalar var akıllı telefonlar üzerinden de faks gönderimi yapan onlara da bakabilirsiniz. Yalnız görevli arkadaş uzun zamandır sitede aktif değil acaba izine falan mı gitti?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diciotto -- 16 Temmuz 2019; 14:39:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 724725726727728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.