Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
39.311
Cevap
307
Favori
875.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
26. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bulunduğum ilçede nüfus çok az. İnternet kullanabilecek kişiler de çok fazla değil. 36 dairelik bir sitede oturuyorum ve sitede bize özel dolap var. Santral e çok çok yakınım.



    32 mbit vdsl hizmeti ile türknet aboneliği başlattım, hızım öğleden sonra akşam 12ye kadar sık sık yavaşladı. Hızın düzgün olduğu zamanlarda da internet sayfa açılmaları çok berbat ama dosya indirme hızı gayet iyidi.

    Sonradan müşteri hizmetleri sistemini kaldırmanız ve sorunları çözmemeniz yüzünden tarafınıza mail atarak hattımı iptal etmek istediğimi söyledim. Geri atılan mailde hattın iptal edildiği yazıyordu. Ama bir hafta sonra denediğim internet erişimi halen yapılabiliyordu.



    Şimdi Türk Telekom dan yeni bir başvuru yaparak 82 mbit e kadar internet aldım. Sayfa açılışları çok daha iyi. Ping süresi 40ms den 16 /19ms e düştü. Aynı hat üstünde sizin bilgilerinizi modeme girdiğimde hala İnternete girebiliyorum.



    HATTIMI ARTIK İPTAL EDİN. SİTENİZDEN DE YAZDIM, BTK YA DA BİLDİRDİM.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    internet gunde 20 kere kopuyor. modem arayuzunde bakinca sadece dsl sinyali var gorunuyor. kapatip acinca veya brkleyince duzeliyor. yeter artik! ucuz etin yahnisi resmen

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, tam bir hafta önce nakil işlemini başlattık. Fakat hala geri bildirim yapmadınız. Bir haftadır internetim yok.



    Kaç gün içerisinde nakil işlemim sonuçlanacak acaba?





    ---------------



    3124714176 abone numaralı hizmetinize ait 14965248 numaralı açılan destek kaydınızdaki çalışmalar çözüm aşamasında devam etmektedir. Talebinizin önceliği ve paylaştığınız son bilgiler, ilgili ekibimize iletilmiştir. Çözüm merkezi uzmanlarımız kısa süre içerisinde tarafınıza bilgi verecektir.



    Saygılarımızla,

    @TurkNetDestek



    ----------------

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulunduğum bölgede telefon altyapısı bulunmadığından 3 aydır internet hizmeti alamadım başvuru sürecinde süründü süründü her hafta sms telefonla arayarak yapacağınız bişey yok biz ilgileniyoruz dendi, ensonunda üyeliğiniz iptal edilmiştir denilerek çözümsüzlüğe itildim. Telekom gelip direk dikmesi lazımmış herhalde türknet diye işi yokuşa sürdüler sonuç olarak ilçe merkezindeki evimde telefon hattı olmadığı ve hat çekilemediği için internetim yok 2017 yılındayız
  • Bağlantı hızım 60-65 mbitlerde iken şuan 6 mbitlere düştü. İki kez destek formu oluşturdum, bizde sıkıntı yok, modeminizi kontrol ettirin diyorsunuz.
    Eğer hızımı yükseltemeyecekseniz oyalamayın söyleyin kapatıp kurtulalım.
  • the flying dutchman kullanıcısına yanıt
    pingle ilgili fasth path bu mod daha düşük ping demek
  • neden mh yi kapattınız mesela ben yakın zamanda vdsl geçiş için işlemi onlinedan başlatmıştım mh den bilgi almak için aradığımda hiç kimse ile konuşamadım sesli yanıt sistemi olmamış bence en azında bazı konularda bilgi almak isteyenler insanlar çıkacaktır lütfen mh yi tekrar eskisi gibi koyun artık telefonla aramanın anlamı kalmadı gibi karşımıza kimse çıkmıyor derdimizi anlatalım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 7 Kasım 2017; 10:25:19 >
  • venom800 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arkadaşlarım dün sizi aramışlar ve sorununuz hakkında detaylı bilgi vermişler. TT ekipleri ile iletişime geçilerek işlemlerinizi gerçekleştirmişler.
  • Herkesin yaşadığı problem maalesef bende de mevcut. AKK kalkmadan önce herhangi bir problem yoktu. Sabit 70/72 megabit civarı hız alıyordum. AKK kalktıktan sonraki süreçte saat 19:00-02:00 arası hızım 5-10 megabit arasına düşüyor.Herkese güzel geçin vesaire diye tavsiye ettik insanlar da mağdur oldu. 1 ay önce 300 mt uzaktaki kuzenim geçti onda hiç bir problem yok. Ama akşam saatleri bende internet kullanılamayacak duruma geliyor ping nedeni ile. Bu son bir haftadır en azından gün içerisinde hızım sabit diye şükrederken o hızında ara ara 10/20/30 megabit civarlarına düştüğünü fark ettim. Müşteri hizmetleri kaldırıldı madem ancak en az 3 yada 4 tane arıza kaydı açmama rağmen hepsinde günlerce bekledim ve gelen sonuç dalga geçer gibi problemin benden kaynaklı olduğuydu. AKK kalktığına pişman oldum resmen. Kalkmasa şu durumda daha iyiydi.
  • 01.11.2017 tarihinde kesilen faturamı online sisteminizde gözükmesine rağmen anlaşmalı olduğunuz Bankaların ATM'lerinden borcunuz bulunmamaktadır şekline mesaj yazmaktadır ödeme yapamıyorum ayrıca PTT şubelerindende aynı şekilde ödeme yapamıyorum otomatik ödeme talimatı vermek zorundamıyım en son verdiğim destek kaydına 2 günü geçmiş olmasına rağmet hala geri dönüş nezaketinde bulunmuyorsunuz fatura ödeme tarihimin son ödeme gününe kadar bu problemim çözülmezse TTNET veya Kablo Net firmalarınıdan bir tanesine kesinlikle geçiş yapıcam saygılarımla.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    ilk turktelekom gelip uc açtı fakat dairenin oldugu porta baglamadı bunun baglanması için krone bıcagı lazım elektrikcide bende ne arasın diyor turktelekomu aradım oda turknet gelip yapması lazım bizim işimiz degil diyor sizden internet aldıgım için PM ATTIM BAKARSINIZ
  • İnternetimi VDSL olarak kullanmaktayım ancak son zamanlarda modemi ilk açtığımda adsl2+ olarak bağlanıyor ve internete ulaşılamıyor. Birkaç kere dsl'i yeniden başlat dediğimde VDSL'e geçiş yapıyor. Sebebi nedir?
  • Akşamları şu hız düşürme olayına artık bir çözüm bulun nedir bu ya akşam 1-2 mbit sabah normal!!!!
  • carmedow C kullanıcısına yanıt
    Düz tornavida dışında hiçbir şeye ihtiyacınız yok. TT'nin diğer iss'lerle anlaşması bu şekilde, sonrasına ücret istiyor (elit hizmet). Turknet bunu en başta açık açık müşteriye anlatsa hiç sorun kalmayacak. TT elemanları işkembeden sallayıp "turknet gelecek yapacak" diyor turknet'in ekibi falan yok.
  • Akşamları hız yerlerde. Kullanılamaz hale geliyor. En azından eskiden 150gb doyasıya kullanıyorduk.

    Turkneti tavsiye ettiğim arkadaşımın durumu daha da vahim. Üyeliği iptal ettirecekti en son. Düzeltin durumu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flood670 -- 7 Kasım 2017; 12:13:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • internet profilimin oyuncu moduna yani fastpath moduna geçmesini talep ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 yerde turknetten internetim var magazadakınden lanet ettik

    sürekli internet kopuyor

    sürekli telefon hattı çalısmıyor bu gidişle kapattırıcaz !!!


    CANLI MH yok böyle bir saçmalık olabilir mi

    nasıl çok hızlı müşteri edindiyseniz aynı hız da kaybediceksiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PES_21_Murat -- 7 Kasım 2017; 11:23:52 >
  • vdsl'e geçişimiz hala tamamlanmadı 12mbps alıyorum yardım lütfen!

    müşteri no: 976594
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PES_21_Murat

    3 yerde turknetten internetim var magazadakınden lanet ettik

    sürekli internet kopuyor

    sürekli telefon hattı çalısmıyor bu gidişle kapattırıcaz !!!


    CANLI MH yok böyle bir saçmalık olabilir mi

    nasıl çok hızlı müşteri edindiyseniz aynı hız da kaybediceksiniz

    Hocam direk kapatın Türk Netin Türk Telekomdan bir farkı yok. Kalite konusunda Super Onlineyi tek geçerim. 1 porta 1 kişiyi bağlıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba @TurkNetDestek,

    OİM menüsü destek bölümünden 15112894 arıza kaydı kodu ile talepte bulundum lütfen konuyla ilgilenmenizi tarafıma sözlü yada yazılı olarak konunun çözümüyle ilgili bilgi vermenizi rica ederim.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.