Şimdi Ara

TÜRKNET CEOSU CEM ÇELEBİLER HARDWARE PLUS A KONUŞTU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hardware Plusyoutube
    TurkNet CEO'su Cem Çelebiler, Markalara Sorun serimizin yeni konuğu oluyor. Sosyal medya hesaplarımızdan TurkNet hakkında sorduğunuz soruları da Ersin Akman iletiyor. Cem Bey de sizin sorduğunuz sorulara cevap veriyor. Soruları Zaman Çizelgesi 00:00 Giriş 01:49 TurkNet neden zam yaptı? 28:42 Müşteri hizmetlerinde call center'a geçilecek mi? Şu anki durumunun yeterli olduğu düşünülüyor mu? 38:09 TurkNet kendi altyapısını geliştiriyor mu? Hangi bölgelerde ne kadar altyapınız var? Bu bilgi web sitenizde neden yok? 54:43 TurkNet reklama mı, altyapıya mı daha çok bütçe ayırıyor? 01:01:48 Gelinen noktada taahhütsüz internet fiyat anlamında aboneyi korumuyor gibi görünüyor? Farklı paketler oluşturmayı düşünüyorlar mı? #MarkalaraSorun #TurkNet #CemÇelebiler HWP Ailesine KATIL'mak için; https://www.youtube.com/channel/UCyZR2GDbjO7-iBxdTH4V_IQ/join HWP Discord; https://discord.gg/ZfEFbNAMD2 HWP Muhabbet Facebook Grubu; https://www.facebook.com/groups/HWPMuhabbet/ HWP Facebook; https://www.facebook.com/HWPtr HWP Instagram; https://www.instagram.com/hwptr/ HWP Twitter; https://twitter.com/Hwptr HWP Telegram; https://t.me/hwptr
    https://www.youtube.com/watch?v=w0uXGNySpGQ



  • Boşuna izlemeyin hep aynı dediği şeyler yatırım 2024 de 4 milyon gigafiber haneye ulaşacağız diyor bu işte tıpkı 1 yıl sabit fiyat garantisi olayı gibi müşteriyi kandırmak ve algı kasmak dan başka bir şey değil bir sonra açıklamasında çıkıp 2 milyon demiştik dese kime hesap verecek ki 🙂 2 tane türknet aboneliği vardı 2 sinide farklı bir firmalara taşıdım bunların artık söyleyeceği laf çambazlığına kimse kanmaz size Türkiye geneli yüzde 0.2 zimafiber kullanıcıları ile mutlu mesut yaşantılar dilerim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 30 Temmuz 2022; 13:14:37 >
  • İzledim yine genel olarak fiyat artışı konusunda aynı bahanelere devam, yeni paketler konusunda da ne bir soru sorulmuş ne de cem bey bir açıklamada bulunmuş bomboş bir videoydu. Ayrıca dün netspeed'e geçişim tamamlandı 5 yıllık Türknet abonesiydim.

  • harce74 kullanıcısına yanıt

    hangi firmaya taşıdınız hocam ?

  • Yazlıkda ki interneti pellicele kışın kaldığım yere ise poyraznete taşıdım en çok kışlık ta olan interneti kullanıyorum onunda belgelerini bugün verdim aras kargoya bakalım umarım sıkıntı yaşamam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 30 Temmuz 2022; 13:13:31 >
  • Adamın dediği hedef gerçekleşir ise sonunda bende Gigafiberli olurum artık.

  • Sadece İstanbul, Ankara ve İzmir'deki hane sayısı 8 milyon. Zor bir iş. İstanbul'da merkezi bir konumda, Avcılar'da oturuyorum. Sadece Cihangir mahallesine geldi, orada da genellikle zenginler olduğu için düşünüyorum.
  • söylediğine kendi bile inanmıyordur bu adam hiç güven vermiyor

  • Aynı laflar aynı teraneler devam ediyor. Müşterilerini farklı operatöre kaçırıyor .Biz şu tarihe kadar zam yapmayacaz diyor zam yapıyor. geçsin bunları diyorum.

  • Zammı yaptıktan sonra istedikleri kadar konuşsun

  • Cevapların sorulandırıldığı güzel bir reklam çalışması olmuş. Ben ikna oldum açıkçacı ve hattımı Türk net ten @millenicom a taşıdım. Ayrıca hattını iptal ettirmek isteyenlere de indirim yaptıklarını okudum. @TurkNet Destek doğru mu bu?

  • qbilay Q kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmet iptali sırasında herhangi bir indirim yapılmamaktadır. Kısmi tutar hesaplanıp iade sağlanabilir ancak indirim uygulanmıyor.
  • qbilay Q kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Aramıza hoş geldiniz . Millenicom ailesinde olmanızdan onur duyuyoruz.

    Bol internetli, sağlıklı günler dileriz
  • millenicom kullanıcısına yanıt

    Millenicom'dan uzak dursaydınız hocam geçmiş olsun.


    Mevcutta telefonlu bir aboneliğim var ve Yalın hizmete geçmek istiyorum.


    Aynı durumda 4 gün önce dayımın Turknet'deki aboneliğindeki telefon iptali talep ettik 2 gün içinde arka planda sorunsuz telefon hattını iptal ettiler.


    Millenicom ise telefon iptali için internetinizi de dondururuz ve 1 hafta vermeyiz diyerek her işi yokuşa sürüyor hiçbir başvurunuzu dikkate almıyor.


    Ayrıca Turknet açık açık zam yaparken mailler atarken Millenicom gizli zamlar yapıyor.


    Mevcutta sitesinde 89 TL'ye sattığı babamın aboneliğini eski müşteri olduğu için sadece 135 TL yaptı.


    Aradım bu ne rezilliktir diye mevcutta sattığın paketi bana nasıl pahalıya veriyorsun birde haber bile vermeden diye.


    2 ay önceki fatura arka sayfasındaki duyurular kısmında zam yapacaklarını yazmışlar cevapları bu.


    Böyle sorumsuz bir firma.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 312 . -- 4 Ağustos 2022; 16:46:11 >




  • Reziller video altına yaptığım eleştirileri silmiş süper yayın diyenlerin mesajlarını beğeniyor.


    Eleştiriye SIFIR kapalı bir kanal daha.


    Ülkede düzgün yayın yapan kimse yok zaten bu çapsızlarda öyleymiş.

  • 312 . kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hakaret içerikli olmayan hiçbir yoruma müdahalede bulunmuyoruz.
  • 312 . kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Yalın internete geçişte internetiniz kesilmemektedir. Hat dondurulacak olup, internet kullanımınızda bir problem yaşanmayacaktır. Size verilen hatalı bilgilendirmeden ötürü özür dileriz Konu hakkında irtibat bilgilerinizi PM üzerinden iletebilir misiniz? Yardımcı olmak isteriz
  • Adam

    Technopat Donanım haber Hardware Plus Allah ne verdiyse yardırmış gjkdfnghfgjhf.

    Birde hiç tatmin edici bir laf çıkmıyor adamı ağzından.


    koskoca şirket Ceo'su ama ağzından şu kelime çıkmadı buda vizyonsuzluğunu gözler önüne seriyor.

    Bizler ağzımızdan çıkan zam yok kelimesinin halen daha arkasındayız. Kendi Gigafiber müşterilerimize zam yapmadık yapmayacağız. Bizim yansıttığımız zamlar Türk Telekom alt yapısını kullanan müşterilerimiz için geçerlidir dese bu kadar tantana olmucak.

  • Bu aslında bir kriz yönetimidir. Zam yapıldı, üzerine hesapta olmayan bir Port zammı geldi, en kolay çözüm zam yapmaktı, yine zam yapıldı. Kriz nasıl kötü yönetilir isimli çalışma da doğmuş oldu. Doğru düzgün alternatif argüman geliştirilmemiş. 10 ay sabit ödeme talep ediliyor, bu açık bir finansal zayıflık. Turknet, etliye sütlüye bulaşmak istemiyor, nakiti önceden kasaya koyarsam bu zammı sübvanse ederim diyor. CEO bir çok kanala çıkıp anlatıyor. Anlatıyor da, anlatıyor. Benim için çene suyu çorba dan öteye gidemiyor. Gigafiber yatırımı getirdiğimizde, mevcut Turknet aboneliğinizi buraya taşıyacağız, aylık ödemeniz düşecek ve hızınız 1 gigabit olacak, böyle firma zor bulursunuz gibi söylemleri var. Bu açık bir hayal satmaktır. Ben İzmir de oturuyorum, çok merkezi bir lokasyondayım, çevremdeki evlerde 5-10 milyon TL ler havalarda uçuşuyor ama daha buralarda bile fiber altyapı yok. Turknet gelecekte, gigafiber yapacakta sonra aylık ödeme düşecek bende vay be ne firma diyeceğim. İzmir de gigafiber yatırımı olan mahalleler var, aylardır aynı yerdeler. İzmir in büyüklüğüne göre seçtikleri mahalle sayısına baktım, gerçekten çok komik. Ben burda İzmir den bahsediyorum. 3 büyük şehirden birisi, bunların dışında kalanlar varın siz düşünün nezaman gigafiber geleceğini..


    Onun harici son zam öncesi bütün sitelerde heryerde Haziran 2023'e kadar sabit fiyat diye duyuru yapılmadı mı? Sonra zam sonrası çıkılıp, ne dendi? Mart sonrası abone olanlar için geçerli dendi. Bu da bir lütuf, bir kıyak gibi söylendi. Mevcut abonelerde ordaki yazan bilgiye, taahhüde güvendi. Belki gidip başka yerle anlaşacaktı, taahhüt verecekti, vermedi. Onları sorgulayan yok. Böyle soru soran editörlerde yok maalesef.


    Turknet CEO su, birde sürekli olarak biz taahhütsüz internet veriyoruz, her ay müşteriyi kazanmak zorundayız yoksa bizi bırakıp, gider. İşte özgür internet olsun istiyoruz, müşteri istediği zaman gidip, istediği zaman gelsin gibi taahhütsüz interneti bir avantaj gibi lanse eden konuşmalar yapıyor. Kusura bakmasın, bunu da yemem. Kendiside biliyor ki, hiperenflasyon ortamında TL borçlanmak, bu borcu verene zarar verir dolayısıyla şu anda 2 yıl sabit fiyatlı taahhüt vermek, müşteri açısından, taahhütsüz internetten çok çok daha avantajlı. Taahhütsüz internet verdikleri içinde istedikleri gibi at koşturuyorlar. Seneye göreceksiniz, enflasyon bilmemne diyecekler yine zam yapacaklar.


    Benim burdan herkese tavsiyem, en güvenilir gördüğünüz, 2 yıl taahhüt verebileceğiniz bir operatörden internet bağlatın. Böyle taahhüt yok, aylık ödeme, özgür internet masalları ile olmaz bu işler Türkiye de.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 4 Ağustos 2022; 17:44:38 >




  • koskoca türk telekomun bile fiberi getirmesi yılları alıyor. keşif çalışması, proje çizimi, proje onayı,yüklenici firma ile anlaşma, belediyelerden kazı ruhsatı alımı, kazı çalışması ve daha aklıma gelmeyen aşamalar... türknet bu abone kaybından sonra gigabit yatırımlarınıda durdurursa şaşmayın. ist-avrupa yakasında birçok binada gibabit altyapı var ama bina sakinlerinin haberi bile yok. haberi olsada işine yaramıyor akfit internet kullanıcısı değil çünkü. türknetin tek fiyat politikası çöktü. diğer firmalar 200 mbps paktleri açıkladı. bu saatten sonra türknetin yapacağı 24-35-75-100-200-500 gibi paketleri açıklaması. herkesde fiber altyapı yok. vatandaş 30 mbps kullanıyor 170 lira mı ödeyecek?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arazion -- 4 Ağustos 2022; 20:36:47 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.