Şimdi Ara

TURKNET 10 HANELİ HİZMET NUMARASI NASIL ÖĞRENİLİR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
65.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • UGzeg U kullanıcısına yanıt
    Merhaba cevabınız için teşekkür ederim. Geçtiğimiz günlerde bu konuyu diğer başlıkta konuşuyordum ve Türknet yetkilisi çok lazım olursa devreyi eski haline getirme imkanımız var şeklinde bir açıklama yapmıştı.

    Yardımı olabilir maksadıyla cevabı sizinle paylaşmak isterim.

    "Selamlar, evet VAE santrallerinden YAPA santrallerine geçiş işlemlerinde devre numaraları değişiyor. Tekrar YAPA'dan VAE'ye zaten ekstrem durumlar yaşanmadıkça geçiş yapılamıyor. Ek olarak hizmeti iptal ettirmeden bu ekstrem durumları yaşayan kullanıcılarımızı geçirebiliyoruz. Sıfırdan açtırmak gibi bir durum yok. "

    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/137016216 mesajın linki. Umarım en kısa sürede sorununuz çözümlenir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toygar87 -- 12 Şubat 2019; 1:18:30 >




  • Ekstrem durum dedikleri 1 mbps altı oluyor, bana dedikleri bu en azından. 2 aydır internet sorununu çözemediler 2 mbps alıyorum maksimum. Müşteri memnuniyeti için arayan kişilere, genel merkeze, çağrı merkezine, oim üzerinden ekiplere, çağrı merkezi aracılığıyla onların üst kademelerine hepsi ile konuştum, buradan geçen arkadaşlar olduğunu da söyledim. Hatta btk'nın kurallarını maddesine maddesine söyledim. YAPA'ya geçerken bilgilendirme yapmadıklarını ve tekrar vaeye geçmeme durumuna onay vermediğimi de bu yüzden her türlü haklı olduğumu belirttim, ezberlenmiş şeyleri söyleyip durdular. Bunun dışında zaten bilgi edinme kanununa da aykırı yaptıkları bir çok şey var. BTK'dan cevap aldıktan sonra CİMER üzerinden de başvurup bu durumların hepsini şikayet edeceğim. Artık VAE'ye geçirip üstüne bedava bir kaç ay kullanmayı teklif etseler bile o aşamayı geçti durum. Ben onlara resmi kurumlara başvurmadan önce yeteri kadar düzgün bir şekilde anlattım durumu. Biraz da inada bindi artık bu durum. Ben iptal ettirip başka bir firmaya geçip rahat rahat 80 mbps kullanabilirdim (Türk telekom ve türk telekom altyapısı kullanan firmalardan gelen net cevap. Saha dolabı 50 metre filan uzağımda). Fakat biz tüketici olarak gerekli baskıyı yapmazsak iss'lerin ya da diğer firmaların düzeleceği yok.




  • Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Yapa ya geçirildikten sonra oim deki dsl numarası 9 haneliye dönüştü. Bugün e devletten bakınca 10 haneli numaraya ulaştım.

    Umarım faydalı olur.

    Edevlet-Btk-Sabit telefon sorgulama
    TURKNET 10 HANELİ HİZMET NUMARASI NASIL ÖĞRENİLİR

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Uurunal

    Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Yapa ya geçirildikten sonra oim deki dsl numarası 9 haneliye dönüştü. Bugün e devletten bakınca 10 haneli numaraya ulaştım.

    Umarım faydalı olur.

    Edevlet-Btk-Sabit telefon sorgulama
    bu şekilde geçiş yapabildiniz mi ?




  • Endimiyon kullanıcısına yanıt
    Henüz yapmadım ama turknet teknik destekten aldığım bilgiye göre yapa'da internet taşıması yapılamaz ama numarayı başka operatöre taşıyabileceğim yönünde. Taşıdıktan sonra üzerine yeni internet alınabilir. 3 ay sınırı dolduktan sonra bakacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uurunal U kullanıcısına yanıt

    Ya Allah razı olsun senden. Turknet OİM beni çıldırtacakken yetişti bu mesajın.

    teşekkürler

  • Turknetten nasıl kurtulabilirim daha zor bir soru olurdu
  • 3 yıldır Turknet deyim. Fakat bu firma VAE'den yapa'ya geçiş yapmış. Şimdide başka bir yere taşımaya kalkınca sorun oldu. Turknet abonelik uzun vadede pişmanlıktır.

  • arty_e A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunu ve GSM numaranızı PM üzerinden paylaşmanız durumunda size yardımcı olacağım.
  • arty_e A kullanıcısına yanıt

    Ben de Turk.net içi YAPA / VAE geçiş ile ilgili benzer bir durum yaşıyorum. Turk.net te kalarak ya numaram değişerek VAE ye geçirilebiliyorum yada olmuyorsa mevcut numarım kaybetmeden başka ISP ye geçmeye çalışacağım. Ancak belirtttiğiniz gibi Turk.Net YAPA kaynaklı bir kısıtlama varsa, bu durumda her türlü mevcut 30 yılık numaram iptal olacak hatta başka ISP ye geçiş bile yapılamayacak demektir. Bu da kabul edileblir gibi değil !

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.