Şimdi Ara

Türklerin Ülkede ki Suriye liler İçin Ciddi Tepki vermesi Gerekmiyor mu Artık?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bu nedir arkadaş . her yer bunlardan doldu. ben artık Türklerin azınlık olarak kaldığını düşünüyorum. grup grup halinde gezen suriye liler. her yerde bunlar var. zincir market gibi market acıyorlar ne fiş var ne fatura var. ne vergi levhası var. bunlar nasıl çalıstıra biliyorlar? bizim marketlerden daha kalabalık içleri.zenginleşenlerde var artık içlerinde. arabalar evler de almaya başladılar.


    bunlar ne olucak boyle . tatil bölgelerinde haberler geliyor. kocasının yanında taciz ediyorlarmış kadınları. laf atıyorlarmış. denizler kumsallar hep onlara ait oldu. butun sehirlerdeki en guzel parklar bahceler bunların toplanma alanları oldu !


    cumhurbaşkanı da cıkıyor diyorki biz onları gönderirsek orda kadınları kızları oldururler. bunlara bakmamız boynumuzun borcu. abi suriye de nerde savaş var ya.hangi bolgesinde savaş var? adam tatile suriye ye gidiyor sonra geri dönüyor boyle multecimi olur.


    valla tek umudum 2023 deki seçimlerde gençlerimiz yeni isimleriyle Z Kuşağı .o savaşı verdik verdik. veremedik Turkiye icin cenaze namazı kılına bilir.








  • Yapacak bir şey yok oy vermek dışında. Eylem yapsan terörist diye içeri atılırsın. İnternetten bir şeyler yazsan "halkı kin ve tahriğe teşvik"ten içeri atılırsın. Gerek muhalif medya gerekse iktidar medyası dört bir kolda göçmen propogandası yapar. Muhalefetteki siyasiler bile bu göçmenler konusunda kesin tavır takınmaz. devlet kendi eliyle daha fazla göçmen almak için uğraşır. Sonunda ülkeye milyonlarca yabancı dolar. Biz de sesini çıkartmaktan aciz yaratıklar olarak seyrederiz bu durumu.

  • O tepki verecek kesim defalarca tepki verdi her türlü iftira ve şiddete maruz kaldı


    bu olan olayların olmasına sebep olanlar onca uyarıya rağmen akp'ye oy vermeye devam edip desteklediler bu saatten sonra son dönemeç


    bir sonraki seçim ( hoş seçim de sistemin değil yönetecek gurubun aynı ideolojinin seçimi her ne kadar şahsımca benimsemesem de ama )


    eğer bir sefer daha iktidar olurlarsa bu halk kendi seçimini kendi yapmış demektir olacak olan her tür olumsuzluğu kendi isteyerek kabul etmiştir


    vebali de onların üzerinedir ötesi değil


    her canlı ölüyor kimseye kalmadı bu dünya bu olaylara sebep olanlarda ölecek hesabı er ya da geç görülecek


    dilerim Allah c.c. ün Gazap ve Öfke sıfatları ile karşılanıp sonları perişanlık olsun amin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 29 Temmuz 2021; 11:12:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.