Şimdi Ara

Türkiyede ki futbol anlayışı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kimse üzülmesin. Genk İyi bir takım. Sorun bizde.

    Bakın avrupa sıralamasında bir çok ülkeden gerideyiz.
    Gelirimiz kısıtlı.

    Bizde bir klüp başarısız olunca onu kapatmak için hop bir transfer ile taraftarı susturuyor.
    Herkes ffp ye takılmış durumda borç desen almış başını gitmiş.
    Şu genk in kadroya bak genç ve ucuz.
    Örnek galatasaray maicona imza parası ile bonservis dahil 10 milyon euro ödüyor. Ulan gelirin ne adamı 20 ye mi satacak yok. Ndiaye denen adam gelmiş 250 bine osmanlıya. Bizim bir oyuncu ya 1 2 vermemiz gerekir bonservis olarak. Tabata örneği 8 milyon verdiniz yazık ya.
    Birçok klüp şu çok dev geliri olanlar hariç oyuncuyu bedava gibi bir fiyata alıyor. Türkiyede önüne gelene 8 versin 10 versin maaş 4 olsun yuh ya. Al ucuz oyuncuyu parlat sat elinde patlasa ne yazar.

    Tarık, ozan, negredo, fegouli, rvp, guiza, maicon, belhanda, Vs Vs Vs.

    Bu bizi hep geri götürür köklü değişim lazım. Lige sınırlama gelmeli uefa değil TFF demesi lazım 2 milyon 3 milyon dan fazla para veremezsin. Al gençleri oynat şartlar eşit. Kulüpler batmaz. Avrupa da başarı hayatta gelmez zaten bu şekilde. Bari o şekilde oynat oynat sat

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam al-satlarla büyük takımların düzelemez bu saatten sonra. Sizin dediğiniz mantık en doğru olanı. Ama bizde altyapı artık yok gibi birşey,3,4 yılda 1 oyuncu koyabiliyor yada koyamıyoruz paftan.

    Yurtdışında 18,19,20 yaş aralığında keşfedilmemiş çok ucuz ve kumaşı iyi adam var ama burdada bir sıkıntı var ki, çoğunu top klas yada bir alt seviye takımlar herifler kramponunu bağlamadan kendilerine bağlıyorlar. Ya kiralama yada yüksek bonservis.. kur oranları ortada. Herşeyi geçtim bizim türk insanının profili ortada. 20 yaşındaki forvet derbide gol kaçırsın öldü bitti o adam. Sabırsızlık var. Şahsi fikrim 80,90 lar geri dönüyor yavaş yavaş. Bu sefer o zamanki kaliteli türk oyuncularda yok. Futbol artık atletik oynanan bir oyun avrupada. Hız herşey, toplu topsuz her türlü hızlı olacaksın.Avrupada başarı için kaliteli topçular gerek. Talisca,sneijder,aboubakar,kuyt vb..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam genk bizim beşiktaş dan galatasaray dan daha mı büyük.

    Adamların sistemi bu. Verilen paralar yazık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genk bizim ligimizde şampiyon olur ama biz onların liginde şampiyon olur muyuz çok zor ihtimal.
  • çarşı67 Ç kullanıcısına yanıt
    Şu anki bizim ligde Fb ~ Gs ~ Bjk dan kaç oyuncuyu ingiltere ispanya fransa italya da ilk 8 deki kulüpler de göreceğiz. Yaklaşık 90 kişilik oyuncu grubundan. Maksimum 3 ~ 5 . Genk in şu an ki kadrosu 3 seneye liverpool dan tut. Valencia atm totham Napoli Vs ye gidecektir görün bakın yaklaşık 10 oyuncu gider. Bizden 3 klüp den bir genk çıkmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 6 sene önce göze batmıyordu böyle yüksek bedelli transferler dolar o kadar yüksel değildi 2 civarındaydı hatta 2013 2012'de 2 bile değildi o yüzden gelirle bir türlü karşılanıyordu borçlar ben kluplerede kızmıyorum büyük ekonomik kriz var dolarla vs yapılan her işte böyle batmalar mevcut ve tek eğlencemiz olan futbol'da maleseef gözümüzün önünde borç bataklığından biticek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.