Şimdi Ara

TÜRKİYE VE YUNANİSTAN'IN NEYİN KAFASINI YAŞIYOR OLMASI? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Lucius24 L kullanıcısına yanıt
    Türkleri bu topraklardan Yunan ABD Amerika temizleyemez. Ama Türklükten ve isminden rahatsiz olanlar, Türk yerine Milli ve Yerli diyerek biryerden bilincaltindan temizlemeye baslamistir bile.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • milliyetci duygularla dusunmezsek temizleyebilirler amerikalilar sadece ucaklarla bombardiman yapsalar tas ustunde tas kalmaz sen onlarin amerikasina bir tane bomba bile birakamazsin o derece vahim bir sekilde tokatlarlar ne yazik ki... dolar 500 lira olur acliktan millet birbirini yer oyle bir kaosta yunan ordusu marslarla izmire cikar ve iclere dogru ilerlerler aclıktan birbirini yiyenler vatanı milleti sakaryayı bırakıp yunan bayraklarıyla sıraya dizilirler.. dogudan isyan edecekler zaten hazir bir o kadar da arab var icten distan ucaklarla karadan her yerden ulkeyi mahvederler perisan ederler..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 1 Ekim 2022; 16:23:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muammer816 M kullanıcısına yanıt

    nükleere gerek yok Türkiye ekonomisi hassas ve kolayca ekonomik olarak yamultulabilecek bir ülke.. adamlar tweet atarak dolar yükseltme kudretine sahip.. onlarla savastıgın an dolar olur sana abartısız 500 lira..


    yani 100 yıl önce doğru düzgün savas teknolojisi falan yokken siper savaslarında ingilizlerin yorgun dominyon askerleriyle savasmak kolaydı.. dominyonlardan gelen askerler 7 yıldır teskere alamamıslar birinci dünya savasından beri aynı adamlar savasıyor artık yeter kralicesine de ingilteresine de diyorlar..


    buna bakarak sanıyorlar ki: atalarımız bunları dövmü$ yine döveriz..


    bu yunanistan sadece yem bununla seni savastırıp aha da Türkler yunanistana haksız yere saldırdı diyecekler sonra Amerika devreye girecek.. birincisi karsında 100 yıl öncesinin ingilteresi yok cok daha kötüsü Amerika var..

    ikincisi 100 yılda her sey değisti adam ucaklarla bir bombalamaya baslasa perisan olursun yahu.. ülkede ne elektirik kalır ne tesis kalır ne fabrika kalır gördügün 5 binadan 4 tanesini yıkarlar.. bunlarda para cok bomba cok bir de üstüne zevkine bombalarlar hatta..


    ülkeyi 500 yıl geriye gönderirler.. ondan sonra söyledigim gibi icten dıstan her sekilde cöreklenip bitirirler..


    bundan baska senaryo yok.. bu duruma düsmemek gerekiyor bir kez düsersen perisan ederler..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 1 Ekim 2022; 16:44:35 >




  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt

    +1

    yunanların uyguladığı siyaset akp ninde uyguladığı gibi dış güçlermuhabbeti,onların tek farkı bizim düşman olduğumuzu ve işlerine çomak soktuğumuzu düşünmeleri,bunun bir tık ötesi tüm dünyanın çekemediği akp hükümeti işte,tek farkları denizin diğer tarafında olmaları

  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    TÜRKİYE VE YUNANİSTAN'IN NEYİN KAFASINI YAŞIYOR OLMASI?
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

    el şakşukiye kasabasının muhtarını ele geçirecez mi

  • Peter Jones P kullanıcısına yanıt

    selanikte namaz kılacağız

  • Peter Jones P kullanıcısına yanıt

    tabiki kardeşim bordo klavyeliler telsiz kapattı

  • Lucius24 L kullanıcısına yanıt

    Gelde anlat. Adamlar gemilerle füze yağdırsa ki bunlarda öyle füzeler var milimetrik vuruyor. Öyle saddamın kilometrelerce öteyi vuran scud füzeleri, hamasın attığı dandik füzeler gibi değil. Zaten türkiyedeki tüm tesisleri biliyorlar. Rusyanın amiral gemisini bile vurup batırdılar kim nasıl vurdu bilmiyoruz. Kara savaşına gerek yok ki. Donanma ve hava kuvvetleri gitse bitmişiz demektir. Havadan bizde olmayan bombardıman uçaklarıyla mahvederler. Ülkenin en büyük askeri üslerini bombalasalar yetmezse barajını, santralini vursa karadan gelmesine hiç gerek yok. 50 sene geri gideriz. Ne ekonomi kalır ne ordu. Zevkine bombalarlar demişin o kadar değil ya dresden şehri gibi yapmazlar. Orayı zevkine bombalamışlardı. Bizi zayıflatırlar, bitmeye yakın hale getirirler ama komple bitirmezler.

  • Ya bu sözde barış yanlısı doğa dostu iklim dostu dünya devletleri kendi içlerindeki savaşları asla sonra erdirmeyecek.Sözde hepsi dünya barışı için mücadele ediyor ama birbirilerinin üzerlerinden geçmek için hepsi birbirini ateşliyor.İnsanlar kendi eliyle kıyameti getirecekler.Ne zamanki dünya dışı uzaylı bir medeniyet dünyayı keşfedip bütün insanlığın kökünü kazımaya başlar o zaman haydut devletler kendi içlerindeki savaşın boktanlığını anlayıp birleşmeye başlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    Knk trde suan osursalar ic savas cikacak

    Twitterda ekside ideolojik ic savas yasaniyor her gun

    Cakmak caksalar bu is tamam ne ugrasacaklar çorak ic anadoluya asker sokmakla

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.