Şimdi Ara

Türkiye ve Avrupa’da bir ilk! Hibboux Yataklarında 365 gün Deneme Fırsatı,%20 İndirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
30
Favori
32.675
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hibboux Kimdir?

    Hibboux, uykuyu ninnilerin ve koyun saymanın ötesinde görmüş iki kardeşin yarattığı konsept bir uyku markasıdır. Yataş firmasının ikinci jenerasyon sahipleri olan Serhan ve Şölen Altop kardeşler, yoğun iş seyahatleri sırasında tanıdıkları farklı kültürler ve tespit ettikleri ihtiyaçlar sayesinde sağlıklı uykunun hepimizin ihtiyacı olduğunu ama hiçbirimizin farkında dahi varmadığını görmüş ve Hibboux markasını yaratmışlardır. Hibboux, “Doğadan ilham alan sağlıklı uyku ürünleri” konsepti altında, doğaya saygılı, sağlığa zararlı kimyasal barındırmayan ve sürdürülebilir malzemeler kullanılan yatak, yastık, yorgan, nevresim, pijama gibi uyku ürünleri üretip satışını yapmaktadır. Türkiye, Fransa, Hollanda’da bulunan E-ticaret satış kanallarına çok yakında Almanya ve Amerika’yı da dahil edeceklerdir.

    Neden 365 Gün Deneme veriyor?

    Hibboux, son teknolojide ilham alan, kesintisiz ve verimli bir uyku için ihtiyaç duyulan tüm elementleri bir araya getirerek en doğru yatağı en doğru fiyata tüketicilerine sunmayı ilke edinmiş. Mağazadan yatak satın alma deneyimi, birbirinden farklı konfor derecelerine sahip yatakları sadece birkaç dakika üzerinde yatarak karar verilen bir süreç. Hibboux bu süreci tüketici için daha eğlenceli, etkili ve uygun fiyata gerçekleştirmenin mümkün olduğunu söylüyor. Geleneksel mağazacılık anlayışının kapsamında bulunan mağaza kirası, personel gideri, kısıtlayıcı iade koşulları gibi pek çok şartı ve yatak fiyatını artıran ek maliyeti aradan çıkartıyor ve tüketicinin yatağını kendi özel ortamında deneyimlemesini sağlıyor. Hibboux, birbirinden farklı vücut yapısı, yatış pozisyonu ve bütçeye sahip herkese uygun yatak çeşidine sahip. Herkesi mutlu edecek bir yatağı olduğunu konusunda kendine çok güveniyor. İşte bu yüzden, Hibboux.com’dan siparişini vereceğiniz yatağınızı tam 365 gün boyunca pijamalarınızı giyerek, yorgun, mutlu, enerjik, düşünceli, türlü türlü duygu ve düşünceyle deneyimleyerek fiziksel ve ruhsal olarak sizin için doğru olup olmadığını keşfetmenize olanak sağlıyor.

    Koşulsuz Şartsız İade

    Hibboux.com’dan sipariş verdiğiniz yatağınız Türkiye’nin her yerine kapınıza kadar teslim ediliyor. Yatağınızdan memnun kalmazsanız, hiçbir şart ve koşula bağlı kalmaksızın, 365 gün içinde firma ile iletişime geçerek, ve sadece yatağınızı kapınızdan teslim ederek iadesini gerçekleştirebilirsiniz. Herkes sağlıklı ve rahat bir uykuyu hak ettiğini düşünen Hibboux, en doğru yatağı bulma sürecinde her zaman tüketicinin yanında.


    %10 KDV İndirimine Ek %20 İndirim Fırsatı.

    Türkiye ve Avrupa’da ilk kez sunulan bu ayrıcalıktan faydalanmak için şimdi doğru zaman. Eğer yatağınız yüzünden geceleriniz ızdıraba dönüştüyse, yatağınızı yenilemek istiyorsanız veya yeni eve taşınma sürecindeyseniz, “365 gün deneme” lansman dönemine özel, tüm yataklarda geçerli %10 KDV indirime ek %20 indirim fırsatından faydalanabilir ve hemen şimdi Hibboux.com’dan sizin için en doğru yatağın siparişini verebilirsiniz.


    Türkiye ve Avrupa’da bir ilk! Hibboux Yataklarında 365 gün Deneme Fırsatı,%20 İndirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Karagan -- 21 Mayıs 2020; 16:18:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bu yataktan kullanmış olan bir arkadaş var mıdır varsa yazabilir mi indirime girmiş yeni ev kurcaz merak ettik iyi midir
  • Ben kullanıyorum cloud serisini memnunum otel yatağı gibi fakat Dream serisi vs daha iyidir sanırım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.hibboux.com/hibboux-botanic-pocket-yayli-yatak
    ben bundan kullanıyorum 2senedir.
    bir sıkıntısı yok.
  • Bambi borjen ile aynı fiyat.

    Bilemiyorum altan bilemiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar alıp kullanan varsa deneyimlerini paylaşabilirmi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eksisözlükteki yorumları insanı huzursuzlandırıyor
  • Yataş ismi geçmiş almam, önermem. Dünya para verdim premium yatak aldım, 1. sene bir tarafı çöktü. Kilom 70 civarı... Bu markaya bakarken yataş şikayetlerini de dikkate alın derim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadima kullanıcısına yanıt
    👏👏👏

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.