Şimdi Ara

Türkiye ve Afganlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Size yaşamış olduğum bir olayı anlatayım. Bizim yurtta öyle sakallı terorist tipli biri vardı. Değişik bir elbise ile dolaşırdı. Bunun adını çamaşır listesinden buldum. Facebookta arattım. Adamın profil el kaide vs fotoları doluydu. Mutfakta hep denk gelirdi, birgün sordum sen terorist misin diye buna. Bu gitmiş başkalarına anlatmış olayı. Bu olay yurdun facebook grubuna düşmüş ve 24 kişi beni şikayet etmiş. 20 tanesi Türk 4 tanesi yabancı.


    Müdür dedi, öğrenci şikayetçi olursa başın derde girecek git özür dile dedi. Adam profiline Türkiyenin de terorist ilan ettiği adamın fotosunu koymuş, teroriste terorist demenin neresi suç dedim. Neyse bu eleman şikayetci olmamış benden. Ama 3-4 ay sonra kovulduk yurttan yere balgam atan yabancı yüzünden.


    Bu olay olalı 6 sene falan oldu. Ben tam o zamandan bu ülkenin bu duruma geleceğini tahmin ediyordum.


    Bizim insanımız bu durumu haketti. Bakın yunanlar sınırdan geçenleri taşladı. Yıllardır heryere suriyeli doldu, kaç kişi tepki gösterdi bu duruma.


    İnsanlar tepki gösterse sizce bu durum bu hale gelir miydi?


    Bize ırkçı diyen solcular, onlar din kardeşim diyen dinciler seve seve yaşasınlar afganıyla suriyelisiyle artık adını bilmediğim ülkelerden gelenlerle.








  • Afganları ve Suriyelileri ülkemde istemediğim için çok ağır linç yiyorum hatta Reddit böyle yaptığım için benim yorumlarımı nefret suçu deyip sildi ülkemiz için tamamen külliyen zararlar hümanist solcu kesim sanıyor ki sevgimizden alıyoruz alakası yok oy için alınıyor Bop projesi için Orta Doğu olma projesi için alınıyor dinci kesim zaten kafayı yemiş o adamlar önce seküler kesimi gebertir ondan sonra onlara din kardeşim diyen bizim Türk Kürt Müslüman tayfayı katleder çünkü adamların İslam anlayışında farklılıklar var ve Müslümanlar farklılıklara tahammül edemiyor iki kesim için de sonu kötü bitiyor ülkenin anası ağlayacak anası

  • Ayrıca tepki göstersek ne fayda cumhurbaşkanı ne derse o oluyor her şey ona bağlı ayrıca tepkiden bir etki almak istiyorsanız Fransa toplumu gibi olmak ZORUNDASINIZ ama bunu bizim toplumun çoğu anlayamadı kafaları basmıyor

  • İçicen şarabı s... arabı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.