Şimdi Ara

Türkiye Sunucusu Küçük Yaş Grubu Kitlesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İşsizmisin birader , bakicam bir kacina ty

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya şimdi bu çocuklar oyun oynamayıp ne yapsın.devir belli artık çocukları dışarda oynatmaya bile korkuyoruz.mecburen bir şekilde oyalanacak.en popüler OYUN olan Lolü oynaması onun en doğal hakkı.zaten bu çocuklar genelde bronz silver liglerinde takılıyor.eğer bundan gocunuyorsan zeka yaşının o çocuklardan bir farkı yok zaten.Ayrıca adı üstünde Oyun oyunu kim oynar çocuklar tabi.
  • Bak kardeşim oyun demişsin çocuk oynar başka kim oynayacak demişsin bi cevap yazayım

    Kendim 95 liyim üniversite son sınıfım. Benim ilk online oyunum tabikide Knighttı. 2005 yılından itibaren online oyun oynamaya başladım yani 10 yaşında. Bak 10 yaşın altını çizmek istiyorum. Ben o zamanlar oyunda insanlara küfretme bile ihtiyacı duymuyodum bu alınan terbiyeyle karakterle alakalı bişey. Beni knightta çıldırtanlar party atıp apostlelere çekenler olmuyomuydu oluyodu, tradeden kandırıp +8 item vericem yok işte gb çoğaltcaz falan diye çok kandırıldım bende. Ama tutupta birine hiç bi zaman ana bacı giydirmedim.

    Bende oyunlarla büyüdüm kısacası ki bu oyun para vermenizi gerektircek bi durum yok. Lol diğer oyunlara göre daha masum. Diğerleri para yatırılmadan bi yere varılmıyor.

    Böyle bi oyun için neden karşısında görse ödü bokuna karışcak adamlara söverler klavye artistliği yaparlar ? Sence bizim gibi insanlar bu çocuklarla aynı ortamda oynamayı hak ediyor mu ?

    Oyunu kim oynar çocuk oynar tabiki demişsin. İyi o zaman Pokerde bi oyun onuda çocuklar oynasın bakalım. Oyun diye illaha sırf çocuk olacak sırf çocuğa hitap edicek diye bişey yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 8 Eylül 2016; 8:57:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slime dan yaptığım mouse ü mla bende oynuyorum. Ben Slimecıoğullarından Salih Reizzzz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gidin 9 aylık oynayın yakar top oynayın 9 taş oynayın şu tiplere bak ya saygı denen şey 0 zaten. Ailelerinde sorun çocukların suçu yok gördüklerini yaparlar. Biz çocukken küfür etmeye afedersiniz g*tumuz yemezdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O çocukları sen ben izlemiyoruz zaten yaşıtları izliyor bırakalım kendi kendilerine eğlensinler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orgazm olmuş gibi sesleri var SDOLIGDSFOGISDOGHIOFG
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.