Şimdi Ara

1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL! (260. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.428
Cevap
120
Favori
548.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ayıp oluyor beyler A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Konu linki ile birlikte müşteri numaranızı ve kodunuzu PM üzerinden paylaşır mısınız? Sisteme ekleyerek size yardımcı olmak isterim.
  • @TurkNetDestek merhaba, 35mb vdsl kullanıyordum ve hızım 33 civarıydı, 3 ay önce hızım 18 mb civarına düştü ve destek kaydı açtım. Destek ekibiniz 3 ay boyunca sürekli mail atarak süreci takip ettiklerini söylüyorlardı fakat Türk Telekom kaynaklı da olsa bir problem 3 ay boyunca çözümsüz bırakılamaz. Hizmeti onlardan alıyor olabilirsiniz fakat müşterinizin problemini yeteri kadar sahiplenmediğinizi düşünüyorum.


    Yanımdaki binada fiber olup 2 bina ötedeki dükkan için 75 Mb vdsl hızları çıkarken aynı sokakta 100 lira verip 17-18 Mb internete terkedilmek çok can sıkıcı.

    Ve maalesef alternatif bir altyapım yok, siz olmazsanız da başka bir TT altyapılı hizmete bakmak durumundayım.


    Açtığım destek kaydı 43869731 ve Destek Kayıtlarım menüsünden ulaşamıyorum, destek kaydınız bulunmuyor yazısı görüyorum profilimde.

    Yeni kayıt açmak istediğimde ise varolan fakat erişemediğim kaydım sebebiyle hata alıyorum.


    Bana somut bir geri dönüş sağlayabilir misiniz? 3 aydır Türk Telekom'un sizi oyaladığını düşünmüyorum, ortada bazı bilgiler olmalı. Hızınız kalıcı olarak düştü, dibinizde fiber olmasına rağmen binanıza maksimum 18 Mb verebiliyoruz, Türk Telekom 3 ay boyunca kabloları kontrol etti fakat bir çözüm bulamadı gibi bilgiler önümüzü görmemiz açısından faydalı olacaktır.


    Şimdiden teşekkürler.





  • Reppu kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunun çözüm sürecinin uzaması üzerine önceliğini teknik uzmanlarımıza ilettim. Arkadaşlarım bu konuda saha ekiplerinden güncel bilgi alarak sizinle iletişime geçecektir. Konuyu ben de yakından takip ediyorum.
  • Stoneiron04 kullanıcısına yanıt
    Neredeyse 48 saattir internet yok.
    Körü körüne hiç bir şeyi övmemek lazım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Bizim de sorunu çözseniz de biz de övsek keşke. 40 saat oldu hala internet yok.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ibribr kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol ederek yardımcı olmak isterim. Oluşturduğunuz destek kaydı numarasını ve konunun linkini PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • kurulum yapıldı ama portmanto içinde kapaklı bir bölüm var oraya kurmuşlar. modemin üstünden 3 tane kapak geçiyor. kurmalarını söyledim odaya kurmamışlar cat6 priz yok diye cat3 varmış sanırım. diğer odaya kablolu bağlamam gerek tek diş 2.4ghz çekiyor. 5 ghz zaten çekmiyor. portmantoyu delmeden evi kabloyla doldurmadan bu işi nasıl çözeceğiz? 130 ping 4.4 de hız alıyorum. takan arkadaş bir de çeker ordan sorun olmaz demiş. aha çektiği bu 130 ping 4.4 de hız. bu modemi diğer odaya taşıyamaz mıyız bilen var mı?

  • ayıp oluyor beyler A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol ederek yardımcı olmak isterim. Oluşturduğunuz destek kaydı numarasını ve konunun linkini PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • Türknet İndirimli Tarifeler Yokmu Daha önceki Sağlaycımda Basın Tarifesi İndirimi Mevcuttu sizde böyle uygulamalar Yokmu

  • MrChame kullanıcısına yanıt
    Merhaba, altyapınızın desteklediği 100 Mbps'e kadar hizmeti 99.90 TL'ye veriyoruz. Bahsettiğiniz gibi kampanyamız bulunmamaktadır. Sadece engelsiz tarifemizde indirim bulunmaktadır.
  • Değerli Forumdaşlar,


    Aşağıda yönlendirdiğim iki mesajı okumadan lütfen abone olmayınız, 3-4 yıldır kullandığım Turknet'in artık fazla olan uyanıklıklarını ayrı bir konu açıp tek tek aktaracağım. Şimdilik aşağıdaki riskleri kabul ediyorsanız abone olunuz.


    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/146956932


    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/150056173



    İyi forumlar.





  • HızırBey kullanıcısına yanıt
    Merhaba, konuyu ayrıntıları ile birlikte teknik uzmanımıza ilettim. Bu konuda teknik uzmanlarımızdan bilgi bekliyorum. Verilen bilgiye istinaden size buradan bilgi vereceğim. Konuyu ben takip ediyorum.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Sn. Yetkili,


    Sizi ve çabalarınızı anlıyorum, işiniz zor. Ama işi çözecek olanlar ve Yöneticileri şunu anlamıyor/algılayamıyor, sinirli bir müşteri ne kadar zarar verebilir!?


    Bakın iki örnek;


    TURKNET ABONELERİ DİKKATİNE!


    1- Otomatik ödemesi olanlar, faturalarının son ödeme gününde mi, yoksa önceden mi Kredi Kartından tahsil edildiğini lütfen kontrol etsinler. Son 5-6 ay. *Banka üzerinden verenler hariç.


    2- Faturanız ay başında oluşturulup, son ödemesi 20-22 aralığına denk geliyordu, yeni sistemde son ödeme ayın 14-15 ine çekilmiş. Farklı İİS ye göre 30 gün önceden faturanızı ödüyorsunuz, çünkü normal şartlarda ay sonu faturalama, 10 gün içerisinde de ödeme yapılır.


    Turknet bunu hakediyor mu?


    1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!


    *Bilgi ve Resim ekleme




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HızırBey -- 6 Ağustos 2021; 17:39:6 >




  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Hocam öncelikle merhaba benim bulunduğum mevkide altyapı yoktu TT yi aradım ve 3 aydan beri sürekli mesaj geliyor en kısa sürede hallediceklermiş vs vs ben TT aboneliği almadan direkt türknet bağlatabilirmiyim ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk net kalitesi aşağıda.1 gün değil her gün böyle!

    1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün forumdaşlara önerimdir eğer ki Turknet'ten ayrılırsanız kesinlikle önden çıkan son faturayı ödemeyin. İptal talebi yaptınız diyelim ne yapıp edip bir aylık kullanılmayan dönem için fatura düzenliyorlar. Derken hattınız iptal oldu diyelim 25 günlük fazla tutarı ödeyin biz iade ederiz vs derler. Faturayı ödersiniz Sonra müşteri hizmetlerine ulaşamazsınız paranızı vermemek için kırk takla atarlar. Ben Haziran ayında iptal ettiğim aboneliğin ücretinin iadesini şikâyet Var'a yazmama rağmen hala alamadım.

  • x15 kullanıcısına yanıt

    Bizim hat değerleri de çok düşüktü forumda gördüm TBT.net diye bir firmaya taşıdım 35 mb 65 tl artı tahütsüz herhangi kurulum vs ücreti de yok. Aynı hat aynı modem Turknetten kat kat hızlı oldu düşme vs de olmadı. Tavsiye ederim. Taşıma yapınca internetsiz günde olmuyor. Beğenmezseniz iptal edersiniz.

  • Tavsiyeniz için teşekkürler.Ben şu an kullandığım fiyattan 30-50 TL daha fazla vermeye razıyım.Yeter ki bu şekilde sıkıntı olmasın.Maalesef bulunduğum yerde TTNet altyapısından başka bir alternatif yok.Turkcell ve Vodafone boxları inceliyorum ama onlarda da hız düşük gözüküyor.Tbtnet i hiç duymadım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!

    Fakat 35 mb VDSL veriliyor. Neden 35 dedigimde ise altyapınız 35 megabiti ancak destekliyor deniyor?

    Kardeşimde Türknet kullanıyor oda 85mbps cıkıyor ama 33mb download 6mb upload alıyor.

    Bu işte bi gariplik yokmu




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 7 Ağustos 2021; 13:21:19 >
  • Yükselmizrakli Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba, eğer adresinizde altyapı yoksa maalesef hizmet veremiyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.