Şimdi Ara

1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.359
Cevap
117
Favori
541.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Abicim şu telefonlara bir insan koyun artık ne lanet bir sistem bu. Maille olmuyor işte anasını satim sorun çözülmüyor. Derdimizi adam gibi anlatalım düzeltecekseniz düzeltin yok olmuyorsa söyleyin başımızın çaresine bakalım.
  • En sorunlusu millenicom
  • "aynı zamanda en düşük ping değeri sunan operatörü oldu."

    Bunu gerçekten kim söylüyor ?
  • beoa291 B kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, müşteri memnuniyet oranları birden fazla değerle ölçülebilir. Bunların hepsi birbirinden farklı olduğu için size net bir bilgi veremem ancak bizi tercih eden yeni kullanıcıların %60'ı arkadaşını getir kampanyamız ile bize geliyor. Bu da demek oluyor ki kullanıcılarımızın %60'ı çevresine bize öneriyor
  • O Kablo Net'in eksiliği
  • Ping sorununu düzeltin kalan %40 lık kesimde size gelir emin olun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert478 -- 3 Ekim 2019; 14:2:16 >
  • zipcikti88 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, Nperf'in verileri bize aslında her şeyi gösteriyor.

    "TurkNet, nPerf’un son bir yıl verilere göre sadece Türkiye’nin en yüksek hız sağlayan operatörü değil, aynı zamanda en düşük ping değeri sunan operatörü oldu. Ortalama 48.86 milisaniye Ping değeri ile TurkNet rakiplerini geride bırakarak adını ilk sıraya yazdırdı."

    Eğer hattınızda bir sorun olduğunu düşünüyorsanızwww.turk.net/oim bize kayıt açarak durumu bildirin. Arkadaşlarım hizmetinizi kontrol ederek size yardımcı olmaya çalışsınlar.

    Müşteri memnuniyet oranları birden fazla değerle ölçülebilir. Bunların hepsi birbirinden farklı olduğu için size net bir bilgi veremem ancak bizi tercih eden yeni kullanıcıların %60'ı arkadaşını getir kampanyamız ile bize geliyor. Bu da demek oluyor ki kullanıcılarımızın %60'ı çevresine bize öneriyor
  • EXERA kullanıcısına yanıt
    Merhaba, biz size sizden daha çok hizmet vermek istiyoruz. Muhtemelen eski adresiniz ile yeni adresinizin altyapı kablolama sistemi farklı... Eğer yeni taşındığınız evinize sadece fiber altyapısı geliyorsa ne yazık ki size hizmet veremeyiz. Biz TurkNet olarak farklı İSS'lerin fiber altyapısını kullanmıyoruz.

    Yanii size hizmet veremememizin bu gibi birden fazla sebebi olabilir. Sizin kadar üzgünüm
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Ben sizden hala cevap bekliyorum konuya sizi 3 kere etiketledim yardımcı olur musunuz ilk başta 85 mbps internet veriyoruz dediniz, sonra dün akşam kontrol ettiğimde en fazla 50 mbps verebiliyoruz dediniz ben 85 mbps diye size geldim... ama interneti daha kontrol bile edemedim dün teknik servis çağırdınız daha türk telekom bağlantı yapmadan ben müşteri hizmetlerine diyorum ki evime bağlantı yapılmışmı evet yapılmış portunuz da aktif diyor teknik servis yönlendirilmesi yapıcaz açılacak dedi ama türk telekom aktif etmemiş nasıl oluyor neden oluyor anlam veremiyorum.. 1471292 müş no yardımlarınızı bekliyorum.
  • xLab X kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, tüm destek ekibi arkadaşlarımız kendi alanlarında uzmanlar. Belirlenen süreç eğitimlerinden geçerek değerlendiriliyorlar. Tabii bazı durumlarda hata yapılıyor olabilir. Bunun için zaten siz değerleri kullanıcılarımıza alan oluşturduk...

    Bizi bize şikayet edebilirsiniz. Memnun kalmadığınız bir destek anlayışı vs her hangi bir şey olduğundawww.turk.net/oim 'e girerek bizi bize şikayet edebilirsiniz. Daha sonra çözüm merkezi uzmanlarımız bu kayıtları detaylıca inceler ve hatalı bir işlem gerçekleştirildiğini gözlemlerlerse sizinle ilgilenen arkadaşımıza bir geri bildirim yaparlar.

    Biz her zaman kullanıcılarımızın yanında olmaya çalıştık, çalışıyoruz. Bir hatamız varsa en güzel özrümüzü dileriz.
  • kraymon K kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, Nperf'e bu araştırması için teşekkür ederiz. Yapmış olduğu araştırma ile ülkemizdeki İSS'lerin tüm performansını ortaya çıkarmış oldu.
    Tabii satmak istiyorlarsa satabilirler. Buna biz karışamayız. Ama biliyorsunuz diğer İSS'lerin yüksek hızlı paketlerinin fiyatları ortada... Biz 100 Mbps kadar hızları 75,99'a veriyorken diğer İSS firmaları hemen hemen bizim üç dört katımız yüksek fiyatlara veriyor. Tercih kullanıcıların
  • benim internetim telekom vdls2+ 50 mblit paket turknete geçmek istediğimde ADLS verebiliriz 8mbit diyorlar benim protu kaptirmadan beni taşiyabilecek delikanli varmi? 100 mbit turknet tarifesi için ? attan inip eşşeğe binmiş gibi olmamak için soruyorum ? biz yapariz kardeşim diyorsaniz şu dakka geçerim turknete
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xcientist

    benim internetim telekom vdls2+ 50 mblit paket turknete geçmek istediğimde ADLS verebiliriz 8mbit diyorlar benim protu kaptirmadan beni taşiyabilecek delikanli varmi? 100 mbit turknet tarifesi için ? attan inip eşşeğe binmiş gibi olmamak için soruyorum ? biz yapariz kardeşim diyorsaniz şu dakka geçerim turknete
    "Biz 100 Mbps kadar hızları 75,99'a" güldürmeyin :DD:ASD:ASD zorla gülüyorum dicem ama komik

    75 liraya 35mbit veriyorsunuz + 10 lirayada yani 85 liraya 75mbit veriosunuz.

    Diğer XX firmalarda aynı paraya 75 lira 75mbit veriyor üstelik +10 lira istemiyor :)
  • 2 senedir kullanıyorum memnunum ancak aldığım hız günden güne değişiyor, bu dalgalanma pek de hoş bir durum değil.
  • ilk ay ücretsiz dediniz 70 tl fatura çıktı. 2. aydayım 100 küsür tl fatura çıkmış. nasıl oluyor açıklar mısınız?
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Bu sayfadaki santral isimlerine göre zaten YAPA varmış diyebiliyorum ancak mesela Bursa/Beşevler santralinin olduğu caddede yada hemen arka sokağında bir adres (8-10 adres) sorgulatsam da hiçbirinde YAPA gözükmüyor.Genellikle 35 Mbps paket çıkıyor karşıma.
    Bu YAPA denen şehir efsanesi nerededir tam olarak anlamış değilim.Bursa'da onlarca adres sorgulattım YAPA santrali civarında ama daha bir kere bile YAPA altyapısı olan bir adres bulamadım malesef.
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, fiber altyapımız var. Genişletmek için farklı projeler kurguluyoruz. Kısa süre içerisinde sürprizlerimiz olabilir. İsterseniz daha detaylı bilgiyehttps://turk.net/fiber sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

    Ülkemizde bulunan tüm İSS firmaları ortak altyapı üzerinden hizmet veriyor.

    Fiber altyapısı hakkında gelişmeler var. Tam olarak bazı durumlar netleştiğinde zaten bilgi vereceğiz.

    Upload hızını biz zaten kaldırdık. Siz görmemişsiniz sanırım. YAPA santrallerimiz içerisinden hizmet alan kullanıcılarımıza ulaşabildikleri maksimum upload hızlarını verebiliyoruz. 68 Mbps'lik upload hızları gören kullanıcılarımız var Ancak bunu VAE altyapısı üzerinden hizmet alan kullanıcılarımız için yapamıyoruz çünkü yerel operatör tarafı bir hız belirliyor ve uymak zorunda kalıyorsun...
  • Charmlander kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, YAPA santrallerimizin nerede olduğu bilgisinehttps://turk.net/blog/turknet/aktif-altyapi-yapa-donusumlerimiz-hizla-devam-ediyor/ web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Baktım, kaç tane adres sorguladım diyorum ve santralin 50m çevresinde bile YAPA olan bir adres yok.

    quote:

    Bu sayfadaki santral isimlerine göre zaten YAPA varmış diyebiliyorum ancak mesela Bursa/Beşevler santralinin olduğu caddede yada hemen arka sokağında bir adres (8-10 adres) sorgulatsam da hiçbirinde YAPA gözükmüyor.Genellikle 35 Mbps paket çıkıyor karşıma.
    Bu YAPA denen şehir efsanesi nerededir tam olarak anlamış değilim.Bursa'da onlarca adres sorgulattım YAPA santrali civarında ama daha bir kere bile YAPA altyapısı olan bir adres bulamadım malesef.


    Madem Bursa-Beşevler santralinde YAPA olduğuna eminsiniz bana bu YAPA santralinden hizmet alan bir sokak-cadde-bina vs. bir adres gösterebilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.