Şimdi Ara

1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL! (197. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.426
Cevap
120
Favori
547.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SCREW86 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kontrol edebilmem için PM üzerinden müşteri numaranızı ya da GSM numaranızı paylaşır mısınız?
  • AfterLife61 kullanıcısına yanıt
    Satış ekiplerimizin müşteri ile iletişime geçmesi ve ayrıntılı bilgi vermesi adına yönlendirme sağlayacağız.
  • 1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL! 1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!

    100mbit'lik pakete 3mbit vermek nasıl oluyor?




  • ColorTR kullanıcısına yanıt

    Dua et ki seni sadece aramışlar. Yakında hızın ansızın 3 te 1 hızına düşer snr değerini de 4-5 yaparlarsa hiç şaşırma bir de utanmadan "abey bizde heç sıkıntı yogghhh, gullanıcı hatasuuu" diye not bırakıp seni iyice çıldırtacaklar. Çünkü bana yaptılar. Turknette bu işin kesinlikle arkasında durmuyor yalan yanlış mesajlar atıyor. 3 ayı geçti mahvettiler hattımı. Süründürüyorlar aylarca. şu anda her 2-3 dakikada bir internetim kopuyor. 130 mbps yi 20 snr de gören hattım şu anda 45 50 ye 5-6 snr ye düşürüldü kasıtlı olarak ve turknet sorunu hiçbir şekilde çözmüyor, çözmediği gibi seni de suçlu çıkarmaya çalışıyor. günde en az 20-30 defa internetim kopuyor.

  • güzel reklam, ama diğer sağlayıcılar da sizin gibi herkese yüksek hızlı internet paketleri satsa çoğunlukla, onların da ortalama hızı yüksek çıkar sonuçta. ve türksat kablonet yok o listede.

  • freeboyy kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunu teknik uzmanlarımızın ve network ekiplerimizin kontrol edebilmesi için hız testi sonuçları ile birlikte www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?
  • katarsis222 K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hat değerleriniz ile ilgili arkadaşlarım yerleşik operatör ile iletişime geçmiştir. Gelen bilgide saha dolabı fiber saha dolabı ile değiştirildiğinden ve bağlı olduğunuz port saha dolabına uygun olmadığı için hızınızda düşüş yaşanmıştır. Bu konuda ilerleyen zamanlarda fiber dönüşüm süreci başlattığımızda hızınızın yükseleceği bilgisi verilmiştir.

    "Merhaba,

    İletmiş olduğunuz arıza kaydına istinaden sistemde gerekli kontrolleri sağladım. Türk Telekom ekipleri ile görüşmelerimizi tamamladık. Yapmış olduğumuz görüşme Türkiye geneli fiber altyapı çalışmaları yapılmaktadır. Bu sebeple bağlı olduğunuz saha dolabı fiber saha dolabı ile değiştirildiğinden ve bağlı olduğunuz port saha dolabına uygun olmadığı için hızınızda düşüş yaşanmıştır ama merak etmeyin. TürkNet olarak mevcut abonelerimiz için fiber dönüşüm çalışmaları yapmaktayız. Net bir süre bilgisi iletememekle birlikte çok kısa bir süre sonra si değerli abonelerimizde artık fiber hizmetimizden faydalanabilecektir. Sizden rica bu süre zarfında Türk.Net web sitesi üzerinden duyuruları takip etmeniz ve fiber geçişlerimiz başladığı zaman bize bilgi iletmenizi rica ederim. Kutunuzun fiber olması sebebi ile tekniksel olarak bir müdahalede bulunamamaktayız. Anlayışınız için teşekkür ederim.

    İyi günler dilerim."




  • Merhaba Türknet destek beyefendi/hanımefendi,

    geçen cumadan beri uygulamadan uğraşa uğraşa arızamda belli safhaya geldim çözdükte bir kısmını fakat sonuca ulaşamadık.

    şöyleki geçen hafta cuma günü internetim gitti.35 mbit stabil vadsl internetimle mutlu mesut yaşıyordum.

    bir haftadır uğraşıyoruz ttnetçi eleman gelip bina kutusunda yeni bir porta boş bir kablo takmış gitmiş.bende iş başa düştü deyip daire kablosunu bağladım ve internet bağlantısını sağladım.


    türknet uygulamasında internet bağlantım vadsl modemde gözüken adsl_2plus.

    35mbit pakete sahipken uygulamada gözüken hız değerleri bunlar.

    1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!

    şimdi ne yapılacak nasıl düzeltilecek 35mbit mutlu birlikteliğime nasıl kavuşacağım benim ne yapmam gerek sizin ne yapmanız gerek bunları bana paylaşacak açık ve yalın bir cevap verecek babayiğitle görüşmek istiyorum.


    uygulamadan yazdıklarımı buraya atmıyorum çünkü baya yazdım hazır cevaplarla işi geçiştirmeye döndü olay.yardımcı olmaya çalışan bir arkadaş vardı oda kayboldu ortadan.telefondan ulaşmak zaten imkansız herşeye cevabı olan telesekreter bayanın sesini eşimden daha çok duydum bu aralar.


    yoğunsunuz hak veriyorum 15 seneden fazladır evimde internet var türktelekom süperonline senelerce kullandım ve uzun süredir de sizden hizmet alıyorum sizide onlardan daha çok seviyorum lütfen sizde bu sevgiyi boşa çıkartmayın.tüm ekibinize sevgiler saygılar1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL! 1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL! 





  • internet yine felaket kötü.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Esnaf_TV

    internet yine felaket kötü.

    +1

    İzmir TurkNet


    Haftalardır İzmir de TurkNet akşamları çok berbat.

  • 100 mbps hızım var. Modem arayüzünden kontrol ediyorum gelen hız 96 mbps ama test yapıyorum 30 mbps anca çıkıyor. Son 2 gündür böyle. Problem nedir acaba?


    @TurkNetDestek

    Edit: Destek kaydındaki arkadaş ısrarla 15 dk arayla 3 kez hız testi yapmamı söylüyor. Ya zaten dünden beri hız testi yapıyorum. Bu isteğinizdei amaç nedir anlamıyorum. İşi gücü bıraktık yalan mı söylüyoruz bunu mu kanıtlamaya çalışıyorsunuz. Arkadaşın istediği şekilde 15 dk arayla hız testi attım sonuç aynı. Umarım modemime veya başka bir yere suç atmazsınız çünkü modemim yeni ve bir problem yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Relinquished06 -- 5 Aralık 2020; 15:54:1 >
  • Turknete geçeceklere şimdiden söyleyim 130 mbps hızımı 20 ye düşürdüler. 3 aydır sinir harbi yaşatıyorlar. Yalan üstüne yalan, destek taleplerini asla çözmeden kapatmalar. Abuk subuk cevaplar. 20 saniyede bir internetleri kopuyor. Kesinlikle ama kesinlikle sorun çözmüyorlar. Geçiş yapacak olan buna göre geçsin. Bir de utanmadan suç sizde müşteri kaynaklı arıza diye mesaj atıyorlar. 4 kere kablo değiştirdim gittim 500 tl verip modem aldım. Haa bu arada bu 20 mbps 10 snr internetlerinden hala 100 mbps parasını da kartımdan kesmeye devam ediyorlar. Hangi hizmetlerine kesiyorlarsa o parayı acaba.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katarsis222 -- 5 Aralık 2020; 13:38:0 >
  • cadillaccts C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmetinizi kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • Merhaba, yaşanan sorun ile ilgili network ekiplerimiz arka planda çalışmalara devam ediyor. En kısa süre içerisinde sorunu kalıcı olarak çözümleyeceğiz.
  • trkocaer kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşanan sorun ile ilgili network ekiplerimiz çalışmalara devam ediyor. En kısa süre içerisinde sorunu çözümleyeceğiz.
  • Relinquished06 R kullanıcısına yanıt
    Merhaba, test sonuçlarını iletmeniz durumunda teknik uzmanlarımız network ekiplerimize sorunun kontrol edilmesi için bildirimde bulunacaktır. Kontrol sonrasında sizinle iletişime geçecekler.
  • katarsis222 K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kaydınızı tekrar aktif ederek PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz? Ben teknik uzmanlarımıza sorunun tekrar kontrol edilmesini talep edeceğim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!
    1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!
    1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cadillaccts -- 5 Aralık 2020; 18:1:14 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, test sonuçlarını iletmeniz durumunda teknik uzmanlarımız network ekiplerimize sorunun kontrol edilmesi için bildirimde bulunacaktır. Kontrol sonrasında sizinle iletişime geçecekler.

    Test sonuçlarımı ilettim. Cevap bekliyorum. 12 de açtığım destek kaydımda hala hız testinden 1 adım öteye gidemedik. Destek kaydındaki arkadaşın sorunumu anladığını da düşünmüyorum. Öğlen 12 de bütün detayları belirttim. Kablolu bağlanıyorum, modeme res attım. Farklı ethernet kablosuyla denedim sonuç aynı. Sorunum; modem arayüzünde ve sizin sitenizde gözüken 97 mbps hızı alamıyorum. Test sonuçlarında hep 30-33 arası çıkıyor. İnternette araştırma yaptığımda birçok kişinin aynı sorunu yaşadığını gördüm.

  • looking glass siteniz varmı türknet ? En düşük degerli ping sürelerini görelim :)

  • 
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.