Şimdi Ara

1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL! (196. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
12.360
Cevap
117
Favori
541.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bana mail gelmiş ""1835948 numarali hizmetinizde 02.12.2020 - 02:00 / 02.12.2020 - 06:00 tarihleri arasinda planli altyapi calismasi yapilacaktir. Bu tarihler arasinda internet ve telefon hizmetinizde kesintiler yasayabilirsiniz. Anlayisiniz icin tesekkur ederiz"


    Altyapım şuan bu durumda işallah bozulmaz, birtek akşam 20:00 ve gece 00:00 da intermet gitmemesine rağmen hiçbir siteye erişilemiyor open dns ayarlarını girince girilebiliyor ama.

    1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mert1907

    Taahhütüm Aralık sonunda bitiyor ve bana 35 mbps için 115 tl ve iki sene tahhüt teklif ediyorlar. Kabul etmedim tabi ki ama yorumlara bakınca da Türknet'e geçmeye de korkuyorum açıkcası. Eğer paso lag/ping olacaksa, akşamları hızım rezalet seviyelere inecekse, internetim habire gidip gelecekse ve günlerce muhattap bulamayacaksam hiç bulaşmayayım.

    merhaba, telekom yalın internet için mi 35 mb 24 ay 115 tl mi teklif ediyor ? eski abone misiniz ? ne kadar süreli aboneliğiniz var ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simsek59 -- 30 Kasım 2020; 21:9:39 >
  • Sevgili @TurkNetDestek 100mbit down 8mbit upload net kullanıyorum ve fiber dağıtım kutusu binanın yanında olduğu için bu değerleri rahatça alabiliyorum (yıllardır) lakin son 5 gündür internetim vasat ötesi. Hızlar berbat, sürekli kopmalar oluyor ve bazen 2 saat gelmediği oluyor. Neyse dün şikayet açmıştım ve dün akşamdan beri fena değil gibi 2 gün sonra da planlı bakım çalışması yapılacakmış sanırım sorun çözülecek ama gelelim asıl konuya

    Akşam saat 6-7 gibi efendim dizi türk telekomdan arıyoruz türknet te bir arıza yaşamışsınız herhalde diye bir bayan aradı, önce çıkıştım kampanya falan diyecekler diye ama şu fiyata kullanıyorsunuz arıza bildirimi açmışsınız falan diyince bunlar bilgilerimi nereden biliyor? Diye kıllandım. İşte memnun musunuz arıza yaşamışsınız İSTERSENİZ TÜRK TELEKOMA geçin falan dediler ben de bu hızları bu fiyata kullanıyorum daha iyi bir teklifiniz varsa buyurun dedim vs. derken konuşma öyle sonlandı ve hemen arkasından arıza bildirimim kapandı. Bence ortada gerçekten büyük bir kaos var. Ya türknet'te çalışan biri bilgilere erişebiliyor ve milleti telekoma çekmeye çalışıyor, ya telekom bilgilerinizi çalıyor ve milleti kendine çalmaya çalışıyor bu olay hiç mi hiç normal değil. Olayı üst birimlerinize iletmenizi tavsiye ederim.

  • simsek59 kullanıcısına yanıt

    2 senelik taahhüt bitecek. 35mb telefonsuz abonelik. 2 sene daha kal ve aylık 115 ver diyorlar aynı paket için.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1907 -- 30 Kasım 2020; 23:40:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrar Türk Telekom abonesi olmamı istiyorsunuz doğru mu anladım ? Cevaplardan kafam karıştı, sabit telefon da istediğim için mi böyle yoksa sadece internet istersem yine aynı şekilde telekom abonesi olmamı mı istiyorsunuz ?

    1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!


    1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!


    Ben yukarıdaki açıklamalardan Türk Telekom'a benim değil sizin başvuracağınızı anlıyorum. Sadece telefon içinse olmayıversin telefon.

  • Lautreamont kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • Perturbator kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bakım çalışması nedeniyle belirtilen tarihte kısa süreli kesinti yaşanacaktır. Altyapıya müdahalede bulunulmayacaktır. Ayrıca ilettiğiniz saat aralığında sürekli aynı sorun yaşanıyorsa bu durumu www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı açarak iletebilir misiniz? Teknik uzmanlarımız kontrol ederek bilgi verecektir.
  • ColorTR kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorun tekrar ederse www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz? Teknik uzmanlarımız çözümleyerek bilgi verecektir.

    Farklı operatör tarafından arama yapılması ile ilgili konuyu ilgili departmanımıza ilettik. Bu konuda tespit işlemi yapılarak aksiyon alınacaktır.
  • Merhaba,


    Oturduğum binada türk telekom fiber altyapısı var daireye kadar. Türknet kullanmak istiyorum ama sisteminizde bina numaram çıkmıyor. Millenicom, netspeed, oris telekom, türk telekom hepsinde gözüküyor ama Türknette yok.


    Bu sorundan dolayı abone olamıyorum. Hızlı çözülebilecek bir sorun mudur ? Yoksa diğer operatörlerden birine başvuracağım.

  • bolerx B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, altyapı sorgulama sayfamızdaki sorunu ilgili birimimize ilettik. Şu an çalışmalar devam ediyor. İlerleyen günlerde tekrar sorgulama yapabilir misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, telefon hattınızı türk telekom üzerinden aktif hale getirdikten sonra aboneliği telefon hattı üzerinden başlatmanız gerekiyor.

    Modem de kısıtlama bulunmuyor.

    Aktivasyon süreci genel olarak 3 ila 6 iş günü içerisinde gerçekleşiyor.

    Altyapınızın desteklediği hızı sunmaktayız. Geçiş sonrasında benimle iletişime geçmeniz halinde paketinizi 75 Mbps'e kadar VDSL olarak güncelleyebilirim.

    Turknet internet için mi Türk Telekom dan telefon hattı almam gerekiyor yoksa Turknet in telefon hizmeti için mi ? Eğer sadece telefon hizmeti de alabilmem içinse gerek yok istemiyorum. Türk Telekom la muhatap olmaktansa çatıya anten kurar uydudan internet çekerim daha kolay olur.

    Altyapımın desteklediği 35 mbit çıktı ama adsl vdsl vs. bir bilgi yoktu 35 ya da 50 mbit olsa yeter bana yeter ki stabil olsun.

    Telefon hattının interneti bağlayabilmeniz için mi yoksa telefon hizmetinden faydalanabilmem için mi olduğunu cevaplarsanız ona göre abonelik başvurusu yapacağım.

  • nkaylan N kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aboenlik telefon hattı üzerinden başlatılıyor. Siz yalın internet kullanacaksanız bile arka planda interneti telefon hattına bağlamamız gerekmete.
  • çok üzüldüm. Bu durumda Turknet abonesi olamayacağız demek ki.

  • nkaylan N kullanıcısına yanıt
    PM üzerinden GSM numaranızı paylaşır mısınız? İlgili ekiplere bilgi vererek sizi aramalarını ileteceğim.
  • 3ds

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!

    merhaba, paket değişim istediğimde sonuç bu, nedemek istediklerini anlayamadım. teşekkürler

  • E ozaman arkadaşa telefon hatti tahsis edin bu nasıl iş. Bende size başvurduğumda telefon hattim yokdu siz verdiniz telefon hatti bana. Yalin internetim vardi size gectim telefon numarası da verdiniz bana. Müşteri direk size başvurunca telefon numarası vermiyormusunuz? Saçma degilmi telekoma gidecem eve telefon bağlatacam sora size başvurup geçirecem. İşkence bu iş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AfterLife61 -- 2 Aralık 2020; 14:19:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.